Pšeničná celozrnná múka BIO jemne mletá
Súvisiaci tovar

Prírodný kypriaci prášok s vínnym kameňom je skvelou alternatívou ku klasickému prášku do pečiva. Ocenia ho všetci, ktorí hľadajú šetrnejší variant bez fosfátov. Vďaka...

Praktická rastlinná zmes určená na zahusťovanie polievok, omáčok a zeleninových zmesí. Je prirodzene bezlepková, ľahko sa rozpúšťa a nezanáša pokrmom cudziu chuť. Vhodná na...

Pektín je prírodné práškové zahusťovadlo, ktoré pochádza z citrusových plodov. Je ideálny na výrobu domácich marmelád, džemov, želé alebo sirupov bez použitia živočíšnej...

Tento BIO kypriaci prášok je šetrnou a čistou alternatívou bežných kypridiel. Je bez fosfátov a bez lepku, takže je vhodný aj pre citlivejších stravníkov. V ceste spoľahlivo...

Agar je prírodný želírujúci prostriedok získavaný z morských rias. Používa sa ako rastlinná alternatíva želatíny do dezertov, marmelád a aspikov. Je bez chuti a vône, čo ho robí...

Táto horká čokoláda v podobe malých kôstok vyniká plnou chuťou a jemnou horkosťou s čokoládovým telom. Je vyrobená z kvalitnej BIO kakaovej hmoty, kakaového masla a trstinového...

Agar je čisto rastlinné zahusťovadlo a želírovací prostriedok, ktorý sa získava z červených morských rias. V kuchyni sa používa podobne ako želatína, ale na rozdiel od nej nie...

Sladký variant rastlinnej zmesi určenej na pečenie, varenie a zahusťovanie. Vyznačuje sa jemnou chuťou po vanilke a prirodzenou štruktúrou vďaka obsahu hrachu a obilnín. Vhodná...

Tento prírodný vanilkový extrakt v BIO kvalite prináša intenzívnu a autentickú vôňu pravej vanilky. Je ideálny na ochutenie dezertov, krémov, pečených dobrôt alebo teplých...

BIO ražný kvások je sušený, fermentovaný základ z celozrnnej ražnej múky, ktorý sa ľahko aktivuje vodou a múkou. Má typicky kyselkavú vôňu, tmavšiu farbu a je ideálny na...

Intenzívne voňavý prášok z pravých strukov odrody Bourbon. Plná, hrejivá chuť a charakteristická aróma bez prímesí a bez cukru – iba čistá vanilka. 🌱 Hlavné...

BIO kukuričný škrob je jemný, sypký prášok získaný z ekologicky pestovanej kukurice. Má neutrálnu chuť, hladkú textúru a široké využitie v kuchyni – na zahustenie omáčok,...

Instantné zemiakové vločky uľahčia prípravu zemiakovej kaše, knedlí aj ciest. Stačí ich zaliať horúcou vodou a použiť ako základnú surovinu do jedál. Skvelé riešenie na rýchle...

Pšeničný lepok, známy tiež ako vitálna pšeničná bielkovina, je funkčná bielkovina z pšenice, ktorá sa používa najmä na zahustenie, zlepšenie štruktúry cesta alebo výrobu...

Univerzálny pomocník v kuchyni aj domácnosti – jedlá sóda známa aj ako hydrogénuhličitan sodný je biely jemný prášok bez zápachu, ktorý je možné použiť pri pečení, výrobe...

Jemný prášok bez chuti a vône, ideálny ako zahusťovadlo a spojivo. Vyrába sa z hľúz manioku av kuchyni má široké a praktické využitie. 🌱 Hlavné ingrediencie: tapiokový škrob...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: pšenica je jednou z najdlhšie pestovaných obilnín v histórii ľudstva – ľudia ju začali pestovať už pred viac ako 10 000 rokmi. Po stáročia bola neoddeliteľnou súčasťou každodenného života, od jednoduchých placiek až po slávnostné koláče. Celozrnná múka sa mlela tradične na kamenných mlynoch a využívala celé zrno – neoddeľovali sa otruby ani kľúčik. A práve v tejto podobe sa k nám múka vracia dnes – vo svojej prirodzenej, poctivej a úctivej podobe. Využijete ju na každodenné domáce pečenie – od slaného po sladké či tradičné aj moderné recepty – od kváskového chleba po banánový chlebíček.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Varenie a pečenie / Múky
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1470 kJ / 346 kCal
Tuky: 2,4 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,27 g
Sacharidy: 64,2 g
- z toho cukry: 1,4 g
Vláknina: 7 g
Bielkoviny: 13,5 g
Soľ: 0 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Mouky |
---|---|
EAN: | Zvoľte variant |
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100 % celozrnná mouka pšeničná BIO |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Probio |

Kokosová múka v BIO kvalite je jemne mletý prášok získaný z dužiny kokosových orechov. Má snehobielu farbu, ľahko sladkú chuť a výraznú kokosovú arómu. Vďaka svojej sypkej...

Celozrnná pohánková múka má výraznú zemitú chuť a tmavšiu farbu vďaka tomu, že je vyrobená z nelúpanej pohánky. Obsahuje prirodzene viac vlákniny, minerálnych látok i typickú...

Mandľová múka je jemne namletý produkt z lúpaných mandlí s prirodzene sladkastou chuťou a svetlo krémovou farbou. Vyniká svojou jemnou textúrou a skvele sa hodí do pečenia, na...

Ľahká a sypká štruktúra s jemne sladkastou orieškovou arómou. Skvelá voľba do pečenia, dezertov aj ako bezlepková alternatíva klasickej múky. 🌱 Hlavné ingrediencie: mandle...

BIO múka z červenej šošovky je prirodzene bezlepková múka s výraznejšou chuťou a ľahko oranžovým zafarbením. Skvele sa hodí na varenie aj pečenie, a to ako v slanej, tak sladkej...

Celozrnná špaldová múka jemne mletá je ideálnou surovinou pre všetkých, ktorí hľadajú rovnováhu medzi výživnosťou a skvelou chuťou. Vďaka jemnému mletiu je výsledná textúra...

Je jemný prášok s neutrálnou chuťou a vysokou nutričnou hodnotou. Hodí sa na pečenie, zahusťovanie aj ako súčasť bezlepkovej a paleo kuchyne. 🌱 Hlavné ingrediencie: banány -...

Kokosová múka je jemne mletý prášok získaný z dužiny kokosových orechov. Má prirodzene sladkú chuť, snehobielu farbu a jemnú, ľahko vláknitú štruktúru. Je ideálnou voľbou na...

Čistá sila strukovín v jemne mletom kabáte.V jednoduchosti sa skrýva najväčšia krása - av tomto prípade aj skvelá chuť a kreatívny potenciál pre vašu kuchyňu. BIO múka zo žltého...

Klasika slovenskej kuchyne v čistej BIO podobe.Ak by česká kuchyňa mala mať svoju najuniverzálnejšiu hrdinku, bola by to práve polohrubá múka. A v tomto prípade prichádza vo...

Hladká sójová múka má svetlú farbu, zamatovo jemnú štruktúru a typickú ľahko orieškovú chuť. Vzniká mletím sójových bôbov a hodí sa ako doplnok do pečenia, do slaných ciest,...

Táto jemná múka z manioku je vyrobená z celého koreňa rastliny manioku a vyniká neutrálnou chuťou aj jemnou štruktúrou. Je ideálny na bezlepkové pečenie, zahusťovanie omáčok...

Táto múka sa vyrába z odtučnených sójových bôbov a má sypkú, jemnú štruktúru a ľahko orieškovú chuť. Je sýtejšia ako bežné obilné múky a výborne sa hodí do slaných i sladkých...

Černušková múka má zemitú, ľahko pikantnú chuť a sýtu farbu. Vzniká jemným mletím semien černušky siatej a používa sa ako chuťovo zaujímavá zložka do cesta na chleby, placky,...

Pečiete srdcom? Potom potrebujete múku, ktorá má dušu. BIO špaldová múka polohrubá je presne tou surovinou, ktorá spája staré dobré recepty s dnešným spôsobom života. 🌱 Hlavné...

Celozrnná špaldová múka sa vyrába z celého zrna starého druhu pšenice – špaldy – vrátane kľúča aj obalových vrstiev. Vďaka tomu má prirodzene plnšiu chuť, jemne orieškový tón a...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Začiatky majú korene už v 90. rokoch, keď sa dvojica priateľov Ing. Martin Hutár a Ing. Ako sami hovoria, „trochu sa im to vymklo z rúk“. V ponuke PROBIO nájdete základné biopotraviny – od obilnín, múk, strukovín, cestovín, mlynských produktov či olejov až po pochutiny, ako sú sušienky, rýchle zmesi, čokolády, vína či káva. V sortimente máme cez 400 bezlepkových produktov. Svoje výrobky dodávame na trh pod značkou PRO-BIO.
Výrobca: PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká republika