Pohánková múka, hladká, BIO
Súvisiaci tovar
Ak si radi pečiete vlastný chlieb, určite musíte vyskúšať BIO ražný kvások. Hlavnou výhodou je výborná chuť, ktorú vďaka tomuto kvásku bude Váš chlieb mať a tiež, že kvások...
Čokoládové kúsky sú vynikajúce do sušienok, báboviek a korpusov aj na zdobenie torty a dezertov. Po upečení držia tvar a dodajú cestu božskú čokoládovú chuť. Sú jasnou voľbou...
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
Vanilka odrody Bourbon v BIO kvalite a navyše priamo z Madagaskaru sa radí medzi najluxusnejšie korenia. Využijete ju do krémov, pudingov a na pečenie čajového pečiva. Vanilka...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití potom dochádza k reakcii vínneho kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Kuzu je drevnatá liana. Má svoj pôvod v Japonských horách. Kuzu sa robí z koreňa. Je ľahko stráviteľné, črevá ho ľahko vstrebajú. Je vhodný pri prechladnutí, črevných...
Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiakov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény. Ocenia ho aj...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná na potravinárske účely a pri výrobe neboli použité zlúčeniny hliníka. Používame ju na kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa...
Kypriaci prášok do pečiva bez obsahu lepku. Pri jeho výrobe boli použité suroviny najvyššej kvality. Od českého výrobcu s dlhoročnou tradíciou. Kypriaci prášok pridávame do...
Podrobný popis
Múka vzniká mechanickým mlynárskym spracovaním pohánky, ktorá je nutrične a dieteticky hodnotná, ľahko stráviteľná, s obsahom vlákniny, vitamínov a minerálov.
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.
Priemerné výživové údaje v 100 g
Energia: 1428 kJ / 337 kcal
Tuky: 2,3 g, z toho nasýtené nemastné kyseliny: 0,5 g
Sacharidy: 67,3 g, z toho cukry: 0,5 g
Bielkoviny: 11,7 g
Soľ: 0,002 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Mouky |
---|---|
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | BioHarmonie |
Značka: | BIOHARMONIE |
Ovos je na živiny najbohatšie obilie. Obsahuje fosfor, železo a vitamín B1. Nájdeme v ňom dvakrát viac tzv. Zdravého tuku ako v pšenici a viac ľahko stráviteľných proteínov a...
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná...
Manioková mouka se získává z kořene rostliny manioku, který je také známý pod jmény cassava, yuca nebo tapioka. Pěstuje se již po dlouhá tisíciletí a to zejména v tropických...
Mandľová múka sa vyrába z jemných lúpaných mandlí. Je jednou z najobľúbenejších ingrediencií zdravého či úplne bezlepkového pečenia. Okrem toho si z nej môžete...
Konopná múka má hneď niekoľko predností. Medzi hlavné patrí skvelá správa pre celiatikov – je prirodzene bezlepková. Naša konopná múka navyše spĺňa prísne kritériá BIO kvality,...
Černušková múka slúži na okorenenie chleba, pečiva, syrov, strukovín a pod. Neobsahuje lepok a zároveň je vhodná pre všetky druhy redukčných diét ako sú low carb, low fat...
Kokosová múka má v kuchyni široké uplatnenie. Je skvelou náhradou klasickej pšeničnej múky, obsahuje málo tuku a sacharidov a je bohatá na vlákninu a bielkoviny. Múčniky a...
Jačmenná múka celozrnná na tie najbáječnejšie nadýchané lievance. Jačmenná múka celozrnná je nekompromisne najlepšou múkou na lievance. Vedeli to už naše babičky, pretože...
Banánová múka - ovocná v BIO kvalite! Vyrába sa z usušených a pomletých sladkých banánov. Chuť je lehce do sladka. Jej využitie je všestranné. Hodí sa nielen pre sladké pečenie...
Pohánková múka celozrnná je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. Je vhodná na pečenie chleba, rožkov,...
Gaštanová múka je mlynský výrobok z gaštanu jedlého. V akomkoľvek recepte môžete nahradiť až 25 % bežnej múky. Vedeli ste, že jedlé gaštany sú bohaté na vitamín C? Gaštanová...
Ovsená múka zbavená lepku. Obsahuje fosfor, železo a vitamín B1. Nájdeme v nej dvakrát viac tzv. zdravého tuku ako v pšenici a viac ľahko nastaviteľných proteínov a sacharidov,...
Sójová múka je zdrojom cenných bielkovín. Sójová múka neobsahuje lepok, v receptoch na prípravu pečiva je preto potrebné používať ju iba ako doplňujúcu múku k múke obsahujúcej...
Chlebová múka osahuje časť obalu zrna a klíčka. Na chlebové múky vyberáme zrna s najlepšou pekárskou kvalitou. Pri mletí zachovávame časť obalu zrna a klíčka a preto...
Banánová múka bio, zo žltých banánov, je prirodzene bezlepková a vhodná pre celiakov. Vyrába sa zo sušených a pomletých sladkých banánov. Chuť je ľahko do sladka.Múka je bohatá...
Ovsená múka je skvelou voľbou, ak vyžadujete bezlepkovú múku a zároveň chcete produkt s kvalitnými výživovými hodnotami. Ovsená múka sa vyznačuje vysokým obsahom bielkovín....
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
BioHarmonie je česká značka, ktorá sa špecializuje na výrobu bio potravín vrátane strukovín, múk, ovsu, ryže a vločiek. Značka kladie dôraz na kvalitu, ekológiu a zdravie. Produkty sú certifikované ako bio, čo znamená, že sú pestované bez použitia syntetických pesticídov, herbicídov a geneticky modifikovaných organizmov. To zaisťuje vysokú kvalitu a šetrnosť k životnému prostrediu. Neobsahujú pridané látky, konzervanty ani umelé prísady. Značka ponúka širokú škálu produktov.