Tekvicová horčica "4 korenia" - 200 ml
Súvisiaci tovar

Tento kečup nie je len dochucovadlo - je to zážitok. Vyrobený z poctivých surovín, s vysokým podielom zrelých paradajok, doplnený o ostré chilli papričky a dochutený tradičným...

Tento jemný kečup v bio kvalite je vyrobený špeciálne pre deti - bez rafinovaného cukru a s príjemnou sladkosťou z ovocia. Výrazná paradajková chuť, doplnená jablčnou šťavou,...

Klasický kečup v bio kvalite s vyváženou chuťou, jemnou sladkosťou a prirodzeným korením. Hustá konzistencia a výrazná farba z neho robia obľúbený doplnok do každodennej...

Čisto paradajková passata bez ďalších prísad je dokonalým základom pre omáčky, polievky aj zeleninové jedlá. Jemne drvená konzistencia bez šupiek a semienok uľahčuje použitie v...

Koncentrovaný paradajkový základ ochutený stredomorskými bylinkami je pripravený na rýchle a chutné varenie bez zbytočných prísad. Hustá konzistencia a výrazná chuť ho...

Jemne drvené paradajky s bazalkou tvoria ideálny základ na prípravu domácich omáčok, polievok i zeleninových jedál. Bez šupky a semienok, s čistou konzistenciou a prírodným...

Tento kečup poteší každého, kto si potrpí na skutočnú chuť paradajok bez zbytočnej sladkosti alebo umelých prísad. Vyrobená z vyzretých paradajok, jemne dochutená a s hladkou...
Podrobný popis
🌱 Ostatné ingrediencie sú napríklad:
- vínny ocot: dodáva horčicu príjemnú kyslosť, zvýrazňuje chuť ostatných surovín a pomáha vyvážiť sladkosť tekvice.
- horčičné semienko: je základom chuti horčice – dodáva pikantnosť, štruktúru a charakteristickú arómu celej nátierke.
🌱 Zaujímavosti: Zmes štyroch druhov korenia sa nepoužíva len pre ostrosť – každý typ má iný chuťový profil. Zatiaľ čo zelené korenie je svieže, ružové sladkasté, čierne klasicky ostré a biele zemité. Spoločne vytvárajú dokonalý chuťový balans, ktorý s jemnosťou tekvice krásne kontrastuje.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Omáčky / Kečupy
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Dodatočné parametre
Kategória: | Omáčky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.28 kg |
Balenie: | 200 ml |
Složení: | dýně 70%, cibule, hořčičné semínko, vinný ocet, olivový olej, cukr, sůl, černý, červený, bílý a zelený pepř v různém poměru 0,1 |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Madlina Zavařovna |

Česká Teriyaki omáčka prináša dokonalú rovnováhu medzi jemnou sladkosťou a výraznou slanosťou v duchu tradičného remesla. Vyrobená z kvalitnej českej sójovej omáčky, ryžového...

Hutný a voňavý slivkový lekvár v bio kvalite poteší milovníkov tradičných chutí. Majú výraznú, tmavo fialovú farbu, prirodzene sladkú chuť a jemnú štruktúru bez hrudiek. Skvele...

Je osviežujúcou kombináciou sladkosti tropického ananásu, kyslosti jabĺk a jemného rezu horčičného semienka. Skvele sa hodí ku grilovaným jedlám, do sendvičov aj na dochutenie...

Táto omáčka pozdvihne mäso, syry aj zeleninu na úplne novú úroveň. Jednoduché zloženie, žiadna zbytočná chémia – len poctivá omáčka s chuťou, ktorá sa hodí na hocičo. 🌱 Hlavné...

Táto omáčka prekvapí jemnou sladkosťou hrušiek a prirodzenou kyslosťou zrelých paradajok. Chuťovo vyvážená, ľahko korenená a plná slnkom nasiaknutej šťavnatosti. Ideálna ku...

Hotová BIO paradajková omáčka s bazalkou je ideálnou voľbou, keď chcete rýchlo pripraviť chutné jedlo bez kompromisov. Vyniká intenzívnou paradajkovou chuťou a jemnou bylinkovou...

Jemne pasírované paradajky v bio kvalite sú ideálnym základom pre domáce omáčky, polievky aj dusené pokrmy. Ponúkajú plnú chuť zrelých paradajok, bez šupky a zrniečok, vo forme,...

Česká sójová omáčka je ideálnym dochucovadlom pre každého, kto hľadá plnú a vyváženú chuť bez zbytočných prísad. Vďaka poctivej receptúre založenej na fermentácii sójových bôbov...

Je delikátne spojenie ovocnej sladkosti a ľahko štipľavého horčičného tónu. Chuťovo vyvážená, hebká a pritom dostatočne výrazná, aby zaujala aj náročnejšie jazýčky. Skvele...

Tamari omáčka San-J v BIO kvalite je tradičná japonská sójová omáčka bez lepku, vyrábaná prirodzenou fermentáciou iba zo sójových bôbov. Má sýto tmavú farbu, bohatú chuť a...

Shoyu omáčka San-J v BIO kvalite je klasická japonská sójová omáčka, ktorá vzniká prirodzeným kvasením. Má tmavú farbu, plnú, bohatú chuť a výraznú arómu, ktorá v jedle krásne...

Yamato shoyu je tradičná japonská sójová omáčka vyrábaná fermentáciou sójových bôbov, pšenice a soli za pomoci ušľachtilej plesne dojčia. Má plnú chuť, tmavú farbu a výraznú...

Dijonská horčica vyniká výraznou, ostrou chuťou s jemne sladkastým podtónom vďaka pridanému medu. Má hladkú konzistenciu a je skvelou voľbou na dochutenie sendvičov,...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Česká značka, ktorú založila Magdaléna Horká v Brne. Špecializuje sa na výrobu domácich zavarenín, džemov, sirupov, horčic a omáčok, ktoré sú vyrábané tradičnými metódami bez použitia umelých sladidiel a konzervantov. Produkty sú známe svojou vysokou kvalitou a autentickou chuťou, často s netradičnými kombináciami surovín, ako je marhuľa s levanduľou a mandľami alebo jahody s bazalkou.
Výrobca: Madlina Zavařovna, Magdaléna Horká, Haraštova 43, 620 00 Brno, Česká republika