** Zníženie cien až do -22 % ** Do 25.6. platí exkluzívna zľava 34 % na 🌰 Kešu orechy natural, W320 premium, od značky MámeChuť. 🌰

Žitný kvások, BIO

Akcia Vegan Bio
0,90 € –11 %
zitny-kvasek-bio
0,90 € –11 % 0,80 €
Skladem (>10 ks)
  • Ak si radi pečiete vlastný chlieb, určite musíte vyskúšať BIO ražný kvások. Hlavnou výhodou je výborná chuť, ktorú vďaka tomuto kvásku bude Váš chlieb mať a tiež, že kvások môžete skladovať dlhší čas a tak ho máte vždy po ruke.

  • Zloženie: ražnej múky BIO, štartovacia kultúra

Detailné informácie

Dopravé
Dopravné od 3,99 €
Balíček odosielame na výdajné miesta dopravcu alebo na adresu. Doručujeme do 3-4 prac. dní.
Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle. Platí pre objednávky nad 32 €. (bez dopravy a platby).
Garancia kvality
Garancia kvality
Vykonávame pravidelné rozbory a kontroly surovín. Tento rozbor si môžete vyžiadať. Nič netajíme.
Široký výber produktov
Bohatý výber
Máme pre vás pripravených cez 1.100 produktov v BIO aj nebio kvalite. U nás si vyberie každý.

Podrobný popis

Skladovanie: skladujte v suchu pri teplote najviac 22 ° C a relatívnej vlhkosti najviac 70 %.

Návod na použitie: 1kg ražnej celozrnnej múky, 6-10 lyžíc prírodného kvásku, semienka a rascu zmiešame do tuhého cesta. Podľa potreby pridáme vodu alebo múku. Necháme kysnúť celú noc v stabilnej teplote (okolo 20 ° C). Po vykysnutí pečieme vo vymastenej forme prvých 10 min na 220 ° C, potom pri teplote 170 ° C dopekáme asi 30 minút. (Cesto vykysne oveľa menej, než cesto kvasnicové). Do rúry počas pečenia pridajte pekáčik s vodou.

Výživové údaje / 100g:

Energetická hodnota: 1413 kJ / 334 kcal

Bielkoviny: 11,2 g

Tuky: 1,8 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g

Sacharidy: 52 g, z toho cukry: 1 g

Vláknina: 0 g

Soľ: 0,01 g

Dodatočné parametre

Kategória: Pečení
Hmotnosť: 0.03 kg
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: Natural Jihlava
Balení: 30 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: