Žitný kvások, BIO
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Skladovanie: skladujte v suchu pri teplote najviac 22 ° C a relatívnej vlhkosti najviac 70 %.
Návod na použitie: 1kg ražnej celozrnnej múky, 6-10 lyžíc prírodného kvásku, semienka a rascu zmiešame do tuhého cesta. Podľa potreby pridáme vodu alebo múku. Necháme kysnúť celú noc v stabilnej teplote (okolo 20 ° C). Po vykysnutí pečieme vo vymastenej forme prvých 10 min na 220 ° C, potom pri teplote 170 ° C dopekáme asi 30 minút. (Cesto vykysne oveľa menej, než cesto kvasnicové). Do rúry počas pečenia pridajte pekáčik s vodou.
Výživové údaje / 100g:
Energetická hodnota: 1413 kJ / 334 kcal
Bielkoviny: 11,2 g
Tuky: 1,8 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g
Sacharidy: 52 g, z toho cukry: 1 g
Vláknina: 0 g
Soľ: 0,01 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Pečení |
---|---|
Hmotnosť: | 0.03 kg |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Natural Jihlava |
Balení: | 30 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.