Škorica cejlónska, mletá
Súvisiaci tovar
Lahôdkové droždie je výborným pomocníkom pri dochucovaní rozličných pokrmov. Obsahuje veľmi kvalitné bielkoviny, vitamíny skupiny B, minerálne látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Zeleninový bujón je vynikajúcim doplnkom do polievok, omáčok a ďalších pokrmov, vhodný nielen pre vegánov a vegetariánov. Dodá jedlu bohatú chuť a vôňu. Obsahuje iba kvalitné...
Cesnakovo petržlenové pesto je rozhodne pre milovníkov cesnaku. Chuť plocholistého petržlenu s cesnakom je výborná v kombinácii s mäsom, predovšetkým pri grilovaní. Len tak...
Pesto zo sušených paradajok San Marzano je variácia na tradičnú bazalkovú tému. Skvelé prepojenie slano - sladkej chuti je absolútne báječné a delikátne. Ideálne je na hrianky,...
Mandľové pesto, ako už názov napovedá, je z množstva mandlí. Mandľové pesto je jemnej chuti, dalo by sa povedať dámske. Ako ochutná, milovník mandlí ocitne sa v mandľovom raji....
Jedna z najznámejších talianskych omáčok, pôvodom z oblasti Ligúria. Názov je odvodený z talianskeho slova pestare = tĺci, mlátiť. Tradičná príprava klasického pesta spočíva v...
Pesto z medvedieho cesnaku ako už je uvedené v názve, obsahuje úžasnú bylinku medvedí cesnak. Medvede si túto bylinku obľúbili po zimnom spánku, aby prečistili zažívací trakt a...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
V kombinácii so sušenými paradajkami je výborným spoločníkom pri stolovaní. Každému kto má rád zaujímavú a pikantnú chuť. Môžeme ju primiešať do ryže, cestovín, kuskusu,...
Rukolové pesto s pistáciami a slnečnicou – dochucovacia pasta na priamu konzumáciu. Typická štipľavá horkosť, ktorá je veľmi intenzívna pri čerstvo odtrhnutej rukole sa v peste...
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia, známa pre svoju charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. Miso neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni. Miso...
Lahôdkové droždie sa vyrába na substráte bohatom na cukry - môže to byť napríklad melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae sa nechajú niekoľko dní premnožiť. Potom sa zmes suší...
Chilli papričky Rawit nakladané v olivovom oleji a bylinách sú pikantné doplnok v kuchyni pre všetkých, ktorí majú radi ostrejšie jedlá. Uplatníme ich ako v studenej tak teplej...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Miso je fermentovaná pasta zo sójových bôbov a malo by sa pridávať v malých dávkach až na konci varenia. Všetky výrobky sú vyrábané tradičným spôsobom z kvalitných surovín....
Chilli jalapeno obsahujú len veľmi málo kalórií, ale sú plné dôležitých vitamínov, minerálov, vlákniny a antioxidantov, zrýchľujú metabolizmusa majú protizápalové účinky....
Podrobný popis
CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ
Záruka - na obale. Nasledujúca garancia mesiacov neplatí. Pracujeme na oprave.: min 36 mesiacov od okamihu produkcie
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max, 65 % vlhkosť vzduchu)
Jej drevitá a zároveň sladká chuť sa výborne hodí k mliečnej ryži, koláčom, ovocným knedliam alebo kompótu. Veľmi dobre ladí aj s mnohými druhmi sušeného ovocia. Štipka škoricového prášku navonia čokoládové nápoje aj kávu. Používa sa však aj do mäsitých pokrmov, hlavne v orientálnej a latinskoamerickej kuchyni.
Nutričné hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIA [kJ / kcal]: 1327/317
TUKY [g]: 3,2, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0,9
SACHARIDY [g]: 56,0, z toho CUKRY [g]: 55,4
VLÁKNINA [g]: 24,4
BIELKOVINY [g]: 3,9
SOĽ [g]: 0,05
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Koření a sůl |
---|---|
Krajina pôvodu: | Madagaskar |
Značka: | Les fruits du Paradis |
Estragon je nazývaný ako "dračia vňať", pretože svojím tvarom pripomína dračí chvost. Estragón má jemnú aromatickú vôňu pripomínajúcu aníz a ľahko horkú korenenú chuť....
Už Indiáni obdivovali nové korenie a pridávali ho aj do čokolády. Jeho vôňa je veľmi výrazná a anglický názov „Allspice – všekorenie“ vypovedá o tom, že sa v ňom snúbia všetky...
Pískavica grécke seno – „Energia curry“ - žiadne curry bez pískavice. Tak to aspoň vidia Indovia, a preto je pískavica v subkontinente taká obľúbená. Horká aróma semienok...
Vedľa šafranu a vanilky je tretím najdrahším korením. Jeho dymová, kvetinovo sladká aróma hrá v indickej a arabskej kuchyni, ako súčasť korenených zmesí, nezastupiteľnú úlohu....
Toto pôvodom indické korenie je výborné pre fanúšikov orientálnych a zároveň jemných a ľahko nasladlých chutí. Je absolútne nevyhnutné do zeleninových aj mäsových curry pokrmov,...
Capsicum annuum. Jedinečná a lahodná. Tradične údená paprika sa postará o úžasnú arómu a farbu. Zahaľte steaky do ich jemných nuáns. Pripravte si pastu z oleja a údenej papriky,...
Korenie ružové vlastne nie je príbuzné koreniu. Ružové korenie patrí do rodu Anacardiaceae (obličkovníkovitých). Strom Schinus je nositeľom ružových, bobuľovitých plodov, ktoré...
Kryštalická soľ z Himalájí obsahuje dôležité minerály, ktoré ľudské telo potrebuje. Tieto prvky boli súčasťou pramora a majú aj teraz pre ľudský organizmus centrálny...
Korenie je celosvetovo najpoužívanejším korením. Chuť i vôňa čierneho korenia je aromatická a ostro pálčivá. Čierne korenie je tiež známe ako "kráľ korenia" alebo ako "čierne...
Rímska rasca je najtypickejším korením indickej kuchyne a nesmie chýbať v žiadnej z mnohých známych zmesí ako Garam masala, Curry alebo Tandoori. TIP: Pre intenzívnu chuť...
Výrazná žltooranžová farba a intenzívna vôňa, predovšetkým tým je známa kurkuma. Je vyrábaná z podzemku kurkumovníka dlhého a často sa jej hovorí indický šafran, pretože v...
Naše chilli vločky sú hrubo mleté z chilli papričiek so strednou ostrosťou (okolo 20 000 SHU, ostrosť sa s jednotlivými šaržami môže meniť). Chilli vločky potešia...
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s...
Je to soľ vyťažená v sopečných oblastiach Pakistanu, ktorá má vyšší podiel minerálnych látok ako klasická jedálenská soľ. Obsah NaCl je cca 92 %. Kala Namak sa síce v češtine...
Bylinná a korenisto živicová chuť rozmarínu nám pripomína typickú atmosféru stredomorských krajín. Zelené, ihličkovité lístky zjemňujú talianske zeleninové a paradajkové pokrmy,...
Majoránka i dobromyseľ (čiže oregano) pochádzajú z rodu hluchavkovitých, čím sa veľmi podobajú. Vzájomná súrodenecká harmónia sa tu však nekoná. V kuchyni platí: buď jedno,...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Značka pochádzajúca z Francúzska, ktorá ponúka široké spektrum BIO produktov veľmi vysokej kvality. Značka Les fruits du Paradis si oprávnene stojí za svojou cenou i kvalitou. Ponuka BIO produktov je naozaj pestrá... od vločiek cez sušené ovocie, strukoviny, zeleninové prášky, orechy, múky, kakao až po superpotraviny.