Pohánková múka BIO hladká
Súvisiaci tovar

Tento prírodný vanilkový extrakt v BIO kvalite prináša intenzívnu a autentickú vôňu pravej vanilky. Je ideálny na ochutenie dezertov, krémov, pečených dobrôt alebo teplých...

Jemný biely prášok získaný z koreňa kuzu je tradičná surovina v ázijskej kuchyni. Vhodný na zahusťovanie pokrmov aj ako súčasť domáceho „čistiaceho“ nápoja. 🌱 Hlavné...

Agar je prírodný želírujúci prostriedok získavaný z morských rias. Používa sa ako rastlinná alternatíva želatíny do dezertov, marmelád a aspikov. Je bez chuti a vône, čo ho robí...

Táto horká čokoláda v podobe malých kôstok vyniká plnou chuťou a jemnou horkosťou s čokoládovým telom. Je vyrobená z kvalitnej BIO kakaovej hmoty, kakaového masla a trstinového...

💚 Informácie k 1.3.2025 💚 Veľmi sa Vám ospravedlňujeme, avšak doterajší popisok sme museli odstrániť. ** Už čoskoro budú nové popisky pri tomto produkte. ** Dôvodom je...

Pšeničný lepok, známy tiež ako vitálna pšeničná bielkovina, je funkčná bielkovina z pšenice, ktorá sa používa najmä na zahustenie, zlepšenie štruktúry cesta alebo výrobu...

Sladký variant rastlinnej zmesi určenej na pečenie, varenie a zahusťovanie. Vyznačuje sa jemnou chuťou po vanilke a prirodzenou štruktúrou vďaka obsahu hrachu a obilnín. Vhodná...

BIO kypriaci prášok do perníka je špeciálne namiešaný na kysnutie hutnejších ciest, typických pre perníky a korenené múčniky. Je bez fosfátov a bez lepku, a napriek tomu...

Praktická rastlinná zmes určená na zahusťovanie polievok, omáčok a zeleninových zmesí. Je prirodzene bezlepková, ľahko sa rozpúšťa a nezanáša pokrmom cudziu chuť. Vhodná na...

Tento BIO kypriaci prášok je šetrnou a čistou alternatívou bežných kypridiel. Je bez fosfátov a bez lepku, takže je vhodný aj pre citlivejších stravníkov. V ceste spoľahlivo...

BIO prášok na báze vínneho kameňa s čistým zložením bez fosfátov. Ideálne na prípravu koláčov, tort i slaného pečiva. 🌱 Hlavné ingrediencie: vínny kameň - je prirodzený...

BIO ražný kvások je sušený, fermentovaný základ z celozrnnej ražnej múky, ktorý sa ľahko aktivuje vodou a múkou. Má typicky kyselkavú vôňu, tmavšiu farbu a je ideálny na...

Jemný prášok bez chuti a vône, ideálny ako zahusťovadlo a spojivo. Vyrába sa z hľúz manioku av kuchyni má široké a praktické využitie. 🌱 Hlavné ingrediencie: tapiokový škrob...

Agar je čisto rastlinné zahusťovadlo a želírovací prostriedok, ktorý sa získava z červených morských rias. V kuchyni sa používa podobne ako želatína, ale na rozdiel od nej nie...

Intenzívne voňavý prášok z pravých strukov odrody Bourbon. Plná, hrejivá chuť a charakteristická aróma bez prímesí a bez cukru – iba čistá vanilka. 🌱 Hlavné...

Prírodný kypriaci prášok s vínnym kameňom je skvelou alternatívou ku klasickému prášku do pečiva. Ocenia ho všetci, ktorí hľadajú šetrnejší variant bez fosfátov. Vďaka...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: pohánka patrí medzi tradičné plodiny strednej Európy. Jej múka sa využíva po stáročia, napríklad v Rusku, Poľsku alebo na Slovensku. Vďaka prirodzenej bezpšeničnej povahe je obľúbená v modernej domácej kuchyni aj tradičnom pečení.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Varenie a pečenie / Múky
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1428 kJ / 337 k Cal
Tuky: 2,30 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,50 g
Sacharidy: 67,30 g
- z toho cukry: 0,50 g
Bielkoviny: 11,70 g
Soľ: 0,002 g

Je jemný prášok s neutrálnou chuťou a vysokou nutričnou hodnotou. Hodí sa na pečenie, zahusťovanie aj ako súčasť bezlepkovej a paleo kuchyne. 🌱 Hlavné ingrediencie: banány -...

Keď chcete variť alebo piecť srdcom, potrebujete základ, na ktorý sa môžete spoľahnúť. Jemne mletá celozrnná múka pšeničná BIO je presne tým typom suroviny, ktorá spája tradíciu...

Cícerová múka BIO sa vyrába jemným mletím sušenej cíceru (Cicer arietinum), ktorá pochádza z ekologického poľnohospodárstva – teda bez chemických hnojív a pesticídov. Má široké...

Kokosová múka je jemne mletý prášok získaný z dužiny kokosových orechov. Má prirodzene sladkú chuť, snehobielu farbu a jemnú, ľahko vláknitú štruktúru. Je ideálnou voľbou na...

Čiroková hladká múka v bio kvalite je prirodzene bezlepková a má jemnú štruktúru s neutrálnou chuťou. Výborne sa hodí na pečenie slaného i sladkého pečiva, na zahusťovanie...

Hrubá sójová múka má zreteľnejšiu štruktúru a výraznejšiu chuť ako jej hladký variant. Je ideálny pre recepty, kde chcete cestu dodať hutnosť, textúru a rastlinnú výživnosť....

Hrachová múka sa vyrába jemným mletím sušeného hrachu a má prirodzene sýtu farbu, jemne sladkastú chuť a typický strukovinový základ. Je prirodzene bezlepková, výborne sýti a má...

Táto múka kombinuje tradičnú chuť s modernou funkčnosťou. Je ľahko stráviteľná, má výborné pekárske vlastnosti a cestu dodáva jedinečnú štruktúru. Má jemnejšie sladké tóny a...

Čiroková múka sa melie z celého zrna ciroku – tradičnej obilniny, ktorá je prirodzene bezlepková a má jemne sladkastú, neutrálnu chuť. Hladký variant má jemnú štruktúru a dobre...

Ľanová múka je jemne mletý prášok z ľanových semien, ktorý sa vyznačuje ľahko orieškovou chuťou a jemnou textúrou. V kuchyni je cenená pre svoju univerzálnosť – hodí sa do...

Múka z pestreca mariánskeho je vyrobená jemným mletím celých semien. Má prirodzene svetlú, ľahko hnedastú farbu a neutrálnu chuť s jemne orieškovým podtónom. Vďaka svojej sypkej...

Gaštanová múka v BIO kvalite je jemne mletá z jedlých gaštanov a vyniká prirodzenou sladkosťou s ľahko orieškovým tónom. Má sýto béžovú farbu a príjemnú vôňu, ktorá obohatí...

Kokosová múka v BIO kvalite je jemne mletý prášok získaný z dužiny kokosových orechov. Má snehobielu farbu, ľahko sladkú chuť a výraznú kokosovú arómu. Vďaka svojej sypkej...

💚 Informácie k 1.3.2025 💚 Veľmi sa Vám ospravedlňujeme, avšak doterajší popisok sme museli odstrániť. ** Už čoskoro budú nové popisky pri tomto produkte. ** Dôvodom je...

Ľahká a sypká štruktúra s jemne sladkastou orieškovou arómou. Skvelá voľba do pečenia, dezertov aj ako bezlepková alternatíva klasickej múky. 🌱 Hlavné ingrediencie: mandle...

Mandľová múka vzniká mletím lúpaných mandlí a vyniká svojou jemnou textúrou, svetlou farbou a prírodnou, ľahko sladkastou chuťou. V BIO kvalite bez prísad a zbytočného...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Začiatky majú korene už v 90. rokoch, keď sa dvojica priateľov Ing. Martin Hutár a Ing. Ako sami hovoria, „trochu sa im to vymklo z rúk“. V ponuke PROBIO nájdete základné biopotraviny – od obilnín, múk, strukovín, cestovín, mlynských produktov či olejov až po pochutiny, ako sú sušienky, rýchle zmesi, čokolády, vína či káva. V sortimente máme cez 400 bezlepkových produktov. Svoje výrobky dodávame na trh pod značkou PRO-BIO.
Výrobca: PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká republika