Luštěniny
Sú suroviny, ktoré tvoria základ. Nenápadné, poctivé, preverené časom. Strukoviny patria medzi tie, čo si pamätáme z kuchýň našich babičiek, ale aj z moderných receptov plných chuti a kreativity. Hrsť šošovky, fazule alebo cíceru dokáže vykúzliť jedlo, ktoré zahreje, zasýti aj poteší.
V našej ponuke nájdete strukoviny na klasiku aj na experimenty. Pre chvíle, kedy chcete variť pomaly, s rozvahou, alebo naopak rýchlo a jednoducho. Suché, farebné, malé aj veľké - každá má svoj príbeh a miesto na tanieri.
Stačí pridať vodu, čas a trochu kuchynského kúzla.
Najpredávanejšie

💚 Informácie k 1.3.2025 💚 Veľmi sa Vám ospravedlňujeme, avšak doterajší popisok sme museli odstrániť. ** Už čoskoro budú nové popisky pri tomto produkte. ** Dôvodom je...

Cícer má svetlo béžovú farbu, okrúhly tvar a pevnú štruktúru, ktorá po uvarení zostáva príjemne jemná a mierne krémová. Má jemne orieškovú chuť a je obľúbenou surovinou do...

💚 Informácie k 1.3.2025 💚 Veľmi sa Vám ospravedlňujeme, avšak doterajší popisok sme museli odstrániť. ** Už čoskoro budú nové popisky pri tomto produkte. ** Dôvodom je...

Červená lúpaná šošovka má oranžovo-červenú farbu, je drobná, nenáročná na prípravu a po uvarení sa rozvarí do jemnej kašovitej konzistencie. Má ľahko sladkastú chuť a je ideálna...

💚 Informácie k 1.3.2025 💚 Veľmi sa Vám ospravedlňujeme, avšak doterajší popisok sme museli odstrániť. ** Už čoskoro budú nové popisky pri tomto produkte. ** Dôvodom je...

Biele fazule v BIO kvalite sú poctivá surovina, ktorá by nemala chýbať v žiadnej špajze. Sú neutrálne chuti, krémové konzistencie a výborne vstrebávajú chute byliniek, zeleniny...

Žltý polený hrach má svetlo žltú farbu, je lúpaný, polený a vďaka tomu veľmi rýchlo zmäkne. Po uvarení má jemnú, krémovú konzistenciu a zemitú chuť. Výborne sa hodí do polievok,...

Červená nelúpaná šošovka má sýto červenohnedú farbu, pevnejšiu šupku a po uvarení si udržuje tvar a štruktúru. Chuť je zemitejšia a výraznejšia ako pri lúpanom variante. V...

Žltý hrach má svetlú farbu, okrúhly tvar a sýtu, ľahko múčnatú konzistenciu po uvarení. Chuť je prirodzene zemitá a výrazná, vďaka čomu sa hodí do polievok, kaší, pyré, fašírok...