Slnečnica vo farebnej čokoláde
Podrobný popis
🌱 Ostatné ingrediencie sú napríklad:
- čokoládová poleva - dodáva zmesi sladkosť, jemnosť a spojenie chutí
- cukor a prírodné farbivá (napr. kurkumín, paprikový extrakt, chlorofyl, rastlinná čierna) - vytvárajú farebný vzhľad bez použitia syntetických farbív. Karnaubský vosk dodáva lesk, arabská guma a uhličitan vápenatý napomáhajú štruktúre polevy.
🌱 Zaujímavosti: použitie prírodných farbív ako je kurkumín, chlorofyl alebo paprikový extrakt je obľúbeným riešením tam, kde je cieľom vyhnúť sa syntetickým farbám, ale zachovať atraktívny vzhľad. V kombinácii s jemnou čokoládovou polevou vzniká chuťovo aj vizuálne zaujímavá sladkosť.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Orechy v čokoláde / Maškrtenie
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 2208 kJ /529 k Cal
Tuky: 30,50 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 10,40 g
Sacharidy: 52,90 g
- z toho cukry: 44,70 g
Vláknina: 5,20 g
Bielkoviny: 8,20 g
Soľ: 0,01 g
Dodatočné parametre
| Kategória: | Ořechy v čokoládě |
|---|---|
| EAN: | 8594185543398 |
| Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
| Krajina pôvodu: | Čína |
| Značka: | Les fruits du Paradis |
| Složení: | Čokoládová poleva 42,07 %, slunečnice 29,07 %, cukr 27,21 %, uhličitan vápenatý 0,31 %, rostlinná čerň 0,28 %, paprikový extrakt 0,14 %, florofyl 0,14 %, karnaubský vosk 0,09 %, kurkumin 0,05 %, arabská guma 0,64 %. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie