Vaření a pečení (hlavní kat.)
Objavte svet zdravého varenia a pečenia s našou širokou ponukou kvalitných surovín nielen v bio kvalite. V tejto kategórii nájdete všetko, čo potrebujete na prípravu lahodných a výživných pokrmov, ktoré potešia vaše chuťové bunky a podporia vaše zdravie. Od bio múky cez prírodné sladidlá až po strukoviny, korenie a zdravé tuky. Naše suroviny sú starostlivo vybrané tak, aby spĺňali tú najvyššiu kvalitu.
Veľmi jemná a hustá omáčka na cestoviny Tiger je určená hlavne malým deťom, ktoré milujú cestoviny s kečupom. Bežné omáčky na cestoviny sú preto väčšinou pre deti príliš...
Kečup vyrobený zo zrelých čerstvých paradajok odrody MauroRoso Kečup vyrobený zo zrelých, čerstvých, na talianskom slnku do červena dozretých paradajok. Oproti bežným kečupom...
Cícer v slanom náleve je strukovina príbuzná hrachu, známa tiež pod názvom rímsky hrach. Stačí zliať slaný nálev, prepláchnuť a ihneď vychutnať v šaláte, polievke, nátierke....
Sortiment jednodruhových korenín sa rozširuje o paradajkové vločky v biokvalite. Oceníte ich predovšetkým v talianskej kuchyni: vmiešajte tento sušený poklad do pesta, oleja...
Sterilizovaný cícer v slanom náleve v BIO kvalite firmy Rapunzel predstavuje vynikajúce riešenie pre tých, ktorým prekáža zdĺhavé namáčanie a varenie strukovín. Tento cícer nie...
Tieto lúpané, na veľké kusy, krájané paradajky naložené v paradajkovej šťave boli vyrobené v Taliansku z čerstvých bio paradajok dozretých na slnku do červena. Počas šetrnej...
Tieto lúpané na veľké kusy krájané paradajky naložené v paradajkovej šťave boli vyrobené v Taliansku z čerstvých bio paradajok dozretých na slnku do červena. Počas šetrnej...
Stredomorské korenie, cesnak, morská soľ a špičkový extra panenský olivový olej vytvára jedinečnú chuť tohto pretlaku, ideálny na dochutenie talianskej kuchyne. Základ tvoria na...
Bezvaječné cestoviny zo sušenej celozrnnej pšeničnej krupice. Ich výhodou je ľahká a rýchla príprava a univerzálnosť použitia. Kuskus sa používa ako bežné cestoviny alebo ryža....
Guľatozrnná ryža BIO sa pestuje predovšetkým v Taliansku, kde sa používa na varenie "rissota". Pri varení hojne vstrebáva vodu a vytvára krémovú hustú hmotu. Po uvarení zostane...
Nahrubo drvené paradajky zjemnené čerstvou bazalkou. Passata sa pripravuje šetrným spracovaním čerstvých prirodzene na Slnku do červena dozretých paradajok, ktorá bola...
Bezvaječné cestoviny zo sušenej celozrnnej pšeničnej krupice. Ich výhodou je ľahká a rýchla príprava a univerzálnosť použitia. Kuskus sa používa...
Ak ste milovníkom marmelád, môžete sa radovať. Už dávno odzvonilo nezdravému zahusťovaniu. Vyskúšajte prírodné zdravé zahusťovanie a svoje marmelády povýšte na ďalšiu úroveň!...