Vanilka extrakt BIO éterický olej - 4,5 ml
Súvisiaci tovar

Hrachová múka sa vyrába jemným mletím sušeného hrachu a má prirodzene sýtu farbu, jemne sladkastú chuť a typický strukovinový základ. Je prirodzene bezlepková, výborne sýti a má...

Ľahká a sypká štruktúra s jemne sladkastou orieškovou arómou. Skvelá voľba do pečenia, dezertov aj ako bezlepková alternatíva klasickej múky. 🌱 Hlavné ingrediencie: mandle...

Múka z pestreca mariánskeho je vyrobená jemným mletím celých semien. Má prirodzene svetlú, ľahko hnedastú farbu a neutrálnu chuť s jemne orieškovým podtónom. Vďaka svojej sypkej...

Černušková múka má zemitú, ľahko pikantnú chuť a sýtu farbu. Vzniká jemným mletím semien černušky siatej a používa sa ako chuťovo zaujímavá zložka do cesta na chleby, placky,...

Ľanová múka je jemne mletý prášok z ľanových semien, ktorý sa vyznačuje ľahko orieškovou chuťou a jemnou textúrou. V kuchyni je cenená pre svoju univerzálnosť – hodí sa do...

Objavte jemne mletú kokosovú múku v BIO kvalite, ktorá vnesie do vašej kuchyne kúsok tropického raja. Táto jednozložková múka je vyrobená výhradne z čerstvého dužnatého kokosu,...

Celozrnná špaldová múka jemne mletá je ideálnou surovinou pre všetkých, ktorí hľadajú rovnováhu medzi výživnosťou a skvelou chuťou. Vďaka jemnému mletiu je výsledná textúra...

Objavte kúzlo jednej z najstarších pestovaných obilnín v histórii ľudstva – celozrnnej jačnej múky vo svojej jemne mletej BIO podobe. Táto múka, vyrobená zo 100% celých zŕn...

Plnotučná mandľová múka je vyrobená iba z jemne mletých celých mandlí bez akejkoľvek úpravy alebo odtučnenia. Má výraznú orieškovú chuť a maslovú textúru, čo ju robí ideálnou na...

Čistá sila strukovín v jemne mletom kabáte.V jednoduchosti sa skrýva najväčšia krása - av tomto prípade aj skvelá chuť a kreatívny potenciál pre vašu kuchyňu. BIO múka zo žltého...

Mandľová múka vzniká mletím lúpaných mandlí a vyniká svojou jemnou textúrou, svetlou farbou a prírodnou, ľahko sladkastou chuťou. V BIO kvalite bez prísad a zbytočného...

Čiroková múka sa melie z celého zrna ciroku – tradičnej obilniny, ktorá je prirodzene bezlepková a má jemne sladkastú, neutrálnu chuť. Hladký variant má jemnú štruktúru a dobre...

BIO múka z červenej šošovky je prirodzene bezlepková múka s výraznejšou chuťou a ľahko oranžovým zafarbením. Skvele sa hodí na varenie aj pečenie, a to ako v slanej, tak sladkej...

Jemne mletá celozrnná múka z červenej pšenice v bio kvalite má sýtejšiu farbu, plnšiu chuť a vyššiu savosť ako bežná svetlá múka. Vďaka jemnému mletiu sa hodí aj na pečenie...

Je jemný prášok s neutrálnou chuťou a vysokou nutričnou hodnotou. Hodí sa na pečenie, zahusťovanie aj ako súčasť bezlepkovej a paleo kuchyne. 🌱 Hlavné ingrediencie: banány -...

Jemne mletá pohánková múka hladká je univerzálna surovina, ktorá sa hodí pre sladké aj slané recepty. Vďaka svojej jemnej konzistencii sa ľahko zapracováva do cesta a pomôže vám...
Podrobný popis
🌱 Ostatné ingrediencie sú napríklad:
- Vanilkové struky BIO - dodávajú extraktu jeho typickú sladkú arómu a prírodnú chuť s ľahkými krémovými tónmi, ktoré sú neodmysliteľné v cukrárstve a dezertnej kuchyni.
- Lieh BIO - v extrakte pomáha stabilizovať a uchovávať arómu vanilky a zároveň slúži na jemnú extrakciu chuťových látok priamo z vanilkových strukov.
🌱 Zaujímavosti: vanilka je jedným z najdrahších korení na svete a jej ručné pestovanie a fermentácia trvá niekoľko mesiacov, než získa svoju typickú intenzívnu vôňu.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Varenie a pečenie / Maškrtenie
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------

Táto horká čokoláda v podobe malých kôstok vyniká plnou chuťou a jemnou horkosťou s čokoládovým telom. Je vyrobená z kvalitnej BIO kakaovej hmoty, kakaového masla a trstinového...

Jemný prášok bez chuti a vône, ideálny ako zahusťovadlo a spojivo. Vyrába sa z hľúz manioku av kuchyni má široké a praktické využitie. 🌱 Hlavné ingrediencie: tapiokový škrob...

Praktická rastlinná zmes určená na zahusťovanie polievok, omáčok a zeleninových zmesí. Je prirodzene bezlepková, ľahko sa rozpúšťa a nezanáša pokrmom cudziu chuť. Vhodná na...

Sladký variant rastlinnej zmesi určenej na pečenie, varenie a zahusťovanie. Vyznačuje sa jemnou chuťou po vanilke a prirodzenou štruktúrou vďaka obsahu hrachu a obilnín. Vhodná...

Agar je prírodný želírujúci prostriedok získavaný z morských rias. Používa sa ako rastlinná alternatíva želatíny do dezertov, marmelád a aspikov. Je bez chuti a vône, čo ho robí...

Intenzívne voňavý prášok z pravých strukov odrody Bourbon. Plná, hrejivá chuť a charakteristická aróma bez prímesí a bez cukru – iba čistá vanilka. 🌱 Hlavné...

Instantné zemiakové vločky uľahčia prípravu zemiakovej kaše, knedlí aj ciest. Stačí ich zaliať horúcou vodou a použiť ako základnú surovinu do jedál. Skvelé riešenie na rýchle...

BIO kypriaci prášok do perníka je špeciálne namiešaný na kysnutie hutnejších ciest, typických pre perníky a korenené múčniky. Je bez fosfátov a bez lepku, a napriek tomu...

Prírodný kypriaci prášok s vínnym kameňom je skvelou alternatívou ku klasickému prášku do pečiva. Ocenia ho všetci, ktorí hľadajú šetrnejší variant bez fosfátov. Vďaka...

BIO prášok na báze vínneho kameňa s čistým zložením bez fosfátov. Ideálne na prípravu koláčov, tort i slaného pečiva. 🌱 Hlavné ingrediencie: vínny kameň - je prirodzený...

Univerzálny pomocník v kuchyni aj domácnosti – jedlá sóda známa aj ako hydrogénuhličitan sodný je biely jemný prášok bez zápachu, ktorý je možné použiť pri pečení, výrobe...

BIO kukuričný škrob je jemný, sypký prášok získaný z ekologicky pestovanej kukurice. Má neutrálnu chuť, hladkú textúru a široké využitie v kuchyni – na zahustenie omáčok,...

Agar je čisto rastlinné zahusťovadlo a želírovací prostriedok, ktorý sa získava z červených morských rias. V kuchyni sa používa podobne ako želatína, ale na rozdiel od nej nie...

Tento BIO kypriaci prášok je šetrnou a čistou alternatívou bežných kypridiel. Je bez fosfátov a bez lepku, takže je vhodný aj pre citlivejších stravníkov. V ceste spoľahlivo...

Pšeničný lepok, známy tiež ako vitálna pšeničná bielkovina, je funkčná bielkovina z pšenice, ktorá sa používa najmä na zahustenie, zlepšenie štruktúry cesta alebo výrobu...

BIO ražný kvások je sušený, fermentovaný základ z celozrnnej ražnej múky, ktorý sa ľahko aktivuje vodou a múkou. Má typicky kyselkavú vôňu, tmavšiu farbu a je ideálny na...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Česko-rakúska značka zameraná na výrobu kvalitných BIO produktov, najmä bylinných čajov a korenín. Založená bola v roku 1988 Johannom Gutmannom v rakúskom Waldviertli. V roku 1992 vznikla česká pobočka v Čejkoviciach pri Hodonine, ktorú spoluzaložil Tomáš Mitáček. Značka spolupracuje s miestnymi farmármi, ktorí pestujú plodiny bez použitia chemikálií av súlade s princípmi ekologického poľnohospodárstva. Sonnentor kladie dôraz na tradície, prírodu a férový prístup k životnému prostrediu aj ľuďom. V Čejkoviciach prevádzkuje návštevnícke centrum Bylinkový raj, ktoré ponúka zážitkové exkurzie a čajový salón.
Výrobca: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika