Luštěniny
- strukoviny dokážu premeniť obyčajné Varenie v zážitok, ktorý zasýti aj poteší. Jemná textúra, bohatá vôňa a hravá pestrosť chutí rozžiari každý stôl. Tieto malé poklady pridajú jedlu hĺbku, charakter a Korenie pridá ten správny šmrnc, vďaka ktorému sa stolovanie zmení v okamih, na ktorý sa budete vždy tešiť. Nielen, že si môžete pripraviť niečo dobré na obed, zo strukoviny sa dajú tiež pridať do Pečenia. TIP od MámeChuť: Fazoľa BIO Adzuki - MámeChuť.
Najpredávanejšie
Radenie produktov
Výpis produktov
Cícer veľkosti 7–8 mm v BIO kvalite je starostlivo triedená strukovina, ktorá zaujme svojou jemne orieškovou chuťou, krémovou konzistenciou a vysokou univerzálnosťou v kuchyni....
Tmavočervená fazuľa v pohári predstavuje praktickú a chutnú možnosť, ako mať strukoviny vždy po ruke. Predvarené a sterilizované fazule sú ihneď pripravené na použitie, bez...
Pohánka lámanka je tradičná surovina českej i východoeurópskej kuchyne, ktorá vzniká mechanickým nadrvením pohánkových krúpok. Vďaka svojej jemnejšej štruktúre sa rýchlo varí a...
Žltý hrach má svetlú farbu, okrúhly tvar a sýtu, ľahko múčnatú konzistenciu po uvarení. Chuť je prirodzene zemitá a výrazná, vďaka čomu sa hodí do polievok, kaší, pyré, fašírok...
BIO hrach žltý polený je tradičná strukovina s jemnou chuťou a širokým využitím v teplej kuchyni. Vďaka lúpaniu a poleniu sa ľahko pripravuje a má hladkú konzistenciu. Je vhodný...
Biele fazule v BIO kvalite sú poctivá surovina, ktorá by nemala chýbať v žiadnej špajze. Sú neutrálne chuti, krémové konzistencie a výborne vstrebávajú chute byliniek, zeleniny...
Sterilované červené fazule pripravené rovno na použitie vám uľahčia varenie a šetria čas v kuchyni. Vďaka šetrnému spracovaniu si zachovávajú svoju typickú farbu, jemne múčnu...
BIO žltý hrášok celý je tradičná strukovina s jemnou chuťou, vhodná na prípravu klasických aj moderných jedál. Vďaka svojej celistvosti si zachováva pevnejšiu štruktúru a lepšie...
Lúpaná pohánka vo forme krúpy je jemnejšia ako nelúpaná varianta, ale zachováva si svoju typickú chuť a rýchlu prípravu. Má príjemnú, ľahko orieškovú chuť a mäkkú štruktúru,...
Nelúpaná pohánka v bio kvalite má prirodzene zemitú chuť a pevnú štruktúru, vďaka ktorej je vhodná na varenie, pečenie aj klíčenie. Výborne sa hodí ako príloha, do kaší,...
Sterilovaný cícer v BIO kvalite je praktický a okamžite pripravený na použitie. Vďaka jemnej chuti a krémovej konzistencii sa skvele hodí do šalátov, nátierok, polievok alebo...
Pripravená na okamžité použitie – taká je sterilizovaný cícer v bio kvalite. Jemne varená a naložená v slanom náleve, ktorý podčiarkuje jej prirodzenú chuť. Skvele sa hodí na...
Pohánka krúpa je tradičná a prirodzene bezlepková potravina, vhodná ako príloha, základ šalátov, polievok alebo kaší. Rýchlo sa pripravuje a má výraznú, ľahko orieškovú chuť. 🌱...
Žltý polený hrach má svetlo žltú farbu, je lúpaný, polený a vďaka tomu veľmi rýchlo zmäkne. Po uvarení má jemnú, krémovú konzistenciu a zemitú chuť. Výborne sa hodí do polievok,...
Ovládacie prvky výpisu
Strukoviny predstavujú jednu z najdôležitejších kategórií v zdravej výžive, pretože spájajú tradíciu s moderným poňatím varenia. Tieto prírodné suroviny majú široké využitie - hodí sa do polievok, šalátov, príloh i hlavných chodov, kde dokážu ponúknuť výživnú hodnotu aj chuťovú rozmanitosť. Sú obľúbené v rastlinnej strave, vegetariánskych receptoch aj klasickej kuchyni, kde prinášajú pestrosť a kulinársku hĺbku. Strukoviny sa ľahko kombinujú s korením, bylinkami i zeleninou a vďaka tomu otvárajú priestor na kreatívne varenie. Sú vhodné na každodennú rýchlu prípravu aj sviatočné stolovanie. Moderná gastronómia ich oceňuje pre ich univerzálnosť a schopnosť dodať jedlám charakter, zatiaľ čo tradičné kuchyne si ich cenia pre ich jednoduchosť a prirodzený základ. V e-shope so zdravou výživou tvorí táto kategória inšpiratívnu ponuku pre všetkých, ktorí chcú obohatiť svoj jedálniček o prírodné ingrediencie a dodať vareniu novú energiu aj chuťový zážitok.