Škorica Cejlón, mletá, BIO
Súvisiaci tovar
Hovädzí bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Doda výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné bio...
Lahôdkové droždie vás prekvapí svojou chuťou i vôňou, ktorá má s klasickým droždím len pramálo spoločného. Dodajte s lahôdkovým droždím svojim pokrmom tú správnu intenzívnu...
Lahôdkové droždie sa vyrába na substráte bohatom na cukry - môže to byť napríklad melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae sa nechajú niekoľko dní premnožiť. Potom sa zmes suší...
Rukolové pesto s pistáciami a slnečnicou – dochucovacia pasta na priamu konzumáciu. Typická štipľavá horkosť, ktorá je veľmi intenzívna pri čerstvo odtrhnutej rukole sa v peste...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Mandľové pesto, ako už názov napovedá, je z množstva mandlí. Mandľové pesto je jemnej chuti, dalo by sa povedať dámske. Ako ochutná, milovník mandlí ocitne sa v mandľovom raji....
Chilli jalapeno obsahujú len veľmi málo kalórií, ale sú plné dôležitých vitamínov, minerálov, vlákniny a antioxidantov, zrýchľujú metabolizmusa majú protizápalové účinky....
Pesto zo sušených paradajok San Marzano je variácia na tradičnú bazalkovú tému. Skvelé prepojenie slano - sladkej chuti je absolútne báječné a delikátne. Ideálne je na hrianky,...
Kurací bujón je koncentrovaný vývar z bio kuracieho mäsa. Ideálna na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj...
Zeleninový bujón je vynikajúcim doplnkom do polievok, omáčok a ďalších pokrmov, vhodný nielen pre vegánov a vegetariánov. Dodá jedlu bohatú chuť a vôňu. Obsahuje iba kvalitné...
Chilli papričky Rawit nakladané v olivovom oleji a bylinách sú pikantné doplnok v kuchyni pre všetkých, ktorí majú radi ostrejšie jedlá. Uplatníme ich ako v studenej tak teplej...
Lahôdkové droždie je výborným pomocníkom pri dochucovaní rozličných pokrmov. Obsahuje veľmi kvalitné bielkoviny, vitamíny skupiny B, minerálne látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
V kombinácii so sušenými paradajkami je výborným spoločníkom pri stolovaní. Každému kto má rád zaujímavú a pikantnú chuť. Môžeme ju primiešať do ryže, cestovín, kuskusu,...
Miso je fermentovaná pasta zo sójových bôbov a malo by sa pridávať v malých dávkach až na konci varenia. Všetky výrobky sú vyrábané tradičným spôsobom z kvalitných surovín....
Bazalkový bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznejšiu chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné...
Podrobný popis
Skladovanie: Skladovať v suchu a chlade.
Dodatočné parametre
Kategória: | Koření a sůl |
---|---|
Hmotnosť: | 0.04 kg |
Balenie: | 40 g |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Sonnentor |
Balení: | 40 g |
Rasca je najviac známe ako korenie na chlieb. Tiež bravčovej pečienke, kelu a kyslej kapuste dodá ostrú a horko-sladkú arómu. Štipka rasce v šaláte chutí tiež výborne. Zemiaková...
Cejlónska škorica je druh škorice vyhľadávaný pre svoju veľmi jemnú, sladkú chuť a bohatú vôňu. Je zároveň drahšia, a preto je výrobcami často miešaná s lacnejšou a chuťovo...
Korenie je celosvetovo najpoužívanejším korením. Chuť i vôňa čierneho korenia je aromatická a ostro pálčivá. Čierne korenie je tiež známe ako "kráľ korenia" alebo ako "čierne...
Bazalka je korenie, bez ktorého si pesto na cestoviny dokážeme len ťažko predstaviť. Dávno nie je stráženým tajomstvom talianskej kuchyne a používa sa do...
Rasca je korením predovšetkým nemecky hovoriacich krajín a poznáme ho hlavne ako korenie na chlieb. Bravčová pečienka, kel a kyslá kapusta sa opierajú o jeho ostrú, horko-sladkú...
Už Indiáni obdivovali nové korenie a pridávali ho aj do čokolády. Jeho vôňa je veľmi výrazná a anglický názov „Allspice – všekorenie“ vypovedá o tom, že sa v ňom snúbia všetky...
Badián so svojimi osemcípymi, hviezdicovitými plodmi je bezpochyby najkrajším korením na trhu. Svojou sladkou arómou sa podobá feniklu, je však o trochu ostrejšia. Hodí sa do...
To, že sa saturejka hodí k fazuľkám, pre vás určite nie je žiadnym veľkým prekvapením. Hodí sa totiž ku všetkým typom strukovín, ktorým dáva jemne pikantnú chuť. V chuti...
Intenzívna, sladká chuť anízu podobná sladkému drievku je unikátna. V kuchyni sa aníz používa podobne ako fenikel na zjemnenie chleba, pečiva a koláčov. Pohľad do ďalekých...
Vedľa šafranu a vanilky je tretím najdrahším korením. Jeho dymová, kvetinovo sladká aróma hrá v indickej a arabskej kuchyni ako súčasť korenených zmesí nezastupiteľnú úlohu....
Dobromyseľ alebo oregano – umenie talianskej kuchyne by nebolo dokonalé bez tohto bylinného, pieporného, horko-ostrého korenia. Stredoeurópania už od Talianov niečo pozerali....
Používa sa do mäsitých jedál a nesmie chýbať takmer v žiadnom guláši. Mletá paprika je spolu s cesnakom tajomstvom "mäsitej" chute, ktorú môžete využiť aj pri príprave...
Kurkuma je známa už tisíce rokov. Hovorí sa jej tiež indický šafran, pretože v stredoveku nahrádzala drahý šafran. Kurkuma je podzemok kurkumovník dlhý, ktorý patrí do čeľade...
Čo majú perník a kari spoločné? Koriander – niektorí ho milujú, iní sa s jeho chuťou nestotožnia. Napriek tomu predtým, než sa človek stane alebo nestane jeho milovníkom, mal...
Na získanie bieleho korenia sa zberajú čierne úplne zrelé plody a potom sú cca týždeň namočené vo vode. Mesocarp – vonkajší obal, sa pritom rozpadne a odtelí sa tým od...
Pískavica grécke seno – „Energia curry“ - žiadne curry bez pískavice. Tak to aspoň vidia Indovia, a preto je pískavica v subkontinente taká obľúbená. Horká aróma semienok...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Sonnentor je česká značka, ktorá sa špecializuje na výrobu BIO bylinných čajov, korenín a zmesí korenia. Táto značka bola založená v roku 1988. Sonnentor kladie dôraz na ekológiu, udržateľnosť a podporu biodynamického poľnohospodárstva, čo ju robí jedným z lídrov v oblasti prírodných produktov. Čaje a korenie od Sonnentoru sú čisto prírodné, bez umelých prísad či konzervantov, čo im dodáva autentickú a bohatú chuť.