Ľanová múka
Súvisiaci tovar
Sypká zmes na prípravu perníkov bez fosfátov a v BIO kvalite. Ešte lepšiu chuť Vašich medovníkov. Vyvážená kombinácia šetrných kypridiel s BIO perníkovým korením. Tento kypriaci...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Kukuričný škrob v BIO kvalite na prípravu múčnikov a dezertov, k zahusteniu krémov, polievok, náplní, omáčok a polievok. Využijeme ho nielen pri varení, ale aj do múčnikov a...
Ak si radi pečiete vlastný chlieb, určite musíte vyskúšať BIO ražný kvások. Hlavnou výhodou je výborná chuť, ktorú vďaka tomuto kvásku bude Váš chlieb mať a tiež, že kvások...
Prírodný vanilkový extrakt je získavaný extrakciou a bez námahy s ním vyčarujete dezerty s hrejivou arómou vanilkových strukov. Či už stavíte na poctivú vanilkovú zmrzlinu,...
Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiakov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény. Ocenia ho aj...
Ak ste milovníkom marmelád, môžete sa radovať. Už dávno odzvonilo nezdravému zahusťovaniu. Vyskúšajte prírodné zdravé zahusťovanie a svoje marmelády povýšte na ďalšiu úroveň!...
Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český produkt. Hraška neobsahuje lepok, žiadne konzervanty ani farbivá. Zahustiť s ňou môžete polievky, omáčky, šťavy a ďalšie...
Kuzu je drevnatá liana. Má svoj pôvod v Japonských horách. Kuzu sa robí z koreňa. Je ľahko stráviteľné, črevá ho ľahko vstrebajú. Je vhodný pri prechladnutí, črevných...
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
Kypriaci prášok do pečiva bez obsahu lepku. Pri jeho výrobe boli použité suroviny najvyššej kvality. Od českého výrobcu s dlhoročnou tradíciou. Kypriaci prášok pridávame do...
Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná na potravinárske účely a pri výrobe neboli použité zlúčeniny hliníka. Používame ju na kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa...
Vanilka odrody Bourbon v BIO kvalite a navyše priamo z Madagaskaru sa radí medzi najluxusnejšie korenia. Využijete ju do krémov, pudingov a na pečenie čajového pečiva. Vanilka...
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
Podrobný popis
Záruka - na obale. Nasledujúca garancia mesiacov neplatí. Pracujeme na oprave.: min 6 mesiacov od okamihu produkcie
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto.
Ako používať ľanovou múku
Výborne sa dá využiť k zahusteniu polievok alebo omáčok. Ľanová múka je vhodnou prísadou do chleba, cesta alebo akéhokoľvek pečiva. Ľanovú múku môžete pridať tiež do proteínových nápojov, jogurtov a tvarohu. Múku odporúčame pri varení či pečení miešať s iným druhom múky.
Charakteristika ľanové múky:
- Bohatá na rastlinné bielkoviny
- Obsahuje minimálny podiel sacharidov
- Vysoký obsah vlákniny, vitamínov skupiny B a horčíka
Nutričné hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIA [kJ / kcal]: 1295/311
TUKY [g]: 8, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0,9
SACHARIDY [g]: 4, z toho CUKRY [g]: 4
VLÁKNINA [g]: 34
BIELKOVINY [g]: 38,0
SOĽ [g]: 0,17
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mouky |
---|---|
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100% lněné semínko BIO |
Krajina pôvodu: | Polsko |
Značka: | Les fruits du Paradis |
Sójová múka je zdrojom cenných bielkovín. Sójová múka neobsahuje lepok, v receptoch na prípravu pečiva je preto potrebné používať ju iba ako doplňujúcu múku k múke obsahujúcej...
Kokosová múka má v kuchyni široké uplatnenie. Je skvelou náhradou klasickej pšeničnej múky, obsahuje málo tuku a sacharidov a je bohatá...
Kokosová múka má v kuchyni široké uplatnenie. Je skvelou náhradou klasickej pšeničnej múky, obsahuje málo tuku a sacharidov a je bohatá na vlákninu a bielkoviny. Múčniky a...
Manioková mouka se získává z kořene rostliny manioku, který je také známý pod jmény cassava, yuca nebo tapioka. Pěstuje se již po dlouhá tisíciletí a to zejména v tropických...
Jačmenná múka celozrnná na tie najbáječnejšie nadýchané lievance. Jačmenná múka celozrnná je nekompromisne najlepšou múkou na lievance. Vedeli to už naše babičky, pretože...
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v obale a v kľúči zrna....
Špaldová múka chlebová od naozajstných majstrov. Špaldová múka chlebová spestrí vaše cestá na chlieb, žemle, bagety, rožky, buchty aj pizze. My ju pre vás melieme v našom...
Sójová múka je zdrojom cenných bielkovín. Sója má vysoký obsah vitamínov B1, B3, lecitínu, vápnika, horčíka. Sójová múka neobsahuje lepok, v receptoch na prípravu pečiva je...
Černušková múka slúži na okorenenie chleba, pečiva, syrov, strukovín a pod. Neobsahuje lepok a zároveň je vhodná pre všetky druhy redukčných diét ako sú low carb, low fat...
Chlebová múka pšeničná - skvelý parťák na vaše domáce pečenie. Chlebová múka pšeničná vie dať vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a hŕbu živín. Nesklame vás...
Pestrec je veľmi silný antioxidant podporujúci ľudskú imunitu. Čistí pečeň, regeneruje pečeňový parenchým (bunkové pletivo), podporuje tvorbu a distribúciu žlče a tiež priaznivo...
Gaštanová múka je mlynský výrobok z gaštanu jedlého. V akomkoľvek recepte môžete nahradiť až 25 % bežnej múky. Vedeli ste, že jedlé gaštany sú bohaté na vitamín C? Gaštanová...
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná na...
Mandľová múka sa vyrába z jemných lúpaných mandlí. Je jednou z najobľúbenejších ingrediencií zdravého či úplne bezlepkového pečenia. Okrem toho si z nej môžete...
Konopná múka má hneď niekoľko predností. Medzi hlavné patrí skvelá správa pre celiatikov – je prirodzene bezlepková. Naša konopná múka navyše spĺňa prísne kritériá BIO kvality,...
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Značka pochádzajúca z Francúzska, ktorá ponúka široké spektrum BIO produktov veľmi vysokej kvality. Značka Les fruits du Paradis si oprávnene stojí za svojou cenou i kvalitou. Ponuka BIO produktov je naozaj pestrá... od vločiek cez sušené ovocie, strukoviny, zeleninové prášky, orechy, múky, kakao až po superpotraviny.