Luštěniny
Strukoviny sú vynikajúcim zdrojom rastlinných bielkovín, ktoré sú kľúčové pre rast a opravu tkanív v tele. Sú ideálnou voľbou pre vegetariánov a vegánov, ktorí hľadajú rastlinné alternatívy k mäsu. Strukoviny sú základnou súčasťou mnohých tradičných kuchýň po celom svete a ponúkajú nielen vynikajúcu chuť, ale aj mnoho zdravotných a výživných benefitov. Ponúkame široký sortiment strukovín vrátane šošovky, fazule, cíceru, čiernych fazule, šošovky belugy a mnoho ďalších.
Najpredávanejšie

Cícer je veľmi výživná strukovina, príbuzná hrachu. Často nazývaná ako rímsky hrach. Cícer patrí medzi najkvalitnejšie strukoviny vhodné pre ľudskú výživu. Bacuľaté semená...

Široko pestovaný hrach polný v našom regióne pochádza z orientálnej voľne rastúcej odrody a pestuje sa lokálne vo žltej a zelenej variante. Medzi nimi nie je výrazný chuťový...

Hrach je jedna z najvýznamnejších a najrozšírenejších strukovín v našej oblasti. Česko má bohatú históriu spojenú priamo s touto plodinou. Ľudia tradične pripravovali hrach...

Pohánka lámanka je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. Je vhodná do hotových polievok, vývarov ako príloha,...

Pohánková krúpa je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. Je vhodná na prípravu polievok, ako príloha, do...

Sterilizovaný cícer v slanom náleve v BIO kvalite firmy Rapunzel predstavuje vynikajúce riešenie pre tých, ktorým prekáža zdĺhavé namáčanie a varenie strukovín. Tento cícer nie...