Mouky
Celozrnné múky a niektoré špeciálne múky, ako je napríklad pohánková alebo kokosová, obsahujú vysoký podiel vlákniny, ktorá podporuje zdravé trávenie a udržuje stabilnú hladinu cukru v krvi. Mandľová a pohánková múka sú skvelými zdrojmi rastlinných bielkovín, ktoré podporujú rast a regeneráciu svalov. Ponúkame aj rôzne bezlepkové múky ako sú napríklad kokosová, mandľová a ryžová múka, ktoré sú ideálne pre osoby s celiakiou alebo citlivosťou na lepok.
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Pre bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Pšeničná múka plohrubá je vhodná na...
Cícer patrí k najlepšie stráviteľným strukovinám. Je bohatý na komplexné sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rastlinných bielkovín. Zasýti tak na dlhú dobu. Je...
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v obale a v kľúči zrna....