Hraška na zahusťovanie bezlepková
Súvisiaci tovar

Táto múka sa vyrába z odtučnených sójových bôbov a má sypkú, jemnú štruktúru a ľahko orieškovú chuť. Je sýtejšia ako bežné obilné múky a výborne sa hodí do slaných i sladkých...

💚 Informácie k 1.3.2025 💚 Veľmi sa Vám ospravedlňujeme, avšak doterajší popisok sme museli odstrániť. ** Už čoskoro budú nové popisky pri tomto produkte. ** Dôvodom je...

Celozrnná ovsená múka je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú variť a piecť s chuťou i rozumom. Vzniká mletím celých zŕn ovsa, vrátane kľúča a otrúb, čím si zachováva prirodzenú...

Čiroková hladká múka v bio kvalite je prirodzene bezlepková a má jemnú štruktúru s neutrálnou chuťou. Výborne sa hodí na pečenie slaného i sladkého pečiva, na zahusťovanie...

Je jemný prášok s neutrálnou chuťou a vysokou nutričnou hodnotou. Hodí sa na pečenie, zahusťovanie aj ako súčasť bezlepkovej a paleo kuchyne. 🌱 Hlavné ingrediencie: banány -...

Pečiete srdcom? Potom potrebujete múku, ktorá má dušu. BIO špaldová múka polohrubá je presne tou surovinou, ktorá spája staré dobré recepty s dnešným spôsobom života. 🌱 Hlavné...

Bezlepková ovsená múka má prirodzene svetlú farbu, ľahko sladkastú chuť a jemne múčnu štruktúru. Je obľúbenou alternatívou ku klasickej pšeničnej múke, najmä v sladkom pečení....

Objavte kúzlo jednej z najstarších pestovaných obilnín v histórii ľudstva – celozrnnej jačnej múky vo svojej jemne mletej BIO podobe. Táto múka, vyrobená zo 100% celých zŕn...

Cícerová múka BIO sa vyrába jemným mletím sušenej cíceru (Cicer arietinum), ktorá pochádza z ekologického poľnohospodárstva – teda bez chemických hnojív a pesticídov. Má široké...

V každom bochníku domáceho chleba sa skrýva príbeh - a ražná múka chlebová BIO je jeho silným, poctivým základom. 🌱 Hlavné ingrediencie: ražná múka chlebová - z ekologicky...

Kokosová múka v BIO kvalite je jemne mletý prášok získaný z dužiny kokosových orechov. Má snehobielu farbu, ľahko sladkú chuť a výraznú kokosovú arómu. Vďaka svojej sypkej...

Ľanová múka je jemne mletý prášok z ľanových semien, ktorý sa vyznačuje ľahko orieškovou chuťou a jemnou textúrou. V kuchyni je cenená pre svoju univerzálnosť – hodí sa do...

Čiroková múka sa melie z celého zrna ciroku – tradičnej obilniny, ktorá je prirodzene bezlepková a má jemne sladkastú, neutrálnu chuť. Hladký variant má jemnú štruktúru a dobre...

Ľahká a sypká štruktúra s jemne sladkastou orieškovou arómou. Skvelá voľba do pečenia, dezertov aj ako bezlepková alternatíva klasickej múky. 🌱 Hlavné ingrediencie: mandle...

Gaštanová múka v BIO kvalite je jemne mletá z jedlých gaštanov a vyniká prirodzenou sladkosťou s ľahko orieškovým tónom. Má sýto béžovú farbu a príjemnú vôňu, ktorá obohatí...

💚 Informácie k 1.3.2025 💚 Veľmi sa Vám ospravedlňujeme, avšak doterajší popisok sme museli odstrániť. ** Už čoskoro budú nové popisky pri tomto produkte. ** Dôvodom je...
Podrobný popis
🌱 Ostatné ingrediencie sú napríklad:
- zmes obilnín (kukurica, ryža, pšeno): zaisťuje jemnosť a podporuje rovnomerné spojenie všetkých zložiek.
- soľ so 40% draslíka: pomáha dochutiť pokrmy a zároveň ponúka alternatívu ku klasickej kuchynskej soli.
🌱 Zaujímavosti: zmes je navrhnutá ako prirodzene bezlepková alternatíva ku klasickej zápražke alebo múke. Vďaka čistému zloženiu bez chemických prísad je vhodná aj pre šetrné typy stravovania.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Pečenie / Varenie a pečenie
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1379 kJ / 326 kCal
Tuky: 3,80 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,10 g
Sacharidy: 53,90 g
- z toho cukry: 1,80 g
Vláknina: 9,40 g
Bielkoviny: 16,60 g
Soľ: 2,50 g
Draslík: 1390 mg
Horčík: 66,10 mg
Zinok: 2,90 mg
Železo: 3,60 mg
Dodatočné parametre
Kategória: | Pečení |
---|---|
EAN: | Zvoľte variant |
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | Hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl (40 % draslíku), směs koření. |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Ceria |

Intenzívne voňavý prášok z pravých strukov odrody Bourbon. Plná, hrejivá chuť a charakteristická aróma bez prímesí a bez cukru – iba čistá vanilka. 🌱 Hlavné...

Jemný prášok bez chuti a vône, ideálny ako zahusťovadlo a spojivo. Vyrába sa z hľúz manioku av kuchyni má široké a praktické využitie. 🌱 Hlavné ingrediencie: tapiokový škrob...

BIO kypriaci prášok do perníka je špeciálne namiešaný na kysnutie hutnejších ciest, typických pre perníky a korenené múčniky. Je bez fosfátov a bez lepku, a napriek tomu...

💚 Informácie k 1.3.2025 💚 Veľmi sa Vám ospravedlňujeme, avšak doterajší popisok sme museli odstrániť. ** Už čoskoro budú nové popisky pri tomto produkte. ** Dôvodom je...

Tento prírodný vanilkový extrakt v BIO kvalite prináša intenzívnu a autentickú vôňu pravej vanilky. Je ideálny na ochutenie dezertov, krémov, pečených dobrôt alebo teplých...

BIO kukuričný škrob je jemný, sypký prášok získaný z ekologicky pestovanej kukurice. Má neutrálnu chuť, hladkú textúru a široké využitie v kuchyni – na zahustenie omáčok,...

Instantné zemiakové vločky uľahčia prípravu zemiakovej kaše, knedlí aj ciest. Stačí ich zaliať horúcou vodou a použiť ako základnú surovinu do jedál. Skvelé riešenie na rýchle...

Táto horká čokoláda v podobe malých kôstok vyniká plnou chuťou a jemnou horkosťou s čokoládovým telom. Je vyrobená z kvalitnej BIO kakaovej hmoty, kakaového masla a trstinového...

Jemný biely prášok získaný z koreňa kuzu je tradičná surovina v ázijskej kuchyni. Vhodný na zahusťovanie pokrmov aj ako súčasť domáceho „čistiaceho“ nápoja. 🌱 Hlavné...

Agar je prírodný želírujúci prostriedok získavaný z morských rias. Používa sa ako rastlinná alternatíva želatíny do dezertov, marmelád a aspikov. Je bez chuti a vône, čo ho robí...

BIO prášok na báze vínneho kameňa s čistým zložením bez fosfátov. Ideálne na prípravu koláčov, tort i slaného pečiva. 🌱 Hlavné ingrediencie: vínny kameň - je prirodzený...

Prírodný kypriaci prášok s vínnym kameňom je skvelou alternatívou ku klasickému prášku do pečiva. Ocenia ho všetci, ktorí hľadajú šetrnejší variant bez fosfátov. Vďaka...

Agar je čisto rastlinné zahusťovadlo a želírovací prostriedok, ktorý sa získava z červených morských rias. V kuchyni sa používa podobne ako želatína, ale na rozdiel od nej nie...

Pšeničný lepok, známy tiež ako vitálna pšeničná bielkovina, je funkčná bielkovina z pšenice, ktorá sa používa najmä na zahustenie, zlepšenie štruktúry cesta alebo výrobu...

Sladký variant rastlinnej zmesi určenej na pečenie, varenie a zahusťovanie. Vyznačuje sa jemnou chuťou po vanilke a prirodzenou štruktúrou vďaka obsahu hrachu a obilnín. Vhodná...

Tento BIO kypriaci prášok je šetrnou a čistou alternatívou bežných kypridiel. Je bez fosfátov a bez lepku, takže je vhodný aj pre citlivejších stravníkov. V ceste spoľahlivo...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Ceria je česká rodinná firma, ktorá sa zameriava na výrobu bielkovinových koncentrátov rastlinného pôvodu, obaľovacích a chutiacich zmesí. Ceria je držiteľom certifikátu regionálna potravina. HRAŠKA je unikátny český výrobok, v ktorom sa snúbi lahodná chuť, jednoduchá príprava a skvelé výživové vlastnosti. Tento výsledok je dosiahnutý bez prídavných látok. Hraška neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani farbivá. Hraška umožňuje jednoducho včleniť do každodenného jedálnička toľko potrebnej strukoviny - hrach.
Výrobca: CERIA s. r. o., Lískovec 157, 768 05 Koryčany, Česká republika