So zľavovým kódom: VIANOCE10 - ušetríš 10% na všetkých produktoch v kategórii "Varenie a pečenie". Doručenie do Vianoc garantujeme pre všetky objednávky do 18.12. (vrátane). Vianočnú dovolenku máme od 22.12. do 8.1.. Potom budeme objednávky postupne odosielať. Ďakujeme za pochopenie. Prajeme Vám šťastné a veselé Vianoce plné radosti, lásky a chutí.

Ženšen päťlistý - Jiaogulan

Tip Vegan SCD
11,50 €
Skladem (2 ks)
  • Jiaogulan s označením HQ - High Quality (najvyššia kvalita) je triedený a spracovávaný podobne ako najkvalitnejšie čaje. Na jeho kvalitu sú kladené najvyššie nároky.
  • Jiaogulan je známy aj pod názvom " bylina nesmrteľnosti " alebo päťlistý ženšen. Je považovaný za jednu z najmocnejších bylín sveta. Radí sa do kategórie bylín čistiacich náš organizmus (tzv. antioxidantov).

  • Z jiaogulanu sa pripravuje veľmi chutný čaj, ktorý podľa niektorých tvrdení prevýši účinky ženšenu pravého. Jiaogulan je veľmi šetrný k organizmu, s obrovským potenciálom a silou prírodného produktu.
  • Zloženie: 100 % Ženšen päťlistý

Detailné informácie

Podrobný popis

Jiaogulan patrí do skupiny antioxidantov. Prispieva k udržaniu normálnej hladiny cukru v krvi. Jiaogulan je nápomocný pri prekyslení žalúdka - udržuje rovnováhu pH. Blahodarne pôsobí na kardiovaskulárny systém, podporuje krvný obeh, prispieva k normálnej funkcii ciev a napomáha udržať normálne hodnoty tlaku a zdravie pečene. Jiaogulan podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu.

 

Tradičné použitie: Jeden gram (cca vrchovatá čajová lyžička) sa zaleje 250 ml práve vriacej vody a lúhuje 3-5 min. podľa chuti. Vhodné k celodennému pitiu a to až do množstva 4 g jiaogulanu. Hotový nálev je číry, vynikajúcej nevtieravej chuti a vône. Možno podávať aj chladený s ľadom. Výborne osviežuje teplý aj studený. Surovina na prípravu bylinkového čaju – nálevu.

Dodatočné parametre

Kategória: Bylinky a kořeny
Hmotnosť: 0.05 kg
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: Salvia Paradise
Balení: 50 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: