Mouky
Celozrnné múky a niektoré špeciálne múky, ako je napríklad pohánková alebo kokosová, obsahujú vysoký podiel vlákniny, ktorá podporuje zdravé trávenie a udržuje stabilnú hladinu cukru v krvi. Mandľová a pohánková múka sú skvelými zdrojmi rastlinných bielkovín, ktoré podporujú rast a regeneráciu svalov. Ponúkame aj rôzne bezlepkové múky ako sú napríklad kokosová, mandľová a ryžová múka, ktoré sú ideálne pre osoby s celiakiou alebo citlivosťou na lepok.
![psenicna-mouka--chlebova](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/19103-1_psenicna-mouka--chlebova.jpg?662fcadb
)
Chlebová múka pšeničná - skvelý parťák na vaše domáce pečenie. Chlebová múka pšeničná vie dať vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a hŕbu živín. Nesklame vás...
![cirokova-mouka-hladka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13137_cirokova-mouka-hladka.jpg?662fcadb
)
Čiroková múka má celkom neutrálnu chuť, ľahko sladkastú a mierne orieškovú, nie ale tak silno ako napríklad múka pohánková. Nebojte sa s čirokovou múkou experimentovať. Môžete s...
![bezlepkova-mouka-nomix](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/14892-1_bezlepkova-mouka-nomix.jpg?662fcadb
)
Bezlepková múka Nomix je určená na každodenné použitie v kuchyni. Bola vyvinutá tak, aby sa svojimi vlastnosťami čo najviac podobala múke pšeničnej. Pre svoju univerzálnosť ju...
![psenicna-bilkovina-lepek](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/17817-1_psenicna-bilkovina-lepek.jpg?662fcadb
)
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
![cizrnova-mouka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13080_cizrnova-mouka.jpg?662fcadb
)
Na výrobu tejto múky sa používa sušený cícer. Od bežnej múky ju na prvý pohľad rozoznáte vďaka nažltlej farbe. Múku využijete na pečenie, varenie alebo zahusťovanie omáčok....
![spaldova-mouka-polohruba-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16857-1_spaldova-mouka-polohruba-bio.png?662fcadb
)
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná na...
![ovesna-mouka-bez-lepku](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16749-1_ovesna-mouka-bez-lepku.jpg?662fcadb
)
Ovsená múka zbavená lepku. Obsahuje fosfor, železo a vitamín B1. Nájdeme v nej dvakrát viac tzv. zdravého tuku ako v pšenici a viac ľahko nastaviteľných proteínov a sacharidov,...
![pohankova-mouka-celozrnna](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16761-1_pohankova-mouka-celozrnna.jpg?662fcadb
)
Pohánková múka celozrnná je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. Je vhodná na pečenie chleba, rožkov,...
![celozrnna-spaldova-mouka-hladka-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/14265-1_celozrnna-spaldova-mouka-hladka-bio.jpg?662fcadb
)
Špalda je celkom zabudnutý druh pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Jedná sa o veľmi odolnú a nenáročnú Okrem múky sa z nej vyrába napríklad...
![psenicna-mouka-celozrnna-jemne-mleta](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16893-1_psenicna-mouka-celozrnna-jemne-mleta.png?662fcadb
)
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v obale a v kľúči zrna....
![spaldova-mouka-chlebova-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16851-1_spaldova-mouka-chlebova-bio.png?662fcadb
)
Špaldová múka chlebová od naozajstných majstrov. Špaldová múka chlebová spestrí vaše cestá na chlieb, žemle, bagety, rožky, buchty aj pizze. My ju pre vás melieme v našom...
![ovesna-mouka-celozrnna](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/14442-1_ovesna-mouka-celozrnna.jpg?662fcadb
)
Ovos je na živiny najbohatšie obilie. Obsahuje fosfor, železo a vitamín B1. Nájdeme v ňom dvakrát viac tzv. Zdravého tuku ako v pšenici a viac ľahko stráviteľných proteínov a...
![pohankova-mouka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16758-1_pohankova-mouka.jpg?662fcadb
)
Pohánková múka je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. V kuchyni má široké použitie. Je vhodná na pečenie...
![celozrnna-spaldova-mouka-hladka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13071_celozrnna-spaldova-mouka-hladka.jpg?662fcadb
)
Špalda je celkom zabudnutý druh rozpadávajúcej pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Jedná sa o veľmi odolnú a nenáročnú rastlinu. Okrem múky sa z nej...
![jahlova-mouka-hladka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13683_jahlova-mouka-hladka.jpg?662fcadb
)
Prirodzene bezlepková pšenová múka. Pšeno obsahuje pomerne vysoký obsah bielkovín, je celozrnné a navyše je to skvelý zdroj vitamínov a minerálov. Použitie: Používa sa na slané...
![celozrnna-spaldova-mouka-hruba](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/14268-1_celozrnna-spaldova-mouka-hruba.jpg?662fcadb
)
Špalda je celkom zabudnutý druh pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Jedná sa o veľmi odolnú a nenáročnú Okrem múky sa z nej vyrába napríklad...
![kukuricna-mouka-polohruba](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13140_kukuricna-mouka-polohruba.jpg?662fcadb
)
Kukuričná múka má široké spektrum použitia. V medzinárodnej kuchyni sa z kukuričnej múky pripravujú mexickej placky, tortily alebo americký chlieb. Je vhodná na prípravu slaných...
![psenicna-mouka-bila--polohruba--bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/19100-1_psenicna-mouka-bila--polohruba--bio.jpg?662fcadb
)
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Pšeničná múka plohrubá je vhodná na...
![hrachova-mouka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13182_hrachova-mouka.jpg?662fcadb
)
Hrachová múka je veľmi dobrým zdrojom vlákniny, sacharidov a antioxidantov. Je vhodná na prípravu hrachovej polievky, zahusťovanie pokrmov a polievok. Možno pridávať do ciest na...
![sojova-mouka-odtucnena-hladka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13632_sojova-mouka-odtucnena-hladka.jpg?662fcadb
)
Sójová múka je zdrojom cenných bielkovín. Sójová múka neobsahuje lepok, v receptoch na prípravu pečiva je preto potrebné používať ju iba ako doplňujúcu múku k múke obsahujúcej...
![sojova-mouka-hruba](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13224_sojova-mouka-hruba.jpg?662fcadb
)
Sójová múka je zdrojom cenných bielkovín. Sója má vysoký obsah vitamínov B1, B3, lecitínu, vápnika, horčíka. Sójová múka neobsahuje lepok, v receptoch na prípravu pečiva je...
![sojova-mouka-hladka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13221_sojova-mouka-hladka.jpg?662fcadb
)
Sójová múka je zdrojom cenných bielkovín. Sója má vysoký obsah vitamínov B1, B3, lecitínu, vápnika, horčíka. Sójová múka neobsahuje lepok, v receptoch na prípravu pečiva je...
![psenicna-mouka-polohruba-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16896-1_psenicna-mouka-polohruba-bio.png?662fcadb
)
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Pre bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Pšeničná múka plohrubá je vhodná na...
![spaldova-mouka-bila--polohruba-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/19207_spaldova-mouka-bila--polohruba-bio.jpg?662fcadb
)
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná...