Tvarohová roláda
Čo budeme potrebovať?
Cesto:
• 50g ryžová múka*
• 3 vajcia( bielky vyšľahať)
• 20g karobu, bio*
• 20g javorový sirup, bio*
• kypriaci prášok, bio*
Krém:
• 250g polotučný tvaroh
• 100g ricotta
• 20 g proteínu podľa výberu*
Ozdoba:
• lyofilizované maliny*
• kešu krém, jemný*
* = preklik produktu
Ako budeme postupovať?
● Všetky suroviny na cesto zmiešame, bielky vmiešavame postupne.
● Cesto rozotrieme na plech a pečieme na 160 stupňov cca 10 minút. Medzitým si pripravíme krém, zmiešaním všetkých ingrediencií.
● Keď máme korpus upečený, vyberieme ho z rúry, zrolujeme a necháme vychladnúť.
● Po vychladnutí rozrolujeme, potrieme krémom a zarolujeme späť. Roládu stačí už len nakrájať, ozdobiť a môžeme podávať.