Luštěninové a ořechové mouky
- strukovinové a orechové múky otvárajú nové možnosti v bezlepkovom Pečení koláčov a chleba, pripravujú sa z kvalitných Strukovín a pražených Orechov pre intenzívnu chuť. Produkty rôznych farieb a chutí od neutrálnych po výrazne orechové pre experimenty v kuchyni, proteínové palacinky aj zahusťovanie omáčok. TIP od MámeChuť: Mandľová múka BIO - MámeChuť.
Najpredávanejšie
Radenie produktov
Výpis produktov
Cícerová múka BIO sa vyrába jemným mletím sušenej cíceru (Cicer arietinum), ktorá pochádza z ekologického poľnohospodárstva – teda bez chemických hnojív a pesticídov. Má široké...
Čistá sila strukovín v jemne mletom kabáte.V jednoduchosti sa skrýva najväčšia krása - av tomto prípade aj skvelá chuť a kreatívny potenciál pre vašu kuchyňu. BIO múka zo žltého...
Ovládacie prvky výpisu
Strukovinové a orechové múky predstavujú zaujímavú alternatívu k tradičným obilninám a otvárajú nové možnosti pre bezlepkové pečenie, proteínové recepty aj experimentálne varenie s neobvyklými chuťami. Sortiment zahŕňa produkty jemne mleté z rôznych zdrojov od cíceru cez mandle až po kokos s charakteristickými farbami a arómami. Strukovinové múky majú typickú zelenkavú až žltú farbu a jemnú chuť s orechovým nádychom, ktorá sa krásne rozvinie pri pečení alebo vyprážaní. Hodí sa na prípravu indických pakoras, talianskej farinaty, bezlepkových palaciniek alebo ako zahusťovadlo do omáčok a polievok s krémovou textúrou. Niektoré varianty fungujú aj v sladkom pečení brownies a koláčov s prekvapivo dobrou chuťou. Orechové múky ponúkajú intenzívnu chuť a prirodzenú sladkosť ideálnu pre dezerty, makrónky, linecké cesto alebo ako náhrada časti klasickej múky v tradičných receptoch. Mandľová je najuniverzálnejšia s jemnou chuťou, kokosová dodáva tropický nádych. Majú prirodzene vyššiu vlhkosť, takže receptúry vyžadujú úpravy pomerov.