Mouky a pečení (hlavní podkat.)
- múky dávajú Pečenie, jemnosť aj šmrnc. V kuchyni s nimi vznikajú vláčne dobroty aj chrumkavé kúsky, čo prevoňajú domov a vykúzlia úsmev. Tajomstvo je v jednoduchosti – cesto, fantázia, pridanie Korenia či Kakaa alebo karobu a chuť tvoriť lahodné zážitky. TIP od MámeChuť: Kešu krém jemný - MámeChuť.
Najpredávanejšie
Radenie produktov
Výpis produktov
Vstúpte do sveta rastlinného varenia s ovseným krémom, ktorý posúva kreativitu v kuchyni na novú úroveň. Tento krém je vytvorený na základe ovseného základu (92,4%) a je...
Celozrnná pohánková múka má výraznú zemitú chuť a tmavšiu farbu vďaka tomu, že je vyrobená z nelúpanej pohánky. Obsahuje prirodzene viac vlákniny, minerálnych látok i typickú...
Univerzálny pomocník v kuchyni aj domácnosti – jedlá sóda známa aj ako hydrogénuhličitan sodný je biely jemný prášok bez zápachu, ktorý je možné použiť pri pečení, výrobe...
Cícerová múka BIO sa vyrába jemným mletím sušenej cíceru (Cicer arietinum), ktorá pochádza z ekologického poľnohospodárstva – teda bez chemických hnojív a pesticídov. Má široké...
BIO kukuričný škrob je jemný, sypký prášok získaný z ekologicky pestovanej kukurice. Má neutrálnu chuť, hladkú textúru a široké využitie v kuchyni – na zahustenie omáčok,...
Hľadáte spoľahlivého pomocníka do kuchyne, ktorý bude rešpektovať chuť vašich surovín a napriek tomu im dodá krémový dotyk? Ryžový krém na varenie a pečenie je odpoveďou. Vďaka...
Hrubá semolínová múka v bio kvalite je ideálnou surovinou pre domáce cestoviny, gnocchi alebo niektoré druhy pečiva. Vyrába sa z tvrdej pšenice, ktorá jej prepožičiava typickú...
Čistá sila strukovín v jemne mletom kabáte.V jednoduchosti sa skrýva najväčšia krása - av tomto prípade aj skvelá chuť a kreatívny potenciál pre vašu kuchyňu. BIO múka zo žltého...
Celozrnná špaldová múka jemne mletá je ideálnou surovinou pre všetkých, ktorí hľadajú rovnováhu medzi výživnosťou a skvelou chuťou. Vďaka jemnému mletiu je výsledná textúra...
Tento BIO kypriaci prášok je šetrnou a čistou alternatívou bežných kypridiel. Je bez fosfátov a bez lepku, takže je vhodný aj pre citlivejších stravníkov. V ceste spoľahlivo...
BIO ražný kvások je sušený, fermentovaný základ z celozrnnej ražnej múky, ktorý sa ľahko aktivuje vodou a múkou. Má typicky kyselkavú vôňu, tmavšiu farbu a je ideálny na...
Jemný biely prášok získaný z koreňa kuzu je tradičná surovina v ázijskej kuchyni. Vhodný na zahusťovanie pokrmov aj ako súčasť domáceho „čistiaceho“ nápoja. 🌱 Hlavné...
BIO kypriaci prášok do perníka je špeciálne namiešaný na kysnutie hutnejších ciest, typických pre perníky a korenené múčniky. Je bez fosfátov a bez lepku, a napriek tomu...
Ovládacie prvky výpisu
Kategória múky a pečenia je srdcom každej kuchyne, pretože práve múka rozhoduje o výslednej podobe cesta aj samotného pokrmu. Príprava pečiva, koláčov či sušienok nie je iba technickým procesom, ale predovšetkým zážitkom, ktorý prevonia domov a prepojí chute s atmosférou. Správna voľba surovín ovplyvňuje konzistenciu, jemnosť alebo hutnosť, a tým aj celkový dojem z hotového jedla. Cesto má vďaka tomu možnosť stať sa chlebom s chrumkavou kôrkou, vláčnym koláčom či inou špecialitou, ktorá osloví všetky zmysly. Pečenie dáva priestor kreativite aj tradícii, otvára cestu k experimentom a zároveň ponúka istotu osvedčených receptov. Kuchyňa sa tak premieňa na miesto, kde sa prelína radosť z varenia, vôňa čerstvo pripravených dobrôt i potešenie zo zdieľaného jedla. Kategória múky a pečenia je určená pre každého, kto chce dať domácim receptom charakter, chuť aj dušu.