Múka z červenej pšenice BIO celozrnná jemne mletá
Súvisiaci tovar

BIO ražný kvások je sušený, fermentovaný základ z celozrnnej ražnej múky, ktorý sa ľahko aktivuje vodou a múkou. Má typicky kyselkavú vôňu, tmavšiu farbu a je ideálny na...

Agar je čisto rastlinné zahusťovadlo a želírovací prostriedok, ktorý sa získava z červených morských rias. V kuchyni sa používa podobne ako želatína, ale na rozdiel od nej nie...

BIO prášok na báze vínneho kameňa s čistým zložením bez fosfátov. Ideálne na prípravu koláčov, tort i slaného pečiva. 🌱 Hlavné ingrediencie: vínny kameň - je prirodzený...

Univerzálny pomocník v kuchyni aj domácnosti – jedlá sóda známa aj ako hydrogénuhličitan sodný je biely jemný prášok bez zápachu, ktorý je možné použiť pri pečení, výrobe...

Intenzívne voňavý prášok z pravých strukov odrody Bourbon. Plná, hrejivá chuť a charakteristická aróma bez prímesí a bez cukru – iba čistá vanilka. 🌱 Hlavné...

Tento BIO kypriaci prášok je šetrnou a čistou alternatívou bežných kypridiel. Je bez fosfátov a bez lepku, takže je vhodný aj pre citlivejších stravníkov. V ceste spoľahlivo...

BIO kukuričný škrob je jemný, sypký prášok získaný z ekologicky pestovanej kukurice. Má neutrálnu chuť, hladkú textúru a široké využitie v kuchyni – na zahustenie omáčok,...

Jemný prášok bez chuti a vône, ideálny ako zahusťovadlo a spojivo. Vyrába sa z hľúz manioku av kuchyni má široké a praktické využitie. 🌱 Hlavné ingrediencie: tapiokový škrob...

Sladký variant rastlinnej zmesi určenej na pečenie, varenie a zahusťovanie. Vyznačuje sa jemnou chuťou po vanilke a prirodzenou štruktúrou vďaka obsahu hrachu a obilnín. Vhodná...

Agar je prírodný želírujúci prostriedok získavaný z morských rias. Používa sa ako rastlinná alternatíva želatíny do dezertov, marmelád a aspikov. Je bez chuti a vône, čo ho robí...

Tento prírodný vanilkový extrakt v BIO kvalite prináša intenzívnu a autentickú vôňu pravej vanilky. Je ideálny na ochutenie dezertov, krémov, pečených dobrôt alebo teplých...

Pektín je prírodné práškové zahusťovadlo, ktoré pochádza z citrusových plodov. Je ideálny na výrobu domácich marmelád, džemov, želé alebo sirupov bez použitia živočíšnej...

BIO kypriaci prášok do perníka je špeciálne namiešaný na kysnutie hutnejších ciest, typických pre perníky a korenené múčniky. Je bez fosfátov a bez lepku, a napriek tomu...

Pšeničný lepok, známy tiež ako vitálna pšeničná bielkovina, je funkčná bielkovina z pšenice, ktorá sa používa najmä na zahustenie, zlepšenie štruktúry cesta alebo výrobu...

Praktická rastlinná zmes určená na zahusťovanie polievok, omáčok a zeleninových zmesí. Je prirodzene bezlepková, ľahko sa rozpúšťa a nezanáša pokrmom cudziu chuť. Vhodná na...

Táto horká čokoláda v podobe malých kôstok vyniká plnou chuťou a jemnou horkosťou s čokoládovým telom. Je vyrobená z kvalitnej BIO kakaovej hmoty, kakaového masla a trstinového...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: červená pšenica sa na rozdiel od bielej mele na múku s vyššou intenzitou chuti a zreteľnejšou farbou. Jemné mletie umožňuje zachovať výhody celozrnnej múky a zároveň uľahčuje jej použitie aj vo svetlom pečive.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Varenie a pečenie / Múky a pečenie
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1470 kJ /352 k Cal
Tuky: 1,1 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 69,4 g
- z toho cukry: 4,4 g
Vláknina: 6,9 g
Bielkoviny: 11,5 g
Soľ: 0 g

Gaštanová múka v BIO kvalite je jemne mletá z jedlých gaštanov a vyniká prirodzenou sladkosťou s ľahko orieškovým tónom. Má sýto béžovú farbu a príjemnú vôňu, ktorá obohatí...

Ryžová múka hladká BIO je prirodzene bezlepková alternatíva klasickej pšeničnej múky. Má jemnú štruktúru, neutrálnu chuť a široké využitie v kuchyni. Skvele sa hodí ako na...

Pohánková múka je univerzálna prísada do bezlepkového pečenia, varenia i zahusťovania. Má jemnú štruktúru a výraznejšiu, ľahko orieškovú chuť, ktorá obohatí ako sladké, tak...

Mandľová múka vzniká mletím lúpaných mandlí a vyniká svojou jemnou textúrou, svetlou farbou a prírodnou, ľahko sladkastou chuťou. V BIO kvalite bez prísad a zbytočného...

Táto múka sa vyrába z odtučnených sójových bôbov a má sypkú, jemnú štruktúru a ľahko orieškovú chuť. Je sýtejšia ako bežné obilné múky a výborne sa hodí do slaných i sladkých...

Základ, na ktorom môžete stavať.Každý poctivý chlieb začína výberom kvalitnej múky - a práve pšeničná múka chlebová BIO je tým správnym začiatkom. Vyrobená zo 100% ekologicky...

Kokosová múka v BIO kvalite je jemne mletý prášok získaný z dužiny kokosových orechov. Má snehobielu farbu, ľahko sladkú chuť a výraznú kokosovú arómu. Vďaka svojej sypkej...

Táto múka kombinuje tradičnú chuť s modernou funkčnosťou. Je ľahko stráviteľná, má výborné pekárske vlastnosti a cestu dodáva jedinečnú štruktúru. Má jemnejšie sladké tóny a...

Plnotučná mandľová múka je vyrobená iba z jemne mletých celých mandlí bez akejkoľvek úpravy alebo odtučnenia. Má výraznú orieškovú chuť a maslovú textúru, čo ju robí ideálnou na...

Kokosová múka je jemne mletý prášok získaný z dužiny kokosových orechov. Má prirodzene sladkú chuť, snehobielu farbu a jemnú, ľahko vláknitú štruktúru. Je ideálnou voľbou na...

Lupinová múka sa vyrába zo strukoviny zvanej lupina biela a vyniká jemnou, hladkou štruktúrou a ľahko orieškovou chuťou. Je prirodzene bezlepková a vďaka svojej sýto žltej farbe...

Polohrubá kukuričná múka sa vyrába z mletých zŕn kukurice a má sýto žltú farbu, prirodzene sladkastú chuť a hrubšiu, ľahko zrnitú štruktúru. Je prirodzene bezlepková av kuchyni...

Múka z pestreca mariánskeho je vyrobená jemným mletím celých semien. Má prirodzene svetlú, ľahko hnedastú farbu a neutrálnu chuť s jemne orieškovým podtónom. Vďaka svojej sypkej...

Celozrnná pohánková múka má výraznú zemitú chuť a tmavšiu farbu vďaka tomu, že je vyrobená z nelúpanej pohánky. Obsahuje prirodzene viac vlákniny, minerálnych látok i typickú...

Celozrnná ovsená múka je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú variť a piecť s chuťou i rozumom. Vzniká mletím celých zŕn ovsa, vrátane kľúča a otrúb, čím si zachováva prirodzenú...

Hladká sójová múka má svetlú farbu, zamatovo jemnú štruktúru a typickú ľahko orieškovú chuť. Vzniká mletím sójových bôbov a hodí sa ako doplnok do pečenia, do slaných ciest,...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Začiatky majú korene už v 90. rokoch, keď sa dvojica priateľov Ing. Martin Hutár a Ing. Ako sami hovoria, „trochu sa im to vymklo z rúk“. V ponuke PROBIO nájdete základné biopotraviny – od obilnín, múk, strukovín, cestovín, mlynských produktov či olejov až po pochutiny, ako sú sušienky, rýchle zmesi, čokolády, vína či káva. V sortimente máme cez 400 bezlepkových produktov. Svoje výrobky dodávame na trh pod značkou PRO-BIO.
Výrobca: PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká republika