Himalájska soľ, ružová, hrubá
Súvisiaci tovar
Zeleninový bujón je vynikajúcim doplnkom do polievok, omáčok a ďalších pokrmov, vhodný nielen pre vegánov a vegetariánov. Dodá jedlu bohatú chuť a vôňu. Obsahuje iba kvalitné...
Kurací bujón je koncentrovaný vývar z bio kuracieho mäsa. Ideálna na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj...
Rukolové pesto s pistáciami a slnečnicou – dochucovacia pasta na priamu konzumáciu. Typická štipľavá horkosť, ktorá je veľmi intenzívna pri čerstvo odtrhnutej rukole sa v peste...
Cesnakovo petržlenové pesto je rozhodne pre milovníkov cesnaku. Chuť plocholistého petržlenu s cesnakom je výborná v kombinácii s mäsom, predovšetkým pri grilovaní. Len tak...
Chilli papričky Rawit nakladané v olivovom oleji a bylinách sú pikantné doplnok v kuchyni pre všetkých, ktorí majú radi ostrejšie jedlá. Uplatníme ich ako v studenej tak teplej...
Bazalkový bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznejšiu chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné...
Lahôdkové droždie je výborným pomocníkom pri dochucovaní rozličných pokrmov. Obsahuje veľmi kvalitné bielkoviny, vitamíny skupiny B, minerálne látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Hovädzí bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Doda výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné bio...
Lahôdkové droždie sa vyrába na substráte bohatom na cukry - môže to byť napríklad melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae sa nechajú niekoľko dní premnožiť. Potom sa zmes suší...
Pesto zo sušených paradajok San Marzano je variácia na tradičnú bazalkovú tému. Skvelé prepojenie slano - sladkej chuti je absolútne báječné a delikátne. Ideálne je na hrianky,...
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia, známa pre svoju charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. Miso neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni. Miso...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Jedna z najznámejších talianskych omáčok, pôvodom z oblasti Ligúria. Názov je odvodený z talianskeho slova pestare = tĺci, mlátiť. Tradičná príprava klasického pesta spočíva v...
V kombinácii so sušenými paradajkami je výborným spoločníkom pri stolovaní. Každému kto má rád zaujímavú a pikantnú chuť. Môžeme ju primiešať do ryže, cestovín, kuskusu,...
Chilli jalapeno obsahujú len veľmi málo kalórií, ale sú plné dôležitých vitamínov, minerálov, vlákniny a antioxidantov, zrýchľujú metabolizmusa majú protizápalové účinky....
Miso je fermentovaná pasta zo sójových bôbov a malo by sa pridávať v malých dávkach až na konci varenia. Všetky výrobky sú vyrábané tradičným spôsobom z kvalitných surovín....
Podrobný popis
Využitie:
- kuchyňa - osolenie pokrmov
- kúpeľňa - himalájsku soľ môžete využiť aj ako soľ do kúpeľa a dopriať si tak zaslúžený relax
- dekorácie - vďaka svojmu krásnemu sfarbeniu ju môžete naaranžovať ako dekoráciu do vášho domova
Dodatočné parametre
Kategória: | Koření a sůl |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Balenie: | 500 g |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Natural Jihlava |
Balení: | 500 g |
Skúste mesiac ozdraviť svoju kuchyňu s BIO hrubozrnnou morskou soľou s levanduľou chodounskou. Okrem dôležitých minerálov obsiahnutých v tejto vysoko kvalitnej soli,...
Kôpor je oveľa viac než len „vnať do uhorieko“. Uhorky s kôprom a jogurtom sú síce báječným letným osviežením, napriek tomu je škoda nepoznať ďalšie možnosti, ktoré nám toto...
Naše chilli vločky sú hrubo mleté z chilli papričiek so strednou ostrosťou (okolo 20 000 SHU, ostrosť sa s jednotlivými šaržami môže meniť) . Chilli vločky potešia všetkých...
Je to soľ vyťažená v sopečných oblastiach Pakistanu, ktorá má vyšší podiel minerálnych látok ako klasická jedálenská soľ. Obsah NaCl je cca 92 %. Kala Namak sa síce v češtine...
Korenie má pôvod v Indii, dnes sa pestuje napríklad v Brazílii, Malajzii alebo Číne. Považuje sa za jedno z najpopulárnejších korení. Korenie biele vzniká oddelením červenej...
To, že sa saturejka hodí k fazuľkám, pre vás určite nie je žiadnym veľkým prekvapením. Hodí sa totiž ku všetkým typom strukovín, ktorým dáva jemne pikantnú chuť. V chuti...
Bylinná a korenisto živicová chuť rozmarínu nám pripomína typickú atmosféru stredomorských krajín. Zelené, ihličkovité lístky zjemňujú talianske zeleninové a paradajkové pokrmy,...
Fenikel – „sladké korenie na chlieb“. Sedliacky chlieb bez feniklu si ani nevieme predstaviť. Sladko aromatické semienka dávajú tmavému chlebu a pečivu jeho nezameniteľnú chuť....
Kurkuma je známa už tisíce rokov. Hovorí sa jej tiež indický šafran, pretože v stredoveku nahrádzala drahý šafran. Kurkuma je podzemok kurkumovník dlhý, ktorý patrí do čeľade...
Už Indiáni obdivovali nové korenie a pridávali ho aj do čokolády. Jeho vôňa je veľmi výrazná a anglický názov „Allspice – všekorenie“ vypovedá o tom, že sa v ňom snúbia všetky...
U mnohých milovníkov Kréty vyvoláva tymian spomienky na dovolenku. Zemito pieporná chuť pripomínajúca aníz, mätu a gáfor dodáva stredomorským jedlám ich charakteristickú chuť....
Rasca je korením predovšetkým nemecky hovoriacich krajín a poznáme ho hlavne ako korenie na chlieb. Bravčová pečienka, kel a kyslá kapusta sa opierajú o jeho ostrú, horko-sladkú...
Používa sa do mäsitých jedál a nesmie chýbať takmer v žiadnom guláši. Mletá paprika je spolu s cesnakom tajomstvom "mäsitej" chute, ktorú môžete využiť aj pri príprave...
Používa sa do mäsitých jedál a nesmie chýbať takmer v žiadnom guláši. Mletá paprika je spolu s cesnakom tajomstvom "mäsitej" chute, ktorú môžete využiť aj pri príprave...
Pískavica grécke seno – „Energia curry“ - žiadne curry bez pískavice. Tak to aspoň vidia Indovia, a preto je pískavica v subkontinente taká obľúbená. Horká aróma semienok...
Ligurček je klasická polievková vnať, ktorá vonia za anízom, citrónom a droždím. Jeho chuť niekomu pripomína zeler a inému zase „maggi“ v prírodnej podobe. Obmedziť jeho...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Natural Jihlava je česká značka, ktorá sídli v Jihlave a špecializuje sa na výrobu a distribúciu zdravých potravín. Založená bola s cieľom priniesť na trh potraviny, ktoré neboli na konci minulého režimu ľahko dostupné. Dnes má vo svojom sortimente viac ako 10 000 produktov zameraných na makrobiotickú, racionálnu a bezlepkovú stravu, čo ocenia ako ľudia s diétnymi obmedzeniami, tak aj tí, ktorí preferujú zdravý životný štýl.