Mouky
Celozrnné múky a niektoré špeciálne múky, ako je napríklad pohánková alebo kokosová, obsahujú vysoký podiel vlákniny, ktorá podporuje zdravé trávenie a udržuje stabilnú hladinu cukru v krvi. Mandľová a pohánková múka sú skvelými zdrojmi rastlinných bielkovín, ktoré podporujú rast a regeneráciu svalov. Ponúkame aj rôzne bezlepkové múky ako sú napríklad kokosová, mandľová a ryžová múka, ktoré sú ideálne pre osoby s celiakiou alebo citlivosťou na lepok.
Najpredávanejšie
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná...
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Pšeničná múka plohrubá je vhodná na...
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v obale a v kľúči zrna....
Chlebová múka pšeničná - skvelý parťák na vaše domáce pečenie. Chlebová múka pšeničná vie dať vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a hŕbu živín. Nesklame vás...
Cícer patrí k najlepšie stráviteľným strukovinám. Je bohatý na komplexné sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rastlinných bielkovín. Zasýti tak na dlhú dobu. Je...
Pohánková múka celozrnná je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. Je vhodná na pečenie chleba, rožkov,...
Špaldová múka chlebová od naozajstných majstrov. Špaldová múka chlebová spestrí vaše cestá na chlieb, žemle, bagety, rožky, buchty aj pizze. My ju pre vás melieme v našom...
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná na...