Oleje a octy (hlavní podkat.)
Ponúkame široký výber rastlinných olejov vrátane olivového oleja, kokosového oleja, avokádového oleja, ľanového oleja, repkového oleja a mnoho ďalších. Každý z týchto olejov má svoju vlastnú charakteristickú chuť a vôňu a je bohatý na zdravé tuky a esenciálne mastné kyseliny. Niektoré oleje ako je olivový olej a avokádový olej, sú bohaté na antioxidanty, ktoré chránia bunky pred poškodením voľnými radikálmi a znižujú zápaly v tele. Octy majú alkalický účinok na telo a môžu pomôcť regulovať pH rovnováhu v žalúdku, čo podporuje zdravé trávenie a znižuje pocit pálenia záhy.
Bio panenský avokádový olej z prvého lisovania za studena. Avokádové oleje z provincie Limpopo v Južnej Afrike. Plody avokáda sú pestované pod prísnym dohľadom od semienok až po...
Kokosový olej je výbornou ingredienciou do zdravej studenej i teplej kuchyne. Má lahodnú chuť a je perfektnou náhradou iných tukov na pečenie, varenie alebo vyprážanie....
Jablčný ocot vyrábaný fermentáciou muštu čerstvo vylisovaného z bio jabĺk. Nepochádza z koncentrátu. Pre výrobu bola použitá na slnku dozrelo jablká z vyhlásených sadarských...
Jedlý olej – rastlinný, jednodruhový, lisovaný za studena, s vysokým obsahom polynenasýtených tukov v bio kvalite.Pre výrobu tohto BIO tekvicového oleja sú použité...
Tekvicový, za studena lisovaný, olej z juhomoravských semienok. Je lahodný na šaláty a grilované mäso. Zloženie: nerafinovaný, sedimentovaný a raz filtrovaný tekvicový olej...
Olivový olej je jedna z hlavných surovín stredomorského jedálnička. Je bohatý na antioxidanty a zdravý mononenasýtený tuk. Tým, že extra panenský olej podstupuje najmenej...
Konopný za studena lisovaný olej svetlo zelenej farby. Je typický svojou orieškovou chuťou a vôňou. Semienka pochádzajú z moravských "luhov a hájov". Olej nemá psychotropné...
Pikantná zeleninová zmes na hrianky, tzv. rýchla večera. Hodí sa aj k mäsu, do cestovín, do ryže, do hamburgerov... Proste všade, kde potrebujete mať rýchlo uvarené....