Cícer BIO
Súvisiaci tovar

Tento čistý, prírodný produkt zo 100% lúpaného jačmeňa v BIO kvalite je ako stvorený pre tých, ktorí hľadajú cestu späť k poctivým surovinám, aké poznali už naše babičky. 🌱...

Lámanka z pohánky v BIO kvalite je ľahko stráviteľná a rýchlo pripravená surovina vhodná do sladkých aj slaných pokrmov. Jej neutrálna chuť sa ľahko kombinuje s rôznymi...

Bulgur je predvarená a nalámaná celozrnná pšenica, ktorá má svetlo béžovú farbu, sypkú štruktúru a jemne orieškovú chuť. Vďaka svojej jednoduchej príprave a univerzálnemu...

Celozrnný kuskus v BIO kvalite sa vyrába z tvrdozrnnej pšenice a tvoria ho drobné naparené a usušené guličky, ktoré sa pripravujú v priebehu niekoľkých minút. Má plnšiu chuť ako...

Dvojzrnká je prastará forma pšenice, pestovaná už pred 10 000 rokmi – je predchodcom dnešnej šľachtenej pšenice. V BIO kvalite pochádza z ekologického poľnohospodárstva bez...

Stredne hrubá štruktúra s ľahko orieškovou arómou. Rýchla príprava a univerzálne využitie v teplej aj studenej kuchyni. Prirodzená kvalita bez prísad. 🌱 Hlavné...

Biela quinoa v bio kvalite je jemná, ľahká a ľahko stráviteľná surovina s univerzálnym využitím. Má neutrálnu chuť a po uvarení príjemne nadýchanú štruktúru, vďaka ktorej sa...

Pšeničné otruby sú nenápadnou, ale mimoriadne užitočnou surovinou, ktorá si znova získava svoje miesto v kuchyni všetkých, ktorí dávajú prednosť prirodzenosti, jednoduchosti a...

Žito ozimnej BIO je tradičná obilnina s bohatou históriou v európskej kuchyni. Má charakteristickú orieškovú chuť a vysoký obsah vlákniny. Využíva sa predovšetkým pri pečení...

Fonio v bio kvalite je drobná svetlá obilnina s jemnou, nadýchanou štruktúrou a ľahko orieškovou, neutrálnou chuťou. Využíva sa podobne ako kuskus, bulgur alebo ryža – ako...

Sú drobné, ľahké a majú jemne orieškovú chuť. Skvele sa hodí do kaší, pečenia, na zahusťovanie polievok aj ako bezlepková alternatíva obilnín. 🌱 Hlavné...

Pohánka lámanka je tradičná surovina českej i východoeurópskej kuchyne, ktorá vzniká mechanickým nadrvením pohánkových krúpok. Vďaka svojej jemnejšej štruktúre sa rýchlo varí a...

Lúpaná pohánka vo forme krúpy je jemnejšia ako nelúpaná varianta, ale zachováva si svoju typickú chuť a rýchlu prípravu. Má príjemnú, ľahko orieškovú chuť a mäkkú štruktúru,...

Celozrnný kuskus zo semoliny je univerzálna, rýchla a veľmi obľúbená príloha s bohatou históriou i chuťou. Ocení ho každý, kto hľadá prirodzenú cestu ku kvalitnému jedlu bez...

Pšenica jednozrnka v BIO kvalite – tradičná plodina s bohatou históriou, prirodzene bohatá na živiny as výraznou, jemne orieškovou chuťou. 🌱 Hlavné ingrediencie: pšenica...

Objavte silu starobylej obilniny s výnimočne plnou chuťou. Ideálna voľba pre každého, kto hľadá nové kulinárske možnosti, alebo sa chce jednoducho vrátiť k pôvodnému obilnému...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: cícer sa pestuje tisíce rokov a patrí medzi najstaršie kultúrne plodiny. V staroveku bola súčasťou každodennej stravy v Stredomorí aj na Blízkom východe a dodnes si udržala svoje miesto v modernej kuchyni.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Varenie a pečenie / Obilniny
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1285 kJ /308 k Cal
Tuky: 5,8 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,6 g
Sacharidy: 27,2 g
- z toho cukry: 1,9 g
Vláknina: 33,5 g
Bielkoviny: 20 g
Soľ: 0,01 g

Tieto veľké biele fazule v BIO kvalite sa vyznačujú hladkým povrchom, maslovou chuťou a sýtou, mäsitou textúrou. Vďaka svojej veľkosti krásne vyniknú v polievkach, šalátoch,...

Sójové bôby v bio kvalite sú svetlo žltej strukoviny s pevnou štruktúrou a neutrálnou, ľahko orieškovou chuťou. Využívajú sa v kuchyni mnohými spôsobmi – na varenie, klíčenie,...

Na prvý pohľad nenápadná, ale v kuchyni absolútne nenahraditeľná. Červená šošovka BIO je surovina, ktorá dokáže premeniť aj to najjednoduchšie jedlo na pokrm plný chuti, vône a...

Červená fazuľa Kidney v BIO kvalite - sú sýto červené, jemne sladkasté, pevné a pritom dokonale poddajné. Vo chvíli, keď ich premiešate s cesnakom, cibuľou a štipkou...

Veľké, sýto sfarbené semená s jemne zemitou chuťou. Tradičná strukovina vhodná na varenie, pečenie aj mletie – čistá a prirodzená surovina bez prímesí. 🌱 Hlavné...

Tradičný základ do polievok, šalátov aj hlavných jedál. V BIO kvalite, s prirodzenou chuťou a pevnou štruktúrou, ktorá sa nerozvarí - ideálna pre všestranné varenie. 🌱 Hlavné...

Cícer v bio kvalite s veľkosťou zrna 7–8 mm má svetlú farbu, pevnú štruktúru a jemne orieškovú chuť. Je jednou z najpoužívanejších strukovín v kuchyniach celého sveta. Vhodná do...

Bob obyčajný konský, známy aj ako vika, je tradičná strukovina s jemnou chuťou a vysokou sýtivosťou. Skvele sa hodí na prípravu polievok, kaší, nátierok aj ako príloha. Pred...

Zelený variant obľúbenej strukoviny si aj po uvarení zachováva pevný tvar. V BIO kvalite, bez prímesí, ideálny do šalátov, polievok aj hlavných jedál. 🌱 Hlavné...

Drobná čierna šošovka v bio kvalite známa ako Beluga vyniká jemnou chuťou a výnimočnou pevnosťou po uvarení. Vďaka svojmu elegantnému vzhľadu a zamatovej štruktúre je obľúbená...

BIO žltý hrášok celý je tradičná strukovina s jemnou chuťou, vhodná na prípravu klasických aj moderných jedál. Vďaka svojej celistvosti si zachováva pevnejšiu štruktúru a lepšie...

Lúpaná červená šošovka v BIO kvalite je obľúbená pre svoju jemnú chuť, rýchlu prípravu a univerzálne využitie. Skvelá do polievok, kaší aj orientálnej kuchyne. 🌱 Hlavné...

Čierna fazuľa nie je len obyčajná strukovina – je to základná surovina, ktorá nesie bohatú chuť, históriu a kultúrny odkaz. Vo svojej čistej BIO kvalite a 100% zložení je táto...

Fazuľa pinto patrí medzi najrozšírenejšie druhy fazule v Severnej a Strednej Amerike. Majú príjemne maslovú chuť, múčnu konzistenciu a po uvarení získavajú typicky svetloružovú...

BIO hrach žltý polený je tradičná strukovina s jemnou chuťou a širokým využitím v teplej kuchyni. Vďaka lúpaniu a poleniu sa ľahko pripravuje a má hladkú konzistenciu. Je vhodný...

Fazuľa mungo sú zelené semienka s hladkým povrchom a jemnou, ľahko orieškovou chuťou, ktoré otvárajú široké možnosti použitia – od tradičných pokrmov až po modernú kuchyňu...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Začiatky majú korene už v 90. rokoch, keď sa dvojica priateľov Ing. Martin Hutár a Ing. Ako sami hovoria, „trochu sa im to vymklo z rúk“. V ponuke PROBIO nájdete základné biopotraviny – od obilnín, múk, strukovín, cestovín, mlynských produktov či olejov až po pochutiny, ako sú sušienky, rýchle zmesi, čokolády, vína či káva. V sortimente máme cez 400 bezlepkových produktov. Svoje výrobky dodávame na trh pod značkou PRO-BIO.
Výrobca: PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká republika