Škorica cejlónska, mletá
Súvisiaci tovar
Chilli papričky Rawit nakladané v olivovom oleji a bylinách sú pikantné doplnok v kuchyni pre všetkých, ktorí majú radi ostrejšie jedlá. Uplatníme ich ako v studenej tak teplej...
Pesto z medvedieho cesnaku ako už je uvedené v názve, obsahuje úžasnú bylinku medvedí cesnak. Medvede si túto bylinku obľúbili po zimnom spánku, aby prečistili zažívací trakt a...
V kombinácii so sušenými paradajkami je výborným spoločníkom pri stolovaní. Každému kto má rád zaujímavú a pikantnú chuť. Môžeme ju primiešať do ryže, cestovín, kuskusu,...
Jedna z najznámejších talianskych omáčok, pôvodom z oblasti Ligúria. Názov je odvodený z talianskeho slova pestare = tĺci, mlátiť. Tradičná príprava klasického pesta spočíva v...
Lahôdkové droždie sa vyrába na substráte bohatom na cukry - môže to byť napríklad melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae sa nechajú niekoľko dní premnožiť. Potom sa zmes suší...
Zeleninový bujón je vynikajúcim doplnkom do polievok, omáčok a ďalších pokrmov, vhodný nielen pre vegánov a vegetariánov. Dodá jedlu bohatú chuť a vôňu. Obsahuje iba kvalitné...
Miso je fermentovaná pasta zo sójových bôbov a malo by sa pridávať v malých dávkach až na konci varenia. Všetky výrobky sú vyrábané tradičným spôsobom z kvalitných surovín....
Rukolové pesto s pistáciami a slnečnicou – dochucovacia pasta na priamu konzumáciu. Typická štipľavá horkosť, ktorá je veľmi intenzívna pri čerstvo odtrhnutej rukole sa v peste...
Kurací bujón je koncentrovaný vývar z bio kuracieho mäsa. Ideálna na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj...
Hovädzí bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Doda výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné bio...
Chilli jalapeno obsahujú len veľmi málo kalórií, ale sú plné dôležitých vitamínov, minerálov, vlákniny a antioxidantov, zrýchľujú metabolizmusa majú protizápalové účinky....
Pesto zo sušených paradajok San Marzano je variácia na tradičnú bazalkovú tému. Skvelé prepojenie slano - sladkej chuti je absolútne báječné a delikátne. Ideálne je na hrianky,...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Bazalkový bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznejšiu chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné...
Mandľové pesto, ako už názov napovedá, je z množstva mandlí. Mandľové pesto je jemnej chuti, dalo by sa povedať dámske. Ako ochutná, milovník mandlí ocitne sa v mandľovom raji....
Lahôdkové droždie je výborným pomocníkom pri dochucovaní rozličných pokrmov. Obsahuje veľmi kvalitné bielkoviny, vitamíny skupiny B, minerálne látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Podrobný popis
CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ
Záruka - na obale. Nasledujúca garancia mesiacov neplatí. Pracujeme na oprave.: min 36 mesiacov od okamihu produkcie
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max, 65 % vlhkosť vzduchu)
Jej drevitá a zároveň sladká chuť sa výborne hodí k mliečnej ryži, koláčom, ovocným knedliam alebo kompótu. Veľmi dobre ladí aj s mnohými druhmi sušeného ovocia. Štipka škoricového prášku navonia čokoládové nápoje aj kávu. Používa sa však aj do mäsitých pokrmov, hlavne v orientálnej a latinskoamerickej kuchyni.
Nutričné hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIA [kJ / kcal]: 1327/317
TUKY [g]: 3,2, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0,9
SACHARIDY [g]: 56,0, z toho CUKRY [g]: 55,4
VLÁKNINA [g]: 24,4
BIELKOVINY [g]: 3,9
SOĽ [g]: 0,05
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Koření a sůl |
---|---|
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100 % skořice cejlonská mletá |
Krajina pôvodu: | Madagaskar |
Značka: | Les fruits du Paradis |
Korenie ružové vlastne nie je príbuzné koreniu. Ružové korenie patrí do rodu Anacardiaceae (obličkovníkovitých). Strom Schinus je nositeľom ružových, bobuľovitých plodov, ktoré...
Kto by nemal rád vôňu škorice? Cez Vianoce dokáže prevoňať každú domácnosť, z perníka urobí neodolateľný zákusok a zváraku vie dodať jemne pikantnú chuť. A viete, čo je ešte...
Chilli papričky sú jedným z najpopulárnejších korení na svete. Používajú sa do všetkých pokrmov, ktorým chcete dodať pikantnú chuť. Sú vhodné do indickej, čínskej aj...
Listy šalvie sú zamatovo hladké a jemne aromatické. Jej názov je odvodený od latinského "salvare", čo znamená "liečiť a opatrovať". Je ideálna na zjemnenie výdatných jedál...
Kari má svoj pôvod v Indii a odráža neuveriteľne rozmanité chute tejto krajiny. SONNENTOR ponúka dve karí zmesi – jemne sladkasté a ostré Curry pre...
Rímska rasca je najtypickejším korením indickej kuchyne a nesmie chýbať v žiadnej z mnohých známych zmesí ako Garam masala, Curry alebo Tandoori. TIP: Pre intenzívnu chuť...
Ligurček je klasická polievková vnať, ktorá vonia za anízom, citrónom a droždím. Jeho chuť niekomu pripomína zeler a inému zase „maggi“ v prírodnej podobe. Obmedziť jeho...
Muškát nie je botanicky vzatý orech, ale jadro broskyňového ovocia. Muškát má jemnú aromatickú vôňu a trošku pálivú, silne korenenú, teplú chuť. Korenie plnej...
V„Šántinej Tandoori Masale“ je zachytený farebný život Indie. Zázvor, koriander, cejlónska škorica, muškátový kvet a klinček rozmiešajú ohňostroj chutí. Kurkuma a paprika...
Cejlónska škorica je druh škorice vyhľadávaný pre svoju veľmi jemnú, sladkú chuť a bohatú vôňu. Je zároveň drahšia, a preto je výrobcami často miešaná s lacnejšou a chuťovo...
Na získanie bieleho korenia sa zberajú čierne úplne zrelé plody a potom sú cca týždeň namočené vo vode. Mesocarp – vonkajší obal, sa pritom rozpadne a odtelí sa tým od...
Sušené, nelúpané zrniečka semienok korenia majú jemnú ovocnú vôňu a intenzívnu, ostrú prenikavú chuť. Ovocie sa zberá tesne pred jeho úplným dozretím a potom sa suší. Čierne...
Táto Soľ vznikala v oblasti dnešných Himalájí v období starohôr pomalým odparovaním plytkého mora. Následným pohybom zemských vrstiev sa Soľné ložiská dostali hlboko pod povrch....
Rasca je korením predovšetkým nemecky hovoriacich krajín a poznáme ho hlavne ako korenie na chlieb. Bravčová pečienka, kel a kyslá kapusta sa opierajú o jeho ostrú, horko-sladkú...
Pískavica grécke seno – „Energia curry“ - žiadne curry bez pískavice. Tak to aspoň vidia Indovia, a preto je pískavica v subkontinente taká obľúbená. Horká aróma semienok...
Sviežosť juhovýchodnej Ázie! Svieža citrónová chuť citrónovej trávy sa hodí do teplej, vlhkej klímy Vietnamu a Thajska. Tam je táto rastlina obzvlášť obľúbená: ryby, kuracie...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Značka pochádzajúca z Francúzska, ktorá ponúka široké spektrum BIO produktov veľmi vysokej kvality. Značka Les fruits du Paradis si oprávnene stojí za svojou cenou i kvalitou. Ponuka BIO produktov je naozaj pestrá... od vločiek cez sušené ovocie, strukoviny, zeleninové prášky, orechy, múky, kakao až po superpotraviny.