Lyofilizované ovoce od MámeChuť
- prémiové Lyofilizované ovocie zachováva plnú chuť a farbu čerstvých plodov, Sušené ovocie prináša prirodzenú sladkosť do receptov a výborne sa dopĺňa s chrumkavými Orechy pre zdravé desiaty.Bio špeciality z ekologického poľnohospodárstva vhodné do müsli, dezertov, na pečenie aj pre zdravé maškrtenie kedykoľvek počas dňa. TIP od MámeChuť: Višne celé lyofilizované - MámeChuť.
Najpredávanejšie
Výpis produktov
Ovládacie prvky výpisu
Moderná metóda mrazového sušenia umožňuje zachovať plnú chuť, farbu a vôňu čerstvých plodov pri odstránení vody šetrným procesom lyofilizácie. Výsledkom sú ľahké a chrumkavé kúsky s intenzívnou ovocnou chuťou, ktoré môžete použiť do ranných kaší, jogurtov, smoothie bowl, domáceho pečenia alebo jednoducho len tak na maškrtenie kedykoľvek počas dňa. Lyofilizované ovocie si zachováva prirodzenú štruktúru a pri kontakte so slinami alebo tekutinou sa rýchlo rozpúšťa a uvoľňuje plnú ovocnú chuť pripomínajúcu čerstvé plody zozbierané na vrchole zrelosti. Môžete ho pridať do cesta na muffiny, vmiešať do čokoládových krémov, posypať torty alebo použiť ako farebnú dekoráciu dezertov. Stačí malé množstvo a získate intenzívnu chuť bez pridávania cukru alebo umelých aróm. Chrumkavá textúra a živé farby robia z lyofilizovaného ovocia obľúbenú ingredienciu nielen do sladkých pokrmov, ale aj do šalátov, müsli mixov alebo ako prírodný posyp na smoothie misky. Proces lyofilizácie prebieha pri veľmi nízkych teplotách, čo zaisťuje zachovanie prirodzených vlastností ovocia.