PRO-BIO
PRO-BIO je značka, ktorá sa špecializuje na výrobu a predaj bio strukovín a bio zdravých múk. Pochádza z Českej republiky a ponúka široké spektrum produktov. Produkty PRO-BIO sú vyrobené z ekologicky pestovaných surovín, ktoré neobsahujú chemické prísady a pesticídy.
Jačmeň je menej známa obilnina so skvelými výživovými vlastnosťami - má vysoký obsah vlákniny (veľkú časť tvorí rozpustná vláknina, tzv. betaglukány), čím pôsobí blahodárne...
Vypestujte si doma zdravé rastlinné klíčky v BIO kvalite bez pesticídov. Získate tým tie najčerstvejšie vitamíny. V suchých zrnách a semenách sa skrýva zásoba minerálnych látok,...
Čirok je cenený pre svoje výborné výživové vlastnosti ako je vysoký obsah bielkovín, vlákniny, nízky glykemický index, obsah minerálnych látok a vitamínov skupiny B. Ďalším...
Zeleninový bujón je vynikajúcim doplnkom do polievok, omáčok a ďalších pokrmov, vhodný nielen pre vegánov a vegetariánov. Dodá jedlu bohatú chuť a vôňu. Obsahuje iba kvalitné...
Cícer patrí k najlepšie stráviteľným strukovinám. Je bohatý na komplexné sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rastlinných bielkovín. Zasýti tak na dlhú dobu. Je...
Pšeničné otruby – podobajú sa konzistenciou nahrubo zomletej krupici. Ich konzumáciou a pridaním do ranných kaší, pečiva a iných pokrmov obohatíte svoj pokrm o kvalitnú...
Bazalkový bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznejšiu chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné...
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v obale a v kľúči zrna....
Červená repa sterilizovaná v sladkokyslom náleve. Červená repa sterilizovaná je skvelým pomocníkom pri príprave šalátov, zeleninových rizôt i polievky. Je pripravená tradičným...
Červená pšenica je jeden z pôvodných druhov obilnín. Jej červená, až hnedastá farba je spôsobená prirodzeným obsahom flavonoidov (katechínu a tanínu) a antokyanov. Antokyan je...
Starilovaná kapusta 80 % s mrkvou v slanom náleve. Kyslá kapusta je tradíciou slovenskej kuchyne. Príjemne chrumkavá a kyslá je skvelým a nenahraditeľným doplnkom k haluškám,...
Špaldové otruby – pripomínajú konzistenciou nahrubo zomletú krupicu. Ich konzumáciou a pridaním do ranných kaší, pečiva a iných pokrmov obohatíte svoj pokrm o kvalitnú vlákninu....
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Pre bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Pšeničná múka plohrubá je vhodná na...
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná na...
Špaldová múka chlebová od naozajstných majstrov. Špaldová múka chlebová spestrí vaše cestá na chlieb, žemle, bagety, rožky, buchty aj pizze. My ju pre vás melieme v našom...
Kukurica sterilizovaná v slanom náleve. Vynikne vo všetkých zeleninových šalátoch, v rizotách, na pizze aj v polievkach. Je príjemne chrumkavá, sladkastá a jej farbu...
Hrášok sterilizovaný v slanosladkom náleve. Výborne chutí v šalátoch, mäsových a zeleninových pokrmoch, v nátierke, na pizze či slaných koláčoch. Zloženie: Zelený hrášok*...
Ražné vločky obsahujú veľké množstvo vlákniny. Sú vhodné do cesta, na domáci chlieb či žemle, obohaťte nimi polievku či spestrite müsli alebo granolu. Vyrobiť si z nich môžete...
Kukuričná polenta je tá správna voľba na rýchly obed či večeru. Hotová je za pár minút. Tento tradičný taliansky pokrm chutí výborne k mäsu či zelenine, na sladko i len tak...
Jačmenné krúpy - základ tradičnej slovanskej kuchyne. Jačmenné krúpy sú opäť trendy. Naši predkovia ich mali na stole veľmi často a vedeli prečo. Jačmenné krúpy vás prekvapia...
Stránka 1 z 1 - 24 položiek celkom