Luštěniny
- strukoviny dokážu premeniť obyčajný hrniec na zážitok, ktorý zasýti aj poteší. Jemná textúra, bohatá vôňa a hravá pestrosť chutí rozžiari každý stôl. Tieto malé poklady pridajú jedlu hĺbku, charakter a šmrnc, vďaka ktorému sa stolovanie zmení v okamih, na ktorý sa budete vždy tešiť.
Najpredávanejšie

Pripravená na okamžité použitie – taká je sterilizovaný cícer v bio kvalite. Jemne varená a naložená v slanom náleve, ktorý podčiarkuje jej prirodzenú chuť. Skvele sa hodí na...

Pohánka krúpa je tradičná a prirodzene bezlepková potravina, vhodná ako príloha, základ šalátov, polievok alebo kaší. Rýchlo sa pripravuje a má výraznú, ľahko orieškovú chuť. 🌱...

Pohánka lámanka je tradičná surovina českej i východoeurópskej kuchyne, ktorá vzniká mechanickým nadrvením pohánkových krúpok. Vďaka svojej jemnejšej štruktúre sa rýchlo varí a...

Žltý hrach má svetlú farbu, okrúhly tvar a sýtu, ľahko múčnatú konzistenciu po uvarení. Chuť je prirodzene zemitá a výrazná, vďaka čomu sa hodí do polievok, kaší, pyré, fašírok...

Biele fazule v BIO kvalite sú poctivá surovina, ktorá by nemala chýbať v žiadnej špajze. Sú neutrálne chuti, krémové konzistencie a výborne vstrebávajú chute byliniek, zeleniny...

BIO žltý hrášok celý je tradičná strukovina s jemnou chuťou, vhodná na prípravu klasických aj moderných jedál. Vďaka svojej celistvosti si zachováva pevnejšiu štruktúru a lepšie...

BIO hrach žltý polený je tradičná strukovina s jemnou chuťou a širokým využitím v teplej kuchyni. Vďaka lúpaniu a poleniu sa ľahko pripravuje a má hladkú konzistenciu. Je vhodný...

Žltý polený hrach má svetlo žltú farbu, je lúpaný, polený a vďaka tomu veľmi rýchlo zmäkne. Po uvarení má jemnú, krémovú konzistenciu a zemitú chuť. Výborne sa hodí do polievok,...

Sterilovaný cícer v BIO kvalite je praktický a okamžite pripravený na použitie. Vďaka jemnej chuti a krémovej konzistencii sa skvele hodí do šalátov, nátierok, polievok alebo...
Strukoviny predstavujú jednu z najdôležitejších kategórií v zdravej výžive, pretože spájajú tradíciu s moderným poňatím varenia. Tieto prírodné suroviny majú široké využitie - hodí sa do polievok, šalátov, príloh i hlavných chodov, kde dokážu ponúknuť výživnú hodnotu aj chuťovú rozmanitosť. Sú obľúbené v rastlinnej strave, vegetariánskych receptoch aj klasickej kuchyni, kde prinášajú pestrosť a kulinársku hĺbku. Strukoviny sa ľahko kombinujú s korením, bylinkami i zeleninou a vďaka tomu otvárajú priestor na kreatívne varenie. Sú vhodné na každodennú rýchlu prípravu aj sviatočné stolovanie. Moderná gastronómia ich oceňuje pre ich univerzálnosť a schopnosť dodať jedlám charakter, zatiaľ čo tradičné kuchyne si ich cenia pre ich jednoduchosť a prirodzený základ. V e-shope so zdravou výživou tvorí táto kategória inšpiratívnu ponuku pre všetkých, ktorí chcú obohatiť svoj jedálniček o prírodné ingrediencie a dodať vareniu novú energiu aj chuťový zážitok.