Lahôdkové droždie, neaktívne, BIO
Súvisiaci tovar
V ryži sa ukrýva životná sila Ázie. Korenie na ryžu majstra Wonga zaujme svojou teplou exotickou chuťou a postará sa o príjemnú chuť ryžového pokrmu. Ak sa podusí korenie s...
Grilovaná zelenina predsa nemusí byť nuda! Okorenená touto zmesou sa razom stane z obyčajnej prílohy stredobodom grilovacieho menu. Jednoducho zmiešajte korenie s olejom,...
Naozajstní majstri v grilovaní siahnu po tejto vybranej zmesi, vďaka ktorej získa mäso lákavú, mierne ostrú chuť. Zmes korenia votrite do mäsa, nechajte cca 2 hodiny odležať a...
Sven je vášnivý rybár pochádzajúci z rodu Vikingov. Občas chytí toľko rýb, že sa jeho loďka pod tou ťarchou sotva udrží na vode. Doma potom dokáže vykúzliť naozaj úžasné rybie...
Tabouleh je názov arabského ľahkého šalátu s bulgurom, pre ktorý je charakteristická chuť čerstvej mäty, petržlenu, paradajok, cibule a citrónovej kôry. S touto zmesou môžete...
Aromatická, pikantná a farebne pestrá zmes so soľou. Ideálna do predjedál v podobne rôznych nátierok, aj do hlavných jedál: rizota, cestovín alebo zeleninových šalátov....
Či už sú Vianoce, Veľká noc alebo snáď Halloween, perníčky sú vždy skvelý nápad! A pýtate sa, ako z vašich perníčkov urobiť božský zážitok? Skúste do nich pridať toto úžasné...
Tradičné, ostré, pikantné. So zmesou korenia dona Rodrigueza je úspech pri príprave Chilli con alebo sin Carne zaručený. Toto mexické korenie dodáva pálivú chuť a prináša...
Táto zmes prináša "tradičné Francúzsko na stôl". Klasické provensálske korenie je mnohostranne využiteľné – výborne chutí k jahňaciemu, rybám, zelenine, slaným koláčom a mnohým...
S touto korenenou zmesou je v kuchyni úspech zaručený. Už obyčajný pohľad na bylinkovú zmes zjemnenú kvetmi slnečnice a ruže šíri dobrú náladu. Žihľava, petržlen, oregano,...
Korenie na pizzu a cestoviny je určené už podľa názvu na dochutenie klasických jedál Talianska. Pizzám, cestovinám a lasagnam dodá toto korenie chuť, ktorú človek mimo Talianska...
Na prípravu tradičného gulášu je potrebný dostatok cibule, mäso, trpezlivosť a odvážna ruka, čo sa týka korenia. S Lajošovým gulášovým korením to bude hračka. Sladká a ostrá...
Kto miluje stredomorskú chuť, mal by mať talianske korenie doma. Táto zmes zjednocuje talianske základné korenie a skvele sa hodí k cestovinám, na pizzu, lasagne a na...
Táto jemná a pestrá bylinná zmes je doplnená prírodnou morskou soľou. 12bylinná soľ je mnohostranne využiteľná, môžete ňou ochutiť polievky, šaláty, omáčky, pečienku a...
V detstve sme sa vždy tešili, keď ju zase navštívime a ona nám bude od rána do večera pripravovať úžasné dobroty. Hlavne keď servírovala svoju výbornú pečienku. To so všetkým...
Pre všetkých, ktorí majú radi ostré, je táto zmes bez prídavku kuchynskej soli to pravé. Zmes paradajok, cibule, pastináku a tekvice s mletou paprikou, chilli, tymianom,...
Podrobný popis
Skladovanie: Skladujte v suchu, tme a chlade. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu alebo zdroju tepla.
Použitie: Lahôdkové droždie na seba viaže vodu, takže je vhodné na zahusťovanie omáčok a polievok. Môžete z neho vytvoriť dokonca falošnú syrovú omáčkou čisto z rastlinných surovín. Vynikajúca je aj falošná drožďová nátierka z tofu, lahôdkového droždia, cibuľky, byliniek a olivového oleja.
S lahôdkovým droždím môžete posypať rizoto, zeleninové aj cestovinové šaláty. Ochutiť s ním môžete pesta, strukovinové pokrmy aj fašírky. Oživte bežné pečivo a pridajte si do cesta lahôdkové droždie. Alebo ho pridajte do strúhanky na obaľovanie. Vyrobte si tiež syr zmixovaním orechov alebo semienok, pridajte korenie a pre syrovú príchuť lahôdkové droždie. Pridajte jednoducho štipku lahôdkového droždia všade, kde to ide a budete zaručene chrochtať blahom.
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1370 kJ / 327 kcal
Tuky 5,0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,7 g
Sacharidy 9,0 g, z toho cukry 8,0 g
Vláknina 27,0 g
Bielkoviny 49,0 g
Soľ 0,5 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Dochucovadla |
---|---|
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100 % Inaktivované sušené kvasnice BIO |
Krajina pôvodu: | Německo |
Značka: | Les fruits du Paradis |
Pesto zo sušených paradajok San Marzano je variácia na tradičnú bazalkovú tému. Skvelé prepojenie slano - sladkej chuti je absolútne báječné a delikátne. Ideálne je na hrianky,...
Jedna z najznámejších talianskych omáčok, pôvodom z oblasti Ligúria. Názov je odvodený z talianskeho slova pestare = tĺci, mlátiť. Tradičná príprava klasického pesta spočíva v...
Bazalkový bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznejšiu chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné...
Cesnakovo petržlenové pesto je rozhodne pre milovníkov cesnaku. Chuť plocholistého petržlenu s cesnakom je výborná v kombinácii s mäsom, predovšetkým pri grilovaní. Len tak...
Zeleninový bujón je vynikajúcim doplnkom do polievok, omáčok a ďalších pokrmov, vhodný nielen pre vegánov a vegetariánov. Dodá jedlu bohatú chuť a vôňu. Obsahuje iba kvalitné...
Chilli papričky Rawit nakladané v olivovom oleji a bylinách sú pikantné doplnok v kuchyni pre všetkých, ktorí majú radi ostrejšie jedlá. Uplatníme ich ako v studenej tak teplej...
Miso ryžové je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje a ryže vhodná do polievok či omáčok. Toto charakteristické korenie tvorí základ japonskej kuchyne už niekoľko rokov. Jemne...
Mandľové pesto, ako už názov napovedá, je z množstva mandlí. Mandľové pesto je jemnej chuti, dalo by sa povedať dámske. Ako ochutná, milovník mandlí ocitne sa v mandľovom raji....
Rukolové pesto s pistáciami a slnečnicou – dochucovacia pasta na priamu konzumáciu. Typická štipľavá horkosť, ktorá je veľmi intenzívna pri čerstvo odtrhnutej rukole sa v peste...
Lahôdkové droždie sa vyrába na substráte bohatom na cukry - môže to byť napríklad melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae sa nechajú niekoľko dní premnožiť. Potom sa zmes suší...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
V kombinácii so sušenými paradajkami je výborným spoločníkom pri stolovaní. Každému kto má rád zaujímavú a pikantnú chuť. Môžeme ju primiešať do ryže, cestovín, kuskusu,...
Chilli jalapeno obsahujú len veľmi málo kalórií, ale sú plné dôležitých vitamínov, minerálov, vlákniny a antioxidantov, zrýchľujú metabolizmusa majú protizápalové účinky....
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia, známa pre svoju charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. Miso neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni. Miso...
Lahôdkové droždie je výborným pomocníkom pri dochucovaní rozličných pokrmov. Obsahuje veľmi kvalitné bielkoviny, vitamíny skupiny B, minerálne látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Kurací bujón je koncentrovaný vývar z bio kuracieho mäsa. Ideálna na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Značka pochádzajúca z Francúzska, ktorá ponúka široké spektrum BIO produktov veľmi vysokej kvality. Značka Les fruits du Paradis si oprávnene stojí za svojou cenou i kvalitou. Ponuka BIO produktov je naozaj pestrá... od vločiek cez sušené ovocie, strukoviny, zeleninové prášky, orechy, múky, kakao až po superpotraviny.