Čočka a fazole
- šošovka a fazuľa tvoria základ výdatných pokrmov a skvele sa dopĺňajú s aromatickým korením z kategórie Varenie, zaujímavými Dochucovadlami pre dokonalú chuť a hodia sa aj do netradičného Pečenia bezlepkových receptúr. Produkty rôznych farieb a veľkostí od drobných po veľké pre medzinárodnú kuchyňu plnú chutí. TIP od MámeChuť: Fazoľa BIO Mungo - MámeChuť.
Najpredávanejšie
Radenie produktov
Výpis produktov
Tmavočervená fazuľa v pohári predstavuje praktickú a chutnú možnosť, ako mať strukoviny vždy po ruke. Predvarené a sterilizované fazule sú ihneď pripravené na použitie, bez...
Biele fazule v BIO kvalite sú poctivá surovina, ktorá by nemala chýbať v žiadnej špajze. Sú neutrálne chuti, krémové konzistencie a výborne vstrebávajú chute byliniek, zeleniny...
Sterilované červené fazule pripravené rovno na použitie vám uľahčia varenie a šetria čas v kuchyni. Vďaka šetrnému spracovaniu si zachovávajú svoju typickú farbu, jemne múčnu...
Ovládacie prvky výpisu
Šošovka a fazuľa patria medzi najobľúbenejšie strukoviny na svete a ich farebná rozmanitosť od červenej cez hnedú až po čiernu ponúka pestrú škálu chutí a textúr pre nekonečné varianty pokrmov z rôznych kútov planéty. Sortiment zahŕňa produkty rôznych veľkostí a typov od drobných rýchlo vriacich po veľké krémové varianty vyžadujúce dlhšiu prípravu. Šošovka sa vyznačuje rýchlou prípravou bez nutnosti namáčania a má jemnú chuť, ktorá si hovorí o prekorenení rascou, koriandrom alebo curry zmesou. Červené varianty sa rozpadajú na krémovú konzistenciu ideálnu pre indické diaľky, zatiaľ čo hnedé a zelené držia tvar a hodia sa do stredomorských receptúr s paradajkami a cesnakom. Fazuľa ponúka väčšie semená s charakteristickou krémovou textúrou vo vnútri a výraznejšie ocenia dochutenie údením, paprikou alebo chilli pre mexickú inšpiráciu. Biele varianty sú neutrálnejšie a skvele chytajú okolitú arómu z byliniek a korenia, tmavé majú intenzívnejšiu zemitú chuť. Prekvapivo fungujú aj v bezlepkovom pečení ako múka na brownies alebo ako základ pre vegetariánskych burgerov.