Ovsené vločky, jemné, BIO
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia EÚ
Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od okamihu produkcie
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 °C, max, 65 % vlhkosť vzduchu)
Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov, ale aj vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Ďalej obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je vápnik, železo, fosfor a lecitín.
Použitie: vločky sú ideálnym základom zdravých a vyvážených raňajok, skvele poslúžia aj ako príloha, prísada do polievky, dokonca aj ako hlavný chod. Vynikajú svojou rýchlou a jednoduchou prípravou. Pridáte ich do jogurtu, využijete na výrobu domácich kaší, müsli alebo granoly. Skvelé sú tiež dezerty a ovocné koláče z vločiek. Môžete ich však ochutiť aj bylinkami, olivovým olejom alebo syrom, pridať ich do sekanej či fašírok. Dá sa s nimi skrátka vykúzliť veľa zdravých a chutných pokrmov.
Nutričné hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIA [kJ / kcal] 1566/372
TUKY [g] 7,0, z toho nasýtené mastné kyseliny [g] 1,3
SACHARIDY [g] 59,1, z toho CUKRY [g] 1,1
VLÁKNINA [g] 10,2
BIELKOVINY [g] 13,0
SOĽ [g] 0,03
SODÍK [mg] 12
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Vločky |
---|---|
Krajina pôvodu: | Finsko |
Značka: | Les fruits du paradis |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.