Bravčové sušené mäso NATUR - 20 g
Podrobný popis
🌱 Ostatné ingrediencie sú napríklad:
- morská soľ: sa pridáva k mäsu na zvýraznenie jeho chuti a zároveň prirodzene pomáha uchovať mäso počas sušenia – bez nutnosti ďalších konzervantov.
🌱 Zaujímavosti: NATUR variant nadväzuje na staré spôsoby konzervácie mäsa – bez korenia, len so soľou a sušením. Vďaka tomu si mäso zachováva svoju autentickú chuť, ktorá sa neomrzí.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Sušené mäso / Maškrtenie
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1338 kJ / 320 k Cal
Tuky: 14,00 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,60 g
Sacharidy: 0,00 g
- z toho cukry: 0,00 g
Bielkoviny: 46,00 g
Soľ: 4,10 g
Dodatočné parametre
| Kategória: | Sušené maso |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.023 kg |
| Balenie: | 20 g |
| Složení: | Vepřové maso, mořská sůl (na 100g výrobku bylo použito 275g syrového vepřového masa). |
| Krajina pôvodu: | Česká republika |
| Značka: | Jihočeské Jerky |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Česká značka špecializujúca sa na výrobu prémiového sušeného mäsa. Jedná sa o malú rodinnú firmu, ktorá vznikla v roku 2011 a sídli v Českých Budějoviciach. Výroba prebieha v Mostkách u Kaplice, kde sa celý proces – od výberu mäsa až po balenie – vykonáva ručne as dôrazom na kvalitu. V ponuke nájdete rôzne druhy sušeného mäsa: hovädzie, bravčové, morčacie, zverinové, rybie.
Výrobca: Jihočeské Jerky s.r.o., Mostky 4, 382 41 Kaplice, Česká Republika