PRO-BIO
PRO-BIO je značka, ktorá sa špecializuje na výrobu a predaj bio strukovín a bio zdravých múk. Pochádza z Českej republiky a ponúka široké spektrum produktov. Produkty PRO-BIO sú vyrobené z ekologicky pestovaných surovín, ktoré neobsahujú chemické prísady a pesticídy.
Kurací bujón je koncentrovaný vývar z bio kuracieho mäsa. Ideálna na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj...
Zeleninový bujón je vynikajúcim doplnkom do polievok, omáčok a ďalších pokrmov, vhodný nielen pre vegánov a vegetariánov. Dodá jedlu bohatú chuť a vôňu. Obsahuje iba kvalitné...
Hovädzí bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Doda výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné bio...
Vypestujte si doma zdravé rastlinné klíčky v BIO kvalite bez pesticídov. Získate tým tie najčerstvejšie vitamíny. V suchých zrnách a semenách sa skrýva zásoba minerálnych látok,...
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v obale a v kľúči zrna....
Špaldová múka chlebová od naozajstných majstrov. Špaldová múka chlebová spestrí vaše cestá na chlieb, žemle, bagety, rožky, buchty aj pizze. My ju pre vás melieme v našom...
Čirok je cenený pre svoje výborné výživové vlastnosti ako je vysoký obsah bielkovín, vlákniny, nízky glykemický index, obsah minerálnych látok a vitamínov skupiny B. Ďalším...
Červená pšenica je jeden z pôvodných druhov obilnín. Jej červená, až hnedastá farba je spôsobená prirodzeným obsahom flavonoidov (katechínu a tanínu) a antokyanov. Antokyan je...
Cícer patrí k najlepšie stráviteľným strukovinám. Je bohatý na komplexné sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rastlinných bielkovín. Zasýti tak na dlhú dobu. Je...
Bazalkový bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznejšiu chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné...
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná na...
Červená repa sterilizovaná v sladkokyslom náleve. Červená repa sterilizovaná je skvelým pomocníkom pri príprave šalátov, zeleninových rizôt i polievky. Je pripravená tradičným...
Pšeničné otruby – podobajú sa konzistenciou nahrubo zomletej krupici. Ich konzumáciou a pridaním do ranných kaší, pečiva a iných pokrmov obohatíte svoj pokrm o kvalitnú...
Kukurica sterilizovaná v slanom náleve. Vynikne vo všetkých zeleninových šalátoch, v rizotách, na pizze aj v polievkach. Je príjemne chrumkavá, sladkastá a jej farbu...
Hrášok sterilizovaný v slanosladkom náleve. Výborne chutí v šalátoch, mäsových a zeleninových pokrmoch, v nátierke, na pizze či slaných koláčoch. Zloženie: Zelený hrášok*...
Starilovaná kapusta 80 % s mrkvou v slanom náleve. Kyslá kapusta je tradíciou slovenskej kuchyne. Príjemne chrumkavá a kyslá je skvelým a nenahraditeľným doplnkom k haluškám,...
Ražné vločky obsahujú veľké množstvo vlákniny. Sú vhodné do cesta, na domáci chlieb či žemle, obohaťte nimi polievku či spestrite müsli alebo granolu. Vyrobiť si z nich môžete...
Špaldové otruby – pripomínajú konzistenciou nahrubo zomletú krupicu. Ich konzumáciou a pridaním do ranných kaší, pečiva a iných pokrmov obohatíte svoj pokrm o kvalitnú vlákninu....
Kukuričná polenta je tá správna voľba na rýchly obed či večeru. Hotová je za pár minút. Tento tradičný taliansky pokrm chutí výborne k mäsu či zelenine, na sladko i len tak...
Jačmenné krúpy - základ tradičnej slovanskej kuchyne. Jačmenné krúpy sú opäť trendy. Naši predkovia ich mali na stole veľmi často a vedeli prečo. Jačmenné krúpy vás prekvapia...
Stránka 1 z 1 - 24 položiek celkom