Mouky a pečení (hlavní podkat.)
- múky dávajú pečeniu charakter, jemnosť aj šmrnc. V kuchyni s nimi vznikajú vláčne dobroty aj chrumkavé kúsky, čo prevoňajú domov a vykúzlia úsmev. Tajomstvo je v jednoduchosti – cesto, fantázia a chuť tvoriť lahodné zážitky.
Najpredávanejšie
Výpis produktov
Cícerová múka BIO sa vyrába jemným mletím sušenej cíceru (Cicer arietinum), ktorá pochádza z ekologického poľnohospodárstva – teda bez chemických hnojív a pesticídov. Má široké...
Univerzálny pomocník v kuchyni aj domácnosti – jedlá sóda známa aj ako hydrogénuhličitan sodný je biely jemný prášok bez zápachu, ktorý je možné použiť pri pečení, výrobe...
Jemný biely prášok získaný z koreňa kuzu je tradičná surovina v ázijskej kuchyni. Vhodný na zahusťovanie pokrmov aj ako súčasť domáceho „čistiaceho“ nápoja. 🌱 Hlavné...
BIO kypriaci prášok do perníka je špeciálne namiešaný na kysnutie hutnejších ciest, typických pre perníky a korenené múčniky. Je bez fosfátov a bez lepku, a napriek tomu...
Čistá sila strukovín v jemne mletom kabáte.V jednoduchosti sa skrýva najväčšia krása - av tomto prípade aj skvelá chuť a kreatívny potenciál pre vašu kuchyňu. BIO múka zo žltého...
Vstúpte do sveta rastlinného varenia s ovseným krémom, ktorý posúva kreativitu v kuchyni na novú úroveň. Tento krém je vytvorený na základe ovseného základu (92,4%) a je...
Celozrnná pohánková múka má výraznú zemitú chuť a tmavšiu farbu vďaka tomu, že je vyrobená z nelúpanej pohánky. Obsahuje prirodzene viac vlákniny, minerálnych látok i typickú...
Hľadáte spoľahlivého pomocníka do kuchyne, ktorý bude rešpektovať chuť vašich surovín a napriek tomu im dodá krémový dotyk? Ryžový krém na varenie a pečenie je odpoveďou. Vďaka...
Hrubá semolínová múka v bio kvalite je ideálnou surovinou pre domáce cestoviny, gnocchi alebo niektoré druhy pečiva. Vyrába sa z tvrdej pšenice, ktorá jej prepožičiava typickú...
Celozrnná špaldová múka jemne mletá je ideálnou surovinou pre všetkých, ktorí hľadajú rovnováhu medzi výživnosťou a skvelou chuťou. Vďaka jemnému mletiu je výsledná textúra...
BIO ražný kvások je sušený, fermentovaný základ z celozrnnej ražnej múky, ktorý sa ľahko aktivuje vodou a múkou. Má typicky kyselkavú vôňu, tmavšiu farbu a je ideálny na...
Ovládacie prvky výpisu
Kategória múky a pečenia je srdcom každej kuchyne, pretože práve múka rozhoduje o výslednej podobe cesta aj samotného pokrmu. Príprava pečiva, koláčov či sušienok nie je iba technickým procesom, ale predovšetkým zážitkom, ktorý prevonia domov a prepojí chute s atmosférou. Správna voľba surovín ovplyvňuje konzistenciu, jemnosť alebo hutnosť, a tým aj celkový dojem z hotového jedla. Cesto má vďaka tomu možnosť stať sa chlebom s chrumkavou kôrkou, vláčnym koláčom či inou špecialitou, ktorá osloví všetky zmysly. Pečenie dáva priestor kreativite aj tradícii, otvára cestu k experimentom a zároveň ponúka istotu osvedčených receptov. Kuchyňa sa tak premieňa na miesto, kde sa prelína radosť z varenia, vôňa čerstvo pripravených dobrôt i potešenie zo zdieľaného jedla. Kategória múky a pečenia je určená pre každého, kto chce dať domácim receptom charakter, chuť aj dušu.