TOP (hlavní kat.)
- 2+1 ZADARMO
- MámeChuť produkty
- IMUNITA
- Doplnky stravy
- Bylinné tinktúry
- Korenie a dochucovadlá
- Múky a pečenie
- Orechy a orechové jadrá
- Ovocné a zeleninové prášky
- Prírodná kozmetika
- SuperPotraviny
- Sušené ovocie
Najpredávanejšie
Cymbopogon flexuosus – 100 % čisto rastlinný éterický olej z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Citrónová tráva je tropická rastlina, ktorá pochádza pôvodne z Indie....
Nie je divu, že šafran je najdrahším korením sveta. Na kilogram šafranu je potrebné zozbierať okolo 150 000 kvetov krokusu (asi toľko, koľko je na poli veľkom 2000 m²). Blizny...
Laszlo, Janos aj Piroska papriku milujú. Privoňajte k paprike a hneď sa vám vybaví Maďarsko – krajina gulášu, kurčaťa na paprike a ďalších pokrmov, do ktorých paprika...
Škorica je kôra škoricovníka, ktorá sa zlúpne, usuší a používa sa ako korenie. Jej zemito-drevitá a zároveň sladká chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu a koláču. Veľmi dobre...
Badián so svojimi osemcípymi, hviezdicovitými plodmi je bezpochyby najkrajším korením na trhu. Svojou sladkou arómou sa podobá feniklu, je však o trochu ostrejšia. Hodí sa do...
Listy šalvie sú zamatovo hladké a jemne aromatické. Jej názov je odvodený od latinského "salvare", čo znamená "liečiť a opatrovať". Je ideálna na zjemnenie výdatných jedál...
Nedeľné menu s pečeným kuraťom je v mnohých rodinách tradíciou. Chceli by ste krídelko, prsíčko alebo stehienko – pikantné a chrumkavé? Pani domáca pečie svojich operencov s...
Škorica je kôra škoricovníka, ktorá sa zlúpne, usuší a používa sa ako korenie. Jej zemito-drevitá a zároveň sladká chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu a koláču. Veľmi dobre...
Perníkové koření jednoduše patří k Vánocům, pokud narazíte na perníčky, toto koření nikdy nebude daleko. Teplé tóny skořice a hřebíčku dochutí také koláče, ovocné chlebíky,...
Dokonalá súhra byliniek do nátierok bude tou správnou voľbou pre krajec čerstvo upečeného chleba. Zmiešajte 1–2 lyžičky korenia so 125 g tvarohu alebo čerstvého syra. Ak...
U mnohých milovníkov Kréty vyvoláva tymian spomienky na dovolenku. Zemito pieporná chuť pripomínajúca aníz, mätu a gáfor dodáva stredomorským jedlám ich charakteristickú chuť....
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Táto jemná a pestrá bylinná zmes je doplnená prírodnou morskou soľou. 12bylinná soľ je mnohostranne využiteľná, môžete ňou ochutiť polievky, šaláty, omáčky, pečienku a...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
V„Šántinej Tandoori Masale“ je zachytený farebný život Indie. Zázvor, koriander, cejlónska škorica, muškátový kvet a klinček rozmiešajú ohňostroj chutí. Kurkuma a paprika...
Nielen vajcia, ale aj syry či ryby výborne ochutíte touto pestrofarebnou veselou soľou od veľkonočného zajačika. Ochutnali ste už vajcia, syr alebo ryby ochutené touto lahodnou...
Už Indiáni obdivovali nové korenie a pridávali ho aj do čokolády. Jeho vôňa je veľmi výrazná a anglický názov „Allspice – všekorenie“ vypovedá o tom, že sa v ňom snúbia všetky...
Intenzívna, sladká chuť anízu podobná sladkému drievku je unikátna. V kuchyni sa aníz používa podobne ako fenikel na zjemnenie chleba, pečiva a koláčov. Pohľad do ďalekých...
Polievkové korenie dodá čistým, zeleninovým a mäsovým polievkam všetko to aróma, ktoré si človek v polievke praje mať a chutí aj tým, ktorí nie sú práve ich milovníci. Chutný...
Odháňa upírov a chutí gurmánom! Kto sa mu vyhýba kvôli strachu zo zápachu z úst, ten o dosť prichádza. Mnohými milovaný a inými nenávidený dáva cesnak pokrmom ich charakter....
Medvedí cesnak je jedným z prvých poslov jari a skvele sa hodí do polievky, do nátierky alebo na pesto. Obyčajné šaláty dokáže premeniť na nečakané kulinárske zážitky. Svojou...
Rímska rasca je najtypickejším korením indickej kuchyne a nesmie chýbať v žiadnej z mnohých známych zmesí ako Garam masala, Curry alebo Tandoori. TIP: Pre intenzívnu chuť...
V detstve sme sa vždy tešili, keď ju zase navštívime a ona nám bude od rána do večera pripravovať úžasné dobroty. Hlavne keď servírovala svoju výbornú pečienku. To so všetkým...
Naše chilli vločky sú hrubo mleté z chilli papričiek so strednou ostrosťou (okolo 20 000 SHU, ostrosť sa s jednotlivými šaržami môže meniť) . Chilli vločky potešia všetkých...
Okrem žeravého slnka sú aj pokrmy v Afrike väčšinou ohnivé a silne korenené. Etiópske korenie „Berber“ je zmesou papriky, zázvoru, kardamómu, škorice, nového korenia, chilli a...
Cisár František bol poľovník a vraj rád sedával na posede. Po úspešnom love sa potom nechával rozmaznávať tými najlepšími zverinovými lahôdkami a rozprával u nich zaujímavé...
Korenie na pizzu a cestoviny je určené už podľa názvu na dochutenie klasických jedál Talianska. Pizzám, cestovinám a lasagnam dodá toto korenie chuť, ktorú človek mimo Talianska...
Škorica je kôra škoricovníka, ktorá sa zlúpne, usuší a používa sa ako korenie. Jej zemito-drevitá a zároveň sladká chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu a koláču. Veľmi dobre...
V ryži sa ukrýva životná sila Ázie. Korenie na ryžu majstra Wonga zaujme svojou teplou exotickou chuťou a postará sa o príjemnú chuť ryžového pokrmu. Ak sa podusí korenie s...
Tofu je zdravé a chutné, ale potrebuje korenený sprievod, aby sa uvoľnila jeho vlastná jemná chuť. Preto ho pani Yoko pripravuje s celou paletou chutného korenia, medzi...
Rasca je korením predovšetkým nemecky hovoriacich krajín a poznáme ho hlavne ako korenie na chlieb. Bravčová pečienka, kel a kyslá kapusta sa opierajú o jeho ostrú, horko-sladkú...
Spestrite si varené víno týmto korením. Prevonia celý dom a skvele zjemní šálku vianočného punču. Tip: Pridajte kúsky pomaranča alebo hrozienka. Zloženie: šípok bio,...
Citrón s korením tvorí ideálnu kombináciu na ochutenie grilovaných rýb alebo kuracieho mäsa. Zázvor zase jedlám dodá príjemnú ostrosť. Zloženie: Citrónová kôra bio(30 %),...
Perfektný darček pre každú grilovaciu párty. Šesticu našich korenín na grilovanie budete mať krásne spolu v darčekovom boxe. A už nebudete musieť hľadať zatúlanú krabičku a...
Všetky tradičné korenia na chlieb sú v chlebovom korení od SONNENTORU obsiahnuté. Ten, kto túži po niečom neobvyklom a chce svojmu chlebu prepožičať osobitý ráz, môže ho zjemniť...
Sviežosť juhovýchodnej Ázie! Svieža citrónová chuť citrónovej trávy sa hodí do teplej, vlhkej klímy Vietnamu a Thajska. Tam je táto rastlina obzvlášť obľúbená: ryby, kuracie...
Punč, varené víno, kompót a vianočné čaje si bez ovocno-korenenej vône a piepornej chuti klinčekov nevieme predstaviť. Klinček zastrčený do cibule je často varený v polievke...
Rasca je korením predovšetkým nemecky hovoriacich krajín a poznáme ho hlavne ako korenie na chlieb. Bravčová pečienka, kel a kyslá kapusta sa opierajú o jeho ostrú, horko-sladkú...
Z Apollonovej hlavy rovno na váš tanier. Zatiaľ čo bol vavrín u Rimanov a Grékov symbolom múdrosti, dokázal sa v priebehu storočí presadiť aj ako korenie. Bola by škoda, keby...
Tabouleh je názov arabského ľahkého šalátu s bulgurom, pre ktorý je charakteristická chuť čerstvej mäty, petržlenu, paradajok, cibule a citrónovej kôry. S touto zmesou môžete...
Kôpor je oveľa viac než len „vnať do uhorieko“. Uhorky s kôprom a jogurtom sú síce báječným letným osviežením, napriek tomu je škoda nepoznať ďalšie možnosti, ktoré nám toto...
Kto miluje stredomorskú chuť, mal by mať talianske korenie doma. Táto zmes zjednocuje talianske základné korenie a skvele sa hodí k cestovinám, na pizzu, lasagne a na...
Kurkuma – blahodarná sila farby slnka. Jej charakteristickú zlatožltú farbu si dobre pamätajú všetci, ktorí ju po varení chceli umyť z rúk. Kurkuma dodá pokrmom nielen krásnu...
Kari má svoj pôvod v Indii a odráža neuveriteľne rozmanité chute tejto krajiny. SONNENTOR ponúka dve karí zmesi – jemne sladkasté a ostré Curry pre milovníkov chilli. Obe zmesi...
Capsicum annuum. Jedinečná a lahodná. Tradične údená paprika sa postará o úžasnú arómu a farbu. Zahaľte steaky do ich jemných nuáns. Pripravte si pastu z oleja a údenej papriky,...
Galgán je skvelým korením juhovýchodnej Ázie. Kto obľubuje juhoázijskú kuchyňu, musí mať galgán bezpodmienečne doma. Má arómu pripomínajúcu zázvor a citrón, je ale podstatne...
Ligurček je klasická polievková vnať, ktorá vonia za anízom, citrónom a droždím. Jeho chuť niekomu pripomína zeler a inému zase „maggi“ v prírodnej podobe. Obmedziť jeho...
Táto zmes prináša "tradičné Francúzsko na stôl". Klasické provensálske korenie je mnohostranne využiteľné – výborne chutí k jahňaciemu, rybám, zelenine, slaným koláčom a mnohým...
Bylinná a korenisto živicová chuť rozmarínu nám pripomína typickú atmosféru stredomorských krajín. Zelené, ihličkovité lístky zjemňujú talianske zeleninové a paradajkové pokrmy,...
Na získanie bieleho korenia sa zberajú čierne úplne zrelé plody a potom sú cca týždeň namočené vo vode. Mesocarp – vonkajší obal, sa pritom rozpadne a odtelí sa tým od...
Vedľa šafranu a vanilky je tretím najdrahším korením. Jeho dymová, kvetinovo sladká aróma hrá v indickej a arabskej kuchyni, ako súčasť korenených zmesí, nezastupiteľnú úlohu....
Starí Germáni borievku uctievali a verili, že ak niekto odsekne vetvy tohto stromu, zomrie mu zviera z chovu. Tmavofialové bobule rozoznáte podľa jedinečnej, sladko-drevitej...
Naozajstní majstri v grilovaní siahnu po tejto vybranej zmesi, vďaka ktorej získa mäso lákavú, mierne ostrú chuť. Zmes korenia votrite do mäsa, nechajte cca 2 hodiny odležať a...
Kto rád cestuje po zemeguli priamo z kuchyne alebo je milovníkom Ázie, ten sa bez zázvoru ťažko zaobíde. Jeho hrejivé aróma s osviežujúcimi drevitými a citrónovými tónmi patrí...
Nekomplikovaná aaromatická zmes korenia ako samo mäso. Budete nadšení z kombinácie rozmarínu a sušených paradajok v tejto zmesi. Tak rozpáľte uhlie a vykúzlite lahodné steaky!...
Grilovacia soľ je zmesou rôznych druhov korenia a kryštalickej soli. Každé korenie tu zohrá svoju úlohu. Chilli sa stará o ľahkú ostrosť, zatiaľ čo rasca zodpovedá za korenenú...
To, že sa saturejka hodí k fazuľkám, pre vás určite nie je žiadnym veľkým prekvapením. Hodí sa totiž ku všetkým typom strukovín, ktorým dáva jemne pikantnú chuť. V chuti...