Škorica cejlónska mletá
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: cejlonská škorica sa tradične pestuje na Srí Lanke, odkiaľ získala aj svoj názov. Je považovaná za pravú škoricu a odlišuje sa od bežnejšej, ostrejšej odrody cassia jemnejšou chuťou i vôňou. Práve vďaka tejto vyváženosti je vyhľadávaná v kvalitnej gastronómii.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Varenie a pečenie / Korenie a dochucovadlá
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1326 kJ /317 k Cal
Tuky: 3,20 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,90 g
Sacharidy: 56,00 g
- z toho cukry: 55,40 g
Vláknina: 24,40 g
Bielkoviny: 3,90 g
Soľ: 0,05 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Koření a sůl |
---|---|
EAN: | Zvoľte variant |
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100 % skořice |
Krajina pôvodu: | Madagaskar |
Značka: | Les fruits du Paradis |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie