Ražné vločky BIO - MámeChuť
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: raž je považované za jednu z najstarších obilnín pestovaných v Európe a bolo po stáročia hlavnou surovinou na výrobu tradičného chleba v strednej a severnej Európe. Dnes sa vo forme vločiek znovu objavuje v modernej kuchyni ako chuťovo zaujímavejšia alternatíva k bežne používaným obilninám.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Vločky / Orechy a semienka
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1332 kJ / 318 kCal
Tuky: 1,70 g
- z toho nasýtené: 0,20 g
Sacharidy: 60,10 g
- z toho cukry: 1,00 g
Vláknina: 13,30 g
Bielkovina: 9,00 g
Soľ: 0,01 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Objavte poctivú chuť s MámeChuť produkty. Vyberáme iba to, čo by sme my sami dali do úst – kvalitné, chutné a zdravé suroviny, ktoré si zamilujete. Naša ponuka je skutočne bohatá s dôrazom na čisté zloženie, prírodný pôvod a BIO kvalitu. Zdravie a chuť sú pre nás na prvom mieste – bez kompromisov.
Výrobca: MámeChuť Advanced s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00 Brno – Staré Brno, Česká republika