Hraška na zahusťovanie, bezlepková

Novinka Tip Vegan
Značka: Ceria
2,50 € 7,90 € od 2,50 €
Skladem (7 ks) Skladem (6 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český produkt. Hraška neobsahuje lepok, žiadne konzervanty ani farbivá. Zahustiť s ňou môžete polievky, omáčky, šťavy a ďalšie pokrmy. Môže slúžiť aj ako spojivo v cestách namiesto vajec.

Hraška je česká rodinná firma s mnohoročnými skúsenosťami zameraná na výrobu bielkovinových koncentrátov rastlinného pôvodu, obaľovacích a chutiacich zmesí. Firma nepoužíva syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktového radu Hraška je Ing. Eliška Škvarilová, ktorá má vlastnú kuchárku, vytvárala stravovacie normy materskej školy a organizuje kurzy varenia.

Zloženie:  Hrach 70 %, zmes obilnín (kukurica, ryža, pšeno), soľ s obsahom 40 % draslíka, zmes korenia.

Detailné informácie

Podrobný popis

Skladovanie: Skladujte na suchom mieste.
Príprava / určenie: Pri použití hrašky nie je nutné pripravovať zápražku. Hrašku stačí zmiešať s vodou a 20 minút povariť. 1 lyžica zmesi Hraška (30 g) zahustí 1,5 l polievky. 50 g zmesi Hraška zahustí 600 ml omáčky.

Využitie:

  • zahusťovanie - polievky, omáčky, šťavy a ďalšie jedlá zahustíte s touto zmesou
  • náhrada vajec - do cesta alebo do zmesi na placky či zemiakové placky, tu využijete Hrašku ako spojivo
  • nátierky, dresingy, omáčky - Hraška pomôže pri príprave základu pre tieto pokrmy
  • obaľovanie - iba s vodou slúži tiež na prípravu cestíčka na obalenie nielen klasických rezňov, ale aj zeleniny či syra

Nutričné hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 1423 kJ / 337 kcal
Tuky 3,8 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g
Sacharidy 54 g, z toho cukry 1,8 g
Vláknina 9,4 g
Bielkoviny 17 g
Soľ 0,82 g

Dodatočné parametre

Kategória: Pečení
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: Ceria

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: