Fazuľa BIO biela
Súvisiaci tovar

Fonio v bio kvalite je drobná svetlá obilnina s jemnou, nadýchanou štruktúrou a ľahko orieškovou, neutrálnou chuťou. Využíva sa podobne ako kuskus, bulgur alebo ryža – ako...

Dvojzrnká je prastará forma pšenice, pestovaná už pred 10 000 rokmi – je predchodcom dnešnej šľachtenej pšenice. V BIO kvalite pochádza z ekologického poľnohospodárstva bez...

Biela quinoa v bio kvalite je jemná, ľahká a ľahko stráviteľná surovina s univerzálnym využitím. Má neutrálnu chuť a po uvarení príjemne nadýchanú štruktúru, vďaka ktorej sa...

💚 Informácie k 1.3.2025 💚 Veľmi sa Vám ospravedlňujeme, avšak doterajší popisok sme museli odstrániť. ** Už čoskoro budú nové popisky pri tomto produkte. ** Dôvodom je...

Nelúpaná pohánka v bio kvalite má prirodzene zemitú chuť a pevnú štruktúru, vďaka ktorej je vhodná na varenie, pečenie aj klíčenie. Výborne sa hodí ako príloha, do kaší,...

Pšeničné otruby sú nenápadnou, ale mimoriadne užitočnou surovinou, ktorá si znova získava svoje miesto v kuchyni všetkých, ktorí dávajú prednosť prirodzenosti, jednoduchosti a...

Lámanka z pohánky v BIO kvalite je ľahko stráviteľná a rýchlo pripravená surovina vhodná do sladkých aj slaných pokrmov. Jej neutrálna chuť sa ľahko kombinuje s rôznymi...

Jemne žltý kuskus z kukuričnej múky v BIO kvalite. Prirodzene neutrálna chuť a rýchla príprava z neho robia skvelú voľbu pre každodenné varenie. 🌱 Hlavné...

Tradičná obilninová surovina s prirodzene zemitou chuťou a sýtou štruktúrou. Výborne poslúži ako základ do polievok, rizot, šalátov alebo zapečených jedál. Vďaka jednoduchej...

Tento celozrnný kuskus v bio kvalite je praktickou a výživnou prílohou s jemnou štruktúrou a neutrálnou chuťou. Je pripravený behom pár minút a hodí sa ako na rýchle večere, tak...

Pohánka lámanka je tradičná surovina českej i východoeurópskej kuchyne, ktorá vzniká mechanickým nadrvením pohánkových krúpok. Vďaka svojej jemnejšej štruktúre sa rýchlo varí a...

Pufovaný amarant je ľahký a nadýchaný výrobok, ktorý vzniká šetrným zahriatím zŕn amarantu. Má jemne orieškovú chuť a chrumkavú konzistenciu. Využijete ho do jogurtu, kaší,...

Celé zrná BIO ovsa v ich prirodzenej podobe – bez plúch, s jemnou orieškovou chuťou a širokým využitím v teplej i studenej kuchyni. 🌱 Hlavné ingrediencie: ovos bezpluchý...

Tento čistý, prírodný produkt zo 100% lúpaného jačmeňa v BIO kvalite je ako stvorený pre tých, ktorí hľadajú cestu späť k poctivým surovinám, aké poznali už naše babičky. 🌱...

Objavte silu starobylej obilniny s výnimočne plnou chuťou. Ideálna voľba pre každého, kto hľadá nové kulinárske možnosti, alebo sa chce jednoducho vrátiť k pôvodnému obilnému...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: biela fazuľa je v Európe tradične súčasťou výdatných zimných jedál. Pre svoju neutrálnu chuť sa ľahko kombinujú so zeleninou, bylinkami aj korením.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Varenie a pečenie / Strukoviny
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1178 kJ / 282 k Cal
Tuky: 1,60 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,10 g
Sacharidy: 34,70 g
- z toho cukry: 2,20 g
Vláknina: 20,90 g
Bielkoviny: 21,70 g
Soľ: 0,01 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Luštěniny |
---|---|
EAN: | Zvoľte variant |
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100 % fazole bílá Bio |
Krajina pôvodu: | Čína/Turecko |
Značka: | Les fruits du Paradis |

Sójové bôby v bio kvalite sú svetlo žltej strukoviny s pevnou štruktúrou a neutrálnou, ľahko orieškovou chuťou. Využívajú sa v kuchyni mnohými spôsobmi – na varenie, klíčenie,...

Fazuľa Adzuki v BIO kvalite sú drobné, červenohnedé fazule s jemnou, ľahko orieškovou a sladkastou chuťou. V ázijskej i európskej kuchyni sa používajú do slaných i sladkých...

Tradičný základ do polievok, šalátov aj hlavných jedál. V BIO kvalite, s prirodzenou chuťou a pevnou štruktúrou, ktorá sa nerozvarí - ideálna pre všestranné varenie. 🌱 Hlavné...

Lúpaná červená šošovka v BIO kvalite je obľúbená pre svoju jemnú chuť, rýchlu prípravu a univerzálne využitie. Skvelá do polievok, kaší aj orientálnej kuchyne. 🌱 Hlavné...

BIO hrach žltý polený je tradičná strukovina s jemnou chuťou a širokým využitím v teplej kuchyni. Vďaka lúpaniu a poleniu sa ľahko pripravuje a má hladkú konzistenciu. Je vhodný...

Červená fazuľa Kidney v BIO kvalite - sú sýto červené, jemne sladkasté, pevné a pritom dokonale poddajné. Vo chvíli, keď ich premiešate s cesnakom, cibuľou a štipkou...

Červená nelúpaná šošovka má sýto červenohnedú farbu, pevnejšiu šupku a po uvarení si udržuje tvar a štruktúru. Chuť je zemitejšia a výraznejšia ako pri lúpanom variante. V...

Biele fazule v BIO kvalite sú poctivá surovina, ktorá by nemala chýbať v žiadnej špajze. Sú neutrálne chuti, krémové konzistencie a výborne vstrebávajú chute byliniek, zeleniny...

Fazuľa mungo sú zelené semienka s hladkým povrchom a jemnou, ľahko orieškovou chuťou, ktoré otvárajú široké možnosti použitia – od tradičných pokrmov až po modernú kuchyňu...

Tieto veľké biele fazule v BIO kvalite sa vyznačujú hladkým povrchom, maslovou chuťou a sýtou, mäsitou textúrou. Vďaka svojej veľkosti krásne vyniknú v polievkach, šalátoch,...

Žltý hrach má svetlú farbu, okrúhly tvar a sýtu, ľahko múčnatú konzistenciu po uvarení. Chuť je prirodzene zemitá a výrazná, vďaka čomu sa hodí do polievok, kaší, pyré, fašírok...

Žltý polený hrach má svetlo žltú farbu, je lúpaný, polený a vďaka tomu veľmi rýchlo zmäkne. Po uvarení má jemnú, krémovú konzistenciu a zemitú chuť. Výborne sa hodí do polievok,...

Cícer v bio kvalite s veľkosťou zrna 7–8 mm má svetlú farbu, pevnú štruktúru a jemne orieškovú chuť. Je jednou z najpoužívanejších strukovín v kuchyniach celého sveta. Vhodná do...

Bez šupky, polená as rýchlou dobou varu – ideálna do teplej kuchyne aj pre tých, ktorí bežné strukoviny horšie trávia. BIO kvalita bez kompromisov. 🌱 Hlavné ingrediencie:...

Fazuľa pinto patrí medzi najrozšírenejšie druhy fazule v Severnej a Strednej Amerike. Majú príjemne maslovú chuť, múčnu konzistenciu a po uvarení získavajú typicky svetloružovú...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie