Šántina tandoori masala, BIO
Súvisiaci tovar
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Pesto zo sušených paradajok San Marzano je variácia na tradičnú bazalkovú tému. Skvelé prepojenie slano - sladkej chuti je absolútne báječné a delikátne. Ideálne je na hrianky,...
Hovädzí bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Doda výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné bio...
Mandľové pesto, ako už názov napovedá, je z množstva mandlí. Mandľové pesto je jemnej chuti, dalo by sa povedať dámske. Ako ochutná, milovník mandlí ocitne sa v mandľovom raji....
Zeleninový bujón je vynikajúcim doplnkom do polievok, omáčok a ďalších pokrmov, vhodný nielen pre vegánov a vegetariánov. Dodá jedlu bohatú chuť a vôňu. Obsahuje iba kvalitné...
Lahôdkové droždie vás prekvapí svojou chuťou i vôňou, ktorá má s klasickým droždím len pramálo spoločného. Dodajte s lahôdkovým droždím svojim pokrmom tú správnu intenzívnu...
Miso je fermentovaná pasta zo sójových bôbov a malo by sa pridávať v malých dávkach až na konci varenia. Všetky výrobky sú vyrábané tradičným spôsobom z kvalitných surovín....
Jedna z najznámejších talianskych omáčok, pôvodom z oblasti Ligúria. Názov je odvodený z talianskeho slova pestare = tĺci, mlátiť. Tradičná príprava klasického pesta spočíva v...
Bazalkový bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznejšiu chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné...
Rukolové pesto s pistáciami a slnečnicou – dochucovacia pasta na priamu konzumáciu. Typická štipľavá horkosť, ktorá je veľmi intenzívna pri čerstvo odtrhnutej rukole sa v peste...
Kurací bujón je koncentrovaný vývar z bio kuracieho mäsa. Ideálna na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj...
Lahôdkové droždie sa vyrába na substráte bohatom na cukry - môže to byť napríklad melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae sa nechajú niekoľko dní premnožiť. Potom sa zmes suší...
Chilli jalapeno obsahujú len veľmi málo kalórií, ale sú plné dôležitých vitamínov, minerálov, vlákniny a antioxidantov, zrýchľujú metabolizmusa majú protizápalové účinky....
V kombinácii so sušenými paradajkami je výborným spoločníkom pri stolovaní. Každému kto má rád zaujímavú a pikantnú chuť. Môžeme ju primiešať do ryže, cestovín, kuskusu,...
Pesto z medvedieho cesnaku ako už je uvedené v názve, obsahuje úžasnú bylinku medvedí cesnak. Medvede si túto bylinku obľúbili po zimnom spánku, aby prečistili zažívací trakt a...
Chilli papričky Rawit nakladané v olivovom oleji a bylinách sú pikantné doplnok v kuchyni pre všetkých, ktorí majú radi ostrejšie jedlá. Uplatníme ich ako v studenej tak teplej...
Podrobný popis
CZ-BIO-002/Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ
Skladovanie: Skladovať v suchu a chlade.
Dodatočné parametre
Kategória: | Koření a sůl |
---|---|
Hmotnosť: | 0.04 kg |
Balenie: | 32 g |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Sonnentor |
Balení: | 32 g |
Rasca je korením predovšetkým nemecky hovoriacich krajín a poznáme ho hlavne ako korenie na chlieb. Bravčová pečienka, kel a kyslá kapusta sa opierajú o jeho ostrú, horko-sladkú...
Punč, varené víno, kompót a vianočné čaje si bez ovocno-korenenej vône a piepornej chuti klinčekov nevieme predstaviť. Klinček zastrčený do cibule je často varený v polievke...
Fenikel – „sladké korenie na chlieb“. Sedliacky chlieb bez feniklu si ani nevieme predstaviť. Sladko aromatické semienka dávajú tmavému chlebu a pečivu jeho nezameniteľnú chuť....
Táto soľ vznikala v oblasti dnešných Himalájí v období starohôr pomalým odparovaním plytkého mora. Následným pohybom zemských vrstiev sa soľné ložiská dostali hlboko pod povrch....
Pískavica grécke seno – „Energia curry“ - žiadne curry bez pískavice. Tak to aspoň vidia Indovia, a preto je pískavica v subkontinente taká obľúbená. Horká aróma semienok...
Kurkuma je známa už tisíce rokov. Hovorí sa jej tiež indický šafran, pretože v stredoveku nahrádzala drahý šafran. Kurkuma je podzemok kurkumovník dlhý, ktorý patrí do čeľade...
V kuchyni patrí k najobľúbenejším hríbom, a to vďaka svojej neodolateľnej chuti i vôni. Môžete z neho pripraviť výbornú hubovú polievku, dať ho do smaženice alebo z neho urobiť...
Ligurček je klasická polievková vnať, ktorá vonia za anízom, citrónom a droždím. Jeho chuť niekomu pripomína zeler a inému zase „maggi“ v prírodnej podobe. Obmedziť jeho...
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s...
Kôpor je oveľa viac než len „vnať do uhorieko“. Uhorky s kôprom a jogurtom sú síce báječným letným osviežením, napriek tomu je škoda nepoznať ďalšie možnosti, ktoré nám toto...
Korenie má pôvod v Indii, dnes sa pestuje napríklad v Brazílii, Malajzii alebo Číne. Považuje sa za jedno z najpopulárnejších korení. Korenie biele vzniká oddelením červenej...
Chilli papričky sú jedným z najpopulárnejších korení na svete. Používajú sa do všetkých pokrmov, ktorým chcete dodať pikantnú chuť. Sú vhodné do indickej, čínskej aj...
Ručně sbírané lusky z pravé vanilky se vyznačují intenzivní a dlouhotrvající vůní a chutí. Poznáte je podle tenké stavby lusků a temně hnědé až černé barvy. Lusky obsahují malá...
Táto Soľ vznikala v oblasti dnešných Himalájí v období starohôr pomalým odparovaním plytkého mora. Následným pohybom zemských vrstiev sa Soľné ložiská dostali hlboko pod povrch....
Škorica je kôra škoricovníka, ktorá sa zlúpne, usuší a používa sa ako korenie. Jej zemito-drevitá a zároveň sladká chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu a koláču. Veľmi dobre...
Odháňa upírov a chutí gurmánom! Kto sa mu vyhýba kvôli strachu zo zápachu z úst, ten o dosť prichádza. Mnohými milovaný a inými nenávidený dáva cesnak pokrmom ich charakter....
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Sonnentor je česká značka, ktorá sa špecializuje na výrobu BIO bylinných čajov, korenín a zmesí korenia. Táto značka bola založená v roku 1988. Sonnentor kladie dôraz na ekológiu, udržateľnosť a podporu biodynamického poľnohospodárstva, čo ju robí jedným z lídrov v oblasti prírodných produktov. Čaje a korenie od Sonnentoru sú čisto prírodné, bez umelých prísad či konzervantov, čo im dodáva autentickú a bohatú chuť.