Vanilka extrakt, éterický olej, BIO
Súvisiaci tovar
Chlebová múka pšeničná - skvelý parťák na vaše domáce pečenie. Chlebová múka pšeničná vie dať vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a hŕbu živín. Nesklame vás pri...
Lupinová múka hladká je veľmi žiadaná. Emulgačné vlastnosti tejto múky čiastočne nahrádzajú vaječné žĺtky. Lupinová múka je bezlepková a preto vhodná pre výživu celiatikov....
Banánová múka - ovocná v BIO kvalite! Vyrába sa z usušených a pomletých sladkých banánov. Chuť je lehce do sladka. Jej využitie je všestranné. Hodí sa nielen pre sladké pečenie...
Kokosová múka má v kuchyni široké uplatnenie. Je skvelou náhradou klasickej pšeničnej múky, obsahuje málo tuku a sacharidov a je bohatá na vlákninu a bielkoviny. Múčniky a...
Ľanová múka je bezlepková. Semienka sú spracované vysokou teplotou pri procese extrudácie. Výrobok je mletý na patričnú hrubosť a preto je ľanová múka lepšie stráviteľná....
Cícer patrí k najlepšie stráviteľným strukovinám. Je bohatý na komplexné sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rastlinných bielkovín. Zasýti tak na dlhú dobu. Je...
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v obale a v kľúči zrna....
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Pšeničná múka plohrubá je vhodná na...
Ovsená múka zbavená lepku. Obsahuje fosfor, železo a vitamín B1. Nájdeme v nej dvakrát viac tzv. zdravého tuku ako v pšenici a viac ľahko nastaviteľných proteínov a sacharidov,...
Chlebová múka osahuje časť obalu zrna a klíčka. Na chlebové múky vyberáme zrna s najlepšou pekárskou kvalitou. Pri mletí zachovávame časť obalu zrna a klíčka a preto...
Čiroková múka má celkom neutrálnu chuť, ľahko sladkastú a mierne orieškovú, nie ale tak silno ako napríklad múka pohánková. Nebojte sa s čirokovou múkou experimentovať. Môžete s...
Špaldová múka chlebová od naozajstných majstrov. Špaldová múka chlebová spestrí vaše cestá na chlieb, žemle, bagety, rožky, buchty aj pizze. My ju pre vás melieme v našom...
Jačmenná múka celozrnná na tie najbáječnejšie nadýchané lievance. Jačmenná múka celozrnná je nekompromisne najlepšou múkou na lievance. Vedeli to už naše babičky, pretože...
Mandľová múka sa vyrába z jemných lúpaných mandlí. Je jednou z najobľúbenejších ingrediencií zdravého či úplne bezlepkového pečenia. Okrem toho si z nej môžete...
Pestrec je veľmi silný antioxidant podporujúci ľudskú imunitu. Čistí pečeň, regeneruje pečeňový parenchým (bunkové pletivo), podporuje tvorbu a distribúciu žlče a tiež priaznivo...
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná na...
Podrobný popis
Skladovanie: Skladujte dobre uzatvorené v suchu, chlade a tme.
Použitie: 5-10 kvapiek na 250-500 ml tekutiny alebo hmoty. Vmiešajte do tuku (oleja, masla, smotany, žĺtka, majonézy), octu, citrónovej šťavy, sladidiel (medu, cukru, sirupu), soli alebo alkoholu. Do teplých pokrmov pridajte až krátko pred servírovaním, do pečenia ľahko zvýšte dávkovanie, aby chuť zostala aj po tepelnej úprave intenzívna.
Dodatočné parametre
Kategória: | Pečení |
---|---|
Hmotnosť: | 0.05 kg |
Balenie: | 4,5 ml |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Sonnentor |
Balení: | 4,5 ml |
Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiakov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény. Ocenia ho aj...
Kypriaci prášok do pečiva bez obsahu lepku. Pri jeho výrobe boli použité suroviny najvyššej kvality. Od českého výrobcu s dlhoročnou tradíciou. Kypriaci prášok pridávame do...
Sypká zmes na prípravu perníkov bez fosfátov a v BIO kvalite. Ešte lepšiu chuť Vašich medovníkov. Vyvážená kombinácia šetrných kypridiel s BIO perníkovým korením. Tento kypriaci...
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
Kuzu je drevnatá liana. Má svoj pôvod v Japonských horách. Kuzu sa robí z koreňa. Je ľahko stráviteľné, črevá ho ľahko vstrebajú. Je vhodný pri prechladnutí, črevných...
Ak si radi pečiete vlastný chlieb, určite musíte vyskúšať BIO ražný kvások. Hlavnou výhodou je výborná chuť, ktorú vďaka tomuto kvásku bude Váš chlieb mať a tiež, že kvások...
Ak ste milovníkom marmelád, môžete sa radovať. Už dávno odzvonilo nezdravému zahusťovaniu. Vyskúšajte prírodné zdravé zahusťovanie a svoje marmelády povýšte na ďalšiu úroveň!...
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná na potravinárske účely a pri výrobe neboli použité zlúčeniny hliníka. Používame ju na kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa...
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český produkt. Hraška neobsahuje lepok, žiadne konzervanty ani farbivá. Zahustiť s ňou môžete polievky, omáčky, šťavy a ďalšie...
Vanilka odrody Bourbon v BIO kvalite a navyše priamo z Madagaskaru sa radí medzi najluxusnejšie korenia. Využijete ju do krémov, pudingov a na pečenie čajového pečiva. Vanilka...
Kukuričný škrob v BIO kvalite na prípravu múčnikov a dezertov, k zahusteniu krémov, polievok, náplní, omáčok a polievok. Využijeme ho nielen pri varení, ale aj do múčnikov a...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Sonnentor je česká značka, ktorá sa špecializuje na výrobu BIO bylinných čajov, korenín a zmesí korenia. Táto značka bola založená v roku 1988. Sonnentor kladie dôraz na ekológiu, udržateľnosť a podporu biodynamického poľnohospodárstva, čo ju robí jedným z lídrov v oblasti prírodných produktov. Čaje a korenie od Sonnentoru sú čisto prírodné, bez umelých prísad či konzervantov, čo im dodáva autentickú a bohatú chuť.