Ryža BIO natural guľatozrnná
Súvisiaci tovar
Červená nelúpaná šošovka má sýto červenohnedú farbu, pevnejšiu šupku a po uvarení si udržuje tvar a štruktúru. Chuť je zemitejšia a výraznejšia ako pri lúpanom variante. V...
Červená fazuľa Kidney v BIO kvalite - sú sýto červené, jemne sladkasté, pevné a pritom dokonale poddajné. Vo chvíli, keď ich premiešate s cesnakom, cibuľou a štipkou...
Cícer veľkosti 7–8 mm v BIO kvalite je starostlivo triedená strukovina, ktorá zaujme svojou jemne orieškovou chuťou, krémovou konzistenciou a vysokou univerzálnosťou v kuchyni....
Bez šupky, polená as rýchlou dobou varu – ideálna do teplej kuchyne aj pre tých, ktorí bežné strukoviny horšie trávia. BIO kvalita bez kompromisov. 🌱 Hlavné ingrediencie:...
Na prvý pohľad nenápadná, ale v kuchyni absolútne nenahraditeľná. Červená šošovka BIO je surovina, ktorá dokáže premeniť aj to najjednoduchšie jedlo na pokrm plný chuti, vône a...
BIO hrach žltý polený je tradičná strukovina s jemnou chuťou a širokým využitím v teplej kuchyni. Vďaka lúpaniu a poleniu sa ľahko pripravuje a má hladkú konzistenciu. Je vhodný...
Čierna fazuľa nie je len obyčajná strukovina – je to základná surovina, ktorá nesie bohatú chuť, históriu a kultúrny odkaz. Vo svojej čistej BIO kvalite a 100% zložení je táto...
Žltý polený hrach má svetlo žltú farbu, je lúpaný, polený a vďaka tomu veľmi rýchlo zmäkne. Po uvarení má jemnú, krémovú konzistenciu a zemitú chuť. Výborne sa hodí do polievok,...
Červená lúpaná šošovka má oranžovo-červenú farbu, je drobná, nenáročná na prípravu a po uvarení sa rozvarí do jemnej kašovitej konzistencie. Má ľahko sladkastú chuť a je ideálna...
Fazuľa pinto patrí medzi najrozšírenejšie druhy fazule v Severnej a Strednej Amerike. Majú príjemne maslovú chuť, múčnu konzistenciu a po uvarení získavajú typicky svetloružovú...
Tradičný základ do polievok, šalátov aj hlavných jedál. V BIO kvalite, s prirodzenou chuťou a pevnou štruktúrou, ktorá sa nerozvarí - ideálna pre všestranné varenie. 🌱 Hlavné...
Lúpaná červená šošovka v BIO kvalite je obľúbená pre svoju jemnú chuť, rýchlu prípravu a univerzálne využitie. Skvelá do polievok, kaší aj orientálnej kuchyne. 🌱 Hlavné...
Žltý hrach má svetlú farbu, okrúhly tvar a sýtu, ľahko múčnatú konzistenciu po uvarení. Chuť je prirodzene zemitá a výrazná, vďaka čomu sa hodí do polievok, kaší, pyré, fašírok...
Fazuľa mungo sú zelené semienka s hladkým povrchom a jemnou, ľahko orieškovou chuťou, ktoré otvárajú široké možnosti použitia – od tradičných pokrmov až po modernú kuchyňu...
Cícer v bio kvalite s veľkosťou zrna 7–8 mm má svetlú farbu, pevnú štruktúru a jemne orieškovú chuť. Je jednou z najpoužívanejších strukovín v kuchyniach celého sveta. Vhodná do...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: natural (hnedá) ryža je spracovaná minimálne – na rozdiel od bielej ryže si zachováva obalové vrstvy, ktoré jej dodávajú charakteristickú farbu aj chuť. Guľatozrnný variant pochádza prevažne z európskych a ázijských oblastí a je cenený pre svoju univerzálnosť.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Ryža / Varenie a pečenie
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1580 kJ / 378 k Cal
Tuky: 2,80 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,50 g
Sacharidy: 79,00 g
- z toho cukry: 0,80 g
Vláknina: 3,40 g
Bielkoviny: 7,50 g
Soľ: 0,03 g
Červená ryža BIO je celý, nelúpaný variant ryže s prirodzene červeným sfarbením a mierne orieškovou chuťou. Vďaka neodstránenej šupke si zachováva plnú štruktúru a pevnosť, čo z...
Biela basmati ryža v BIO kvalite je obľúbená pre svoju sypkú štruktúru, dlhé zrná a jemne orieškovú vôňu. Skvele sa hodí ako príloha k zeleninovým, strukovinovým aj ázijským...
Jemne lepkavá ryža s charakteristickou vôňou a ľahko kvetinovou chuťou. V BIO kvalite, ideálny pre ázijskú kuchyňu aj jednoduché domáce varenie. 🌱 Hlavné...
Celozrnná jazmínová ryža je prirodzene aromatická, s jemnou orieškovou chuťou a pevnejšou štruktúrou. Na rozdiel od bielej verzie si zachováva obal zrna aj kľúčik, a vďaka tomu...
BIO guľatozrnná ryža natural s ľahko zemitou chuťou a mäkkou konzistenciou po uvarení. Vhodná na prípravu rizôt, príloh i sladkých pokrmov. 🌱 Hlavné ingrediencie: ryža...
Farebne aj chuťovo pestrá zmes troch druhov ryže v prirodzenej BIO kvalite. Atraktívny vzhľad, pevná textúra a bohatá chuť robia z tejto zmesi výnimočnú prílohu aj základ jedla....
Dlhozrnná aromatická ryža s jemnou chuťou a sypkou konzistenciou. V BIO kvalite, ideálny ako príloha aj základ orientálnych pokrmov. 🌱 Hlavné ingrediencie: ryža basmati...
Táto dlhozrnná jazmínová ryža v BIO kvalite pochádza z oblastí, kde sa pestuje po generácie s maximálnym rešpektom k pôde aj tradícii. Po uvarení je krásne nadýchaná, ľahko...
Aromatická dlhozrnná ryža v prirodzenej celozrnnej podobe. V BIO kvalite, s jemnou vôňou a výraznejšou chuťou – ideálny pre každodenné aj exotické jedlá. 🌱 Hlavné ingrediencie:...
Ľahká a univerzálna ryža s jemnou chuťou a sypkou štruktúrou. V BIO kvalite, ideálny na každodenné varenie sladkých i slaných jedál. 🌱 Hlavné ingrediencie: ryža bio dlhozrnné...
Celozrnná basmati ryža má dlhé, úzke zrná a svetlo hnedú farbu, ktorá svedčí o zachovanej vrstve obalového zrna. Po uvarení je sypká, ľahko chrumkavá a má jemne orieškovú, ľahko...
Táto dlhozrnná natural ryža v bio kvalite má jemne orieškovú chuť a pevnejšiu štruktúru vďaka zachovanej vrchnej vrstve zrna. Je vhodná na prípravu príloh, šalátov, rizot aj ako...
BIO guľatozrnná ryža s jemne sladkastou chuťou a krémovou konzistenciou po uvarení. Ideálne na prípravu rizôt, sladkých nákypov a sushi. 🌱 Hlavné ingrediencie: ryža...
Jazmínová ryža v BIO kvalite, prirodzene lepkavá po uvarení, s jemnou kvetinovou vôňou. Ideálne pre ázijské pokrmy aj modernú kuchyňu. 🌱 Hlavné ingrediencie: jazmínová ryža bio...
Táto dlhozrnná ryža v BIO kvalite je ideálnou voľbou na každodenné varenie. Má neutrálnu, jemne orieškovú chuť a po uvarení zostáva krásne sypká. Hodí sa ako príloha k omáčkam,...
Celá červená ryža s výraznou zemitou chuťou a pevnou štruktúrou je skvelou alternatívou k bežným druhom ryže. Vďaka červenej šupke si zachováva svoju farbu aj po uvarení a...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Začiatky majú korene už v 90. rokoch, keď sa dvojica priateľov Ing. Martin Hutár a Ing. Ako sami hovoria, „trochu sa im to vymklo z rúk“. V ponuke PROBIO nájdete základné biopotraviny – od obilnín, múk, strukovín, cestovín, mlynských produktov či olejov až po pochutiny, ako sú sušienky, rýchle zmesi, čokolády, vína či káva. V sortimente máme cez 400 bezlepkových produktov. Svoje výrobky dodávame na trh pod značkou PRO-BIO.
Výrobca: PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká republika