Zľavy. Veľké. Výpredajové! Až 20% dole. Akcia platí do 12.10. UPOZORNENIE: Nie je možné využívať zľavové kódy.

Kuzu, koreňový škrob, BIO

Tip Vegan Bio
Značka: Sunfood
5,30 € –6 %
kuzu-korenovy-skrob-bio
5,30 € –6 % 5 €
Brzy skladem
Položka bola vypredaná…
  • Kuzu je drevnatá liana. Má svoj pôvod v Japonských horách. Kuzu sa robí z koreňa. Je ľahko stráviteľné, črevá ho ľahko vstrebajú. Je vhodný pri prechladnutí, črevných problémoch, vysokých horúčkach. Kuzu je výborné zahusťovadlo, ktoré nezmení chuť pripravovaných jedál. polievok a omáčok. Môže sa tiež použiť do rôznych pudingov, dezertov.

  • Kuzu sa pri zahusťovaní zmieša s potrebným množstvom studenej vody a vleje sa do pripravovaného pokrmu. Nevarí sa.

  • Kuzu je škrob z koreňa japonského vínneho kríka Pueraria lobata. Jeho nízka kalorická hodnota ho robí diétnym doplnkom. V kuchyni je využívaný ako veľmi kvalitný škrob, ktorý je k telu najšetrnejším možným zahusťovadlom na našom trhu, navyše v BIO kvalite.
  • Zloženie: škrob z koreňa kuzu BIO

Detailné informácie

Podrobný popis

Skladovanie: Skladujte v suchu.

Návod na prípravu: Na jednu šálku tekutiny rozdrvte asi 1–2 lyžičky kuzu, rozpustite v studenej vode a potom pridajte do polievok, omáčok, pudingov a za stáleho a pomalého miešania varte na miernom plameni kým nespriehľadní. 

Môžeme z neho tiež pripraviť liečivý nápoj: dospelý - 1 lyžicu rozmiešame v hrnčeku studenej vody. Po rozmiešaní dáme cca 1 lyžičku umepasty, privedieme do varu a ochutíme cca 2 kvapky sójovej omáčky. Po dosiahnutí varu vypneme. Podávame vlažné 2x - 3x denne, vždy mimo jedla (pol hodiny pred alebo hodinu po jedle). Deti ho môžu tiež, ale v polovičnej dávke. 

Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota 1454 kJ / 342 kcal
tuky 0,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
sacharidy 84,7 g, z toho cukry 0 g
bielkoviny 0,3 g
soľ: 0,05 g

Dodatočné parametre

Kategória: Pečení
Hmotnosť: 0.06 kg
Krajina pôvodu: Japonsko
Značka: Sunfood
Balení: 50 g
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: