EXKLUZÍVNA ZĽAVA 40 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob. NOVINKA: pripravujeme pre vás úplne nový e-shop.

Kypriaci prášok z vínneho kameňa, BIO

2,60 € 5,90 € 9,50 € 25,30 € 41,90 € 204,20 € od 2,60 €
Skladem (>10 ks) Skladem (4 ks) Skladem (5 ks) Skladem (10 ks) Skladem (6 ks) Skladem (1 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale nakyprené. BIO kypriaci prášok z vínneho kameňa sa používa rovnako ako klasický kypriaci prášok do pečiva.

  • BIO kypriaci prášok z vínneho kameňa použite do treného, ​​piškótového aj perníkového cesta. Upečte si nadýchanú bábovku, koláče, roládu aj tortu. Alebo pripravte vynikajúce palacinky alebo knedľu.

  • Zloženie: 43 % mono vínan draselný, 28,5 % hydrogén uhličitan sodný, 28,5 % kukuričný škrob Bio

Detailné informácie

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia EÚ

Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od dátumu výroby

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 °C , max. 65 % vlhkosť vzduchu)

Kypriaci prášok môže začať kypriť už pri izbovej teplote, preto je potrebné cesto rýchlo spracovať a čo najskôr dať piecť. Výhodou oproti klasickému kypriacemu prášku je, že jeden taký balíček stačí nahradiť len 3 lyžičkami (17 g) kypriaceho prášku z vínneho kameňa. Táto dávka je potom určená na 500g suchých surovín. Takže vám balíček kypriaceho prášku vydrží naozaj dlho.

 

Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku

ENERGIA [kJ / kcal] 426/102

TUKY [g] 0,0, z toho nasýtené mastné kyseliny [g] 0,0

SACHARIDY [g] 28,4, z toho CUKRY [g] 0,0

VLÁKNINA [g] 0,63

BIELKOVINY [g] 0,1

SOĽ [g] 0,0

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Pečení
Krajina pôvodu: Německo
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: