🚨 POZOR 🚨 Od 03/2025 pracujeme na nových popisoch všetkých produktov. Tie aktuálne sme museli odstrániť. 🚨 Dôvodom je nariadenie Európskeho parlamentu a Rady ES č. 1924/2006, ktoré nám zakazuje uvádzať u potravín a doplnkov stravy výživové a zdravotné informácie, s výnimkou Radou ES schválených tzv. „zdravotných tvrdení“.

Tvarohová roláda

 

Čo budeme potrebovať?

Cesto:
50g ryžová múka*
• 3 vajcia( bielky vyšľahať) 
20g karobu, bio*
20g javorový sirup, bio*
kypriaci prášok, bio*

Krém:
• 250g polotučný tvaroh
• 100g ricotta
20 g proteínu podľa výberu*

Ozdoba:
lyofilizované maliny*
kešu krém, jemný*

* = preklik produktu

550x450_tvarohova rolada

final_230x230

Ako budeme postupovať?

● Všetky suroviny na cesto zmiešame, bielky vmiešavame postupne.

● Cesto rozotrieme na plech a pečieme na 160 stupňov cca 10 minút. Medzitým si pripravíme krém, zmiešaním všetkých ingrediencií.

● Keď máme korpus upečený, vyberieme ho z rúry, zrolujeme a necháme vychladnúť.

● Po vychladnutí rozrolujeme, potrieme krémom a zarolujeme späť. Roládu stačí už len nakrájať, ozdobiť a môžeme podávať.