Čierne korenie, mleté, BIO
Súvisiaci tovar
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia, známa pre svoju charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. Miso neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni. Miso...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Lahôdkové droždie sa vyrába na substráte bohatom na cukry - môže to byť napríklad melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae sa nechajú niekoľko dní premnožiť. Potom sa zmes suší...
Hovädzí bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Doda výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné bio...
Pesto z medvedieho cesnaku ako už je uvedené v názve, obsahuje úžasnú bylinku medvedí cesnak. Medvede si túto bylinku obľúbili po zimnom spánku, aby prečistili zažívací trakt a...
Miso je fermentovaná pasta zo sójových bôbov a malo by sa pridávať v malých dávkach až na konci varenia. Všetky výrobky sú vyrábané tradičným spôsobom z kvalitných surovín....
Rukolové pesto s pistáciami a slnečnicou – dochucovacia pasta na priamu konzumáciu. Typická štipľavá horkosť, ktorá je veľmi intenzívna pri čerstvo odtrhnutej rukole sa v peste...
Lahôdkové droždie je výborným pomocníkom pri dochucovaní rozličných pokrmov. Obsahuje veľmi kvalitné bielkoviny, vitamíny skupiny B, minerálne látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Jedna z najznámejších talianskych omáčok, pôvodom z oblasti Ligúria. Názov je odvodený z talianskeho slova pestare = tĺci, mlátiť. Tradičná príprava klasického pesta spočíva v...
Cesnakovo petržlenové pesto je rozhodne pre milovníkov cesnaku. Chuť plocholistého petržlenu s cesnakom je výborná v kombinácii s mäsom, predovšetkým pri grilovaní. Len tak...
Lahôdkové droždie vás prekvapí svojou chuťou i vôňou, ktorá má s klasickým droždím len pramálo spoločného. Dodajte s lahôdkovým droždím svojim pokrmom tú správnu intenzívnu...
Bazalkový bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznejšiu chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné...
Kurací bujón je koncentrovaný vývar z bio kuracieho mäsa. Ideálna na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj...
Pesto zo sušených paradajok San Marzano je variácia na tradičnú bazalkovú tému. Skvelé prepojenie slano - sladkej chuti je absolútne báječné a delikátne. Ideálne je na hrianky,...
Mandľové pesto, ako už názov napovedá, je z množstva mandlí. Mandľové pesto je jemnej chuti, dalo by sa povedať dámske. Ako ochutná, milovník mandlí ocitne sa v mandľovom raji....
Podrobný popis
CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ
Záruka - na obale. Nasledujúca garancia mesiacov neplatí. Pracujeme na oprave.: min 24 mesiacov od okamihu produkcie
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)
Použitie: na všetky druhy mäsa, jaternice, jelítka, zverinu, hydinu a ryby, do údenín, paštét, sekaných a mletých náplňou, do nátierok, šalátov, studených a teplých omáčok, polievok atď.
Nutričné hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIA [kJ / kcal]: 1285/308
TUKY [g]: 3,3, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0,9
SACHARIDY [g]: 52,0, z toho CUKRY [g]: 2,1
VLÁKNINA [g]: 13,1
BIELKOVINY [g]: 10,9
SOĽ [g]: 0,11
SODÍK [mg]: 44
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Koření a sůl |
---|---|
Krajina pôvodu: | Srí Lanka |
Značka: | Les fruits du Paradis |
Ručně sbírané lusky z pravé vanilky se vyznačují intenzivní a dlouhotrvající vůní a chutí. Poznáte je podle tenké stavby lusků a temně hnědé až černé barvy. Lusky obsahují malá...
Je to soľ vyťažená v sopečných oblastiach Pakistanu, ktorá má vyšší podiel minerálnych látok ako klasická jedálenská soľ. Obsah NaCl je cca 92 %. Kala Namak sa síce v češtine...
Dobromyseľ alebo oregano – umenie talianskej kuchyne by nebolo dokonalé bez tohto bylinného, pieporného, horko-ostrého korenia. Stredoeurópania už od Talianov niečo pozerali....
Rasca je korením predovšetkým nemecky hovoriacich krajín a poznáme ho hlavne ako korenie na chlieb. Bravčová pečienka, kel a kyslá kapusta sa opierajú o jeho ostrú, horko-sladkú...
Táto jemná čarovná soľ sa dnes ťaží podľa starých baníckych tradícií z himalájskeho masívu. Táto „soľ života“ je úplne nespracovaná, v prírodnom stave a obsahuje životne...
Táto soľ vznikala v oblasti dnešných Himalájí v období starohôr pomalým odparovaním plytkého mora. Následným pohybom zemských vrstiev sa soľné ložiská dostali hlboko pod povrch....
Cejlónska škorica je druh škorice vyhľadávaný pre svoju veľmi jemnú, sladkú chuť a bohatú vôňu. Je zároveň drahšia, a preto je výrobcami často miešaná s lacnejšou a chuťovo...
Korenie je celosvetovo najpoužívanejším korením. Chuť i vôňa čierneho korenia je aromatická a ostro pálčivá. Čierne korenie je tiež známe ako "kráľ korenia" alebo ako "čierne...
Škorica je kôra škoricovníka, ktorá sa zlúpne, usuší a používa sa ako korenie. Jej zemito-drevitá a zároveň sladká chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu a koláču. Veľmi dobre...
Galgán je skvelým korením juhovýchodnej Ázie. Kto obľubuje juhoázijskú kuchyňu, musí mať galgán bezpodmienečne doma. Má arómu pripomínajúcu zázvor a citrón, je ale podstatne...
Vedľa šafranu a vanilky je tretím najdrahším korením. Jeho dymová, kvetinovo sladká aróma hrá v indickej a arabskej kuchyni ako súčasť korenených zmesí nezastupiteľnú úlohu....
Už Indiáni obdivovali nové korenie a pridávali ho aj do čokolády. Jeho vôňa je veľmi výrazná a anglický názov „Allspice – všekorenie“ vypovedá o tom, že sa v ňom snúbia všetky...
Listy šalvie sú zamatovo hladké a jemne aromatické. Jej názov je odvodený od latinského "salvare", čo znamená "liečiť a opatrovať". Je ideálna na zjemnenie výdatných jedál...
Čo majú perník a kari spoločné? Koriander – niektorí ho milujú, iní sa s jeho chuťou nestotožnia. Napriek tomu predtým, než sa človek stane alebo nestane jeho milovníkom, mal...
Výrazná žltooranžová farba a intenzívna vôňa, predovšetkým tým je známa kurkuma. Je vyrábaná z podzemku kurkumovníka dlhého a často sa jej hovorí indický šafran, pretože v...
Laszlo, Janos aj Piroska papriku milujú. Privoňajte k paprike a hneď sa vám vybaví Maďarsko – krajina gulášu, kurčaťa na paprike a ďalších pokrmov, do ktorých paprika...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Značka pochádzajúca z Francúzska, ktorá ponúka široké spektrum BIO produktov veľmi vysokej kvality. Značka Les fruits du Paradis si oprávnene stojí za svojou cenou i kvalitou. Ponuka BIO produktov je naozaj pestrá... od vločiek cez sušené ovocie, strukoviny, zeleninové prášky, orechy, múky, kakao až po superpotraviny.