Šošovka BIO červená
Súvisiaci tovar

Celozrnný kuskus v BIO kvalite sa vyrába z tvrdozrnnej pšenice a tvoria ho drobné naparené a usušené guličky, ktoré sa pripravujú v priebehu niekoľkých minút. Má plnšiu chuť ako...

Fonio je drobunká bezlepková obilnina s jemnou, ľahko orieškovou chuťou a neutrálnou arómou. V BIO kvalite bez prímesí si zachováva svoju prirodzenú jednoduchosť a vďaka svojej...

Lúpaná špalda má svetlo hnedé zrná, ktoré si po uvarení zachovávajú pevnejšiu štruktúru a jemne orieškovú chuť. Je ideálna ako príloha, do polievok, šalátov, rizôt, fašírok...

Bulgur v medium zrnitosti je všestranná surovina s jemne orieškovou chuťou a sypkou štruktúrou. Vďaka predvareniu a nahrubo drveným zrnám je jeho príprava rýchla a jednoduchá –...

Celozrnný kuskus v BIO kvalite s jemne orieškovou chuťou a sypkou štruktúrou. Rýchla príprava a univerzálne využitie v teplej aj studenej kuchyni. 🌱 Hlavné ingrediencie:...

Stredne hrubá štruktúra s ľahko orieškovou arómou. Rýchla príprava a univerzálne využitie v teplej aj studenej kuchyni. Prirodzená kvalita bez prísad. 🌱 Hlavné...

Sú drobné, ľahké a majú jemne orieškovú chuť. Skvele sa hodí do kaší, pečenia, na zahusťovanie polievok aj ako bezlepková alternatíva obilnín. 🌱 Hlavné...

BIO kukuričná polenta s jemnou štruktúrou a prirodzenou sladkosťou. Rýchla príprava a univerzálne využitie v teplej aj studenej kuchyni. 🌱 Hlavné ingrediencie: kukurica...

Pohánka krúpa je tradičná a prirodzene bezlepková potravina, vhodná ako príloha, základ šalátov, polievok alebo kaší. Rýchlo sa pripravuje a má výraznú, ľahko orieškovú chuť. 🌱...

Pšenica jednozrnka v BIO kvalite – tradičná plodina s bohatou históriou, prirodzene bohatá na živiny as výraznou, jemne orieškovou chuťou. 🌱 Hlavné ingrediencie: pšenica...

Pohánkové šupky sú prirodzenou surovinou vznikajúcou pri lúpaní pohánky. Skvele sa hodí na prípravu bylinných čajov a odvarov, ktoré využívajú ich špecifické vlastnosti. Sú...

Lúpaná pohánka vo forme krúpy je jemnejšia ako nelúpaná varianta, ale zachováva si svoju typickú chuť a rýchlu prípravu. Má príjemnú, ľahko orieškovú chuť a mäkkú štruktúru,...

Fonio v bio kvalite je drobná svetlá obilnina s jemnou, nadýchanou štruktúrou a ľahko orieškovou, neutrálnou chuťou. Využíva sa podobne ako kuskus, bulgur alebo ryža – ako...

Dvojzrnká je prastará forma pšenice, pestovaná už pred 10 000 rokmi – je predchodcom dnešnej šľachtenej pšenice. V BIO kvalite pochádza z ekologického poľnohospodárstva bez...

Nelúpaná pohánka v bio kvalite má prirodzene zemitú chuť a pevnú štruktúru, vďaka ktorej je vhodná na varenie, pečenie aj klíčenie. Výborne sa hodí ako príloha, do kaší,...

Žito ozimnej BIO je tradičná obilnina s bohatou históriou v európskej kuchyni. Má charakteristickú orieškovú chuť a vysoký obsah vlákniny. Využíva sa predovšetkým pri pečení...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: v indickej kuchyni je táto strukovina kľúčovou súčasťou tradičného dhalu – hustého koreneného jedla, ktoré sa podáva s ryžou alebo plackami.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Strukoviny / Korenie a soľ
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1470 kJ / 348 k Cal
Tuky: 1,50 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,20 g
Sacharidy: 51,60 g
- z toho cukry: 2,00 g
Vláknina: 12,10 g
Bielkoviny: 25,90 g
Soľ: 0,03 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Luštěniny |
---|---|
EAN: | Zvoľte variant |
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100% čočka červená BIO |
Krajina pôvodu: | Turecko |
Značka: | Les fruits du Paradis |

Žltý polený hrach má svetlo žltú farbu, je lúpaný, polený a vďaka tomu veľmi rýchlo zmäkne. Po uvarení má jemnú, krémovú konzistenciu a zemitú chuť. Výborne sa hodí do polievok,...

Fazuľa Adzuki v BIO kvalite sú drobné, červenohnedé fazule s jemnou, ľahko orieškovou a sladkastou chuťou. V ázijskej i európskej kuchyni sa používajú do slaných i sladkých...

Fazuľa Adzuki sú drobné, červenohnedé strukoviny s ľahko sladkastou chuťou a jemnou textúrou. V BIO kvalite bez prímesí ponúkajú čistú chuť a možnosť využitia v tradičnej aj...

Fazuľa mungo sú zelené semienka s hladkým povrchom a jemnou, ľahko orieškovou chuťou, ktoré otvárajú široké možnosti použitia – od tradičných pokrmov až po modernú kuchyňu...

Fazuľa pinto patrí medzi najrozšírenejšie druhy fazule v Severnej a Strednej Amerike. Majú príjemne maslovú chuť, múčnu konzistenciu a po uvarení získavajú typicky svetloružovú...

BIO hrach žltý polený je tradičná strukovina s jemnou chuťou a širokým využitím v teplej kuchyni. Vďaka lúpaniu a poleniu sa ľahko pripravuje a má hladkú konzistenciu. Je vhodný...

Cícer v bio kvalite s veľkosťou zrna 7–8 mm má svetlú farbu, pevnú štruktúru a jemne orieškovú chuť. Je jednou z najpoužívanejších strukovín v kuchyniach celého sveta. Vhodná do...

Bez šupky, polená as rýchlou dobou varu – ideálna do teplej kuchyne aj pre tých, ktorí bežné strukoviny horšie trávia. BIO kvalita bez kompromisov. 🌱 Hlavné ingrediencie:...

Žltý hrach má svetlú farbu, okrúhly tvar a sýtu, ľahko múčnatú konzistenciu po uvarení. Chuť je prirodzene zemitá a výrazná, vďaka čomu sa hodí do polievok, kaší, pyré, fašírok...

Veľké, sýto sfarbené semená s jemne zemitou chuťou. Tradičná strukovina vhodná na varenie, pečenie aj mletie – čistá a prirodzená surovina bez prímesí. 🌱 Hlavné...

Zelený variant obľúbenej strukoviny si aj po uvarení zachováva pevný tvar. V BIO kvalite, bez prímesí, ideálny do šalátov, polievok aj hlavných jedál. 🌱 Hlavné...

Bob obyčajný konský, známy aj ako vika, je tradičná strukovina s jemnou chuťou a vysokou sýtivosťou. Skvele sa hodí na prípravu polievok, kaší, nátierok aj ako príloha. Pred...

Drobná čierna šošovka v bio kvalite známa ako Beluga vyniká jemnou chuťou a výnimočnou pevnosťou po uvarení. Vďaka svojmu elegantnému vzhľadu a zamatovej štruktúre je obľúbená...

Biela fazuľa v BIO kvalite majú neutrálnu, ľahko maslovú chuť a po uvarení jemnú, krémovú konzistenciu. Sú skvelé do polievok, šalátov, nátierok, zeleninových zmesí aj...

Biele fazule v BIO kvalite sú poctivá surovina, ktorá by nemala chýbať v žiadnej špajze. Sú neutrálne chuti, krémové konzistencie a výborne vstrebávajú chute byliniek, zeleniny...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie