S doručením balíčka majte prosím strpenie. Robíme všetko, čo je v našich silách! Doručenie zásielky do Vianoc garantujeme pre všetky objednávky, ktoré obdržíme do 14.12.! Od 20.12. do 4.1.2023 budeme zbierať sily na rok 2023. Ďakujeme za Vašu dôveru a priazeň! S pozdravom Michal & Marek z MámeChuť.

Mandľová múka, BIO

Tip Vegan Bio
13,50 € 24,60 € 71,90 € 119,20 € 230,20 € od 13,50 €
Skladem (10 ks) Skladem (>10 ks) Brzy skladem Brzy skladem Brzy skladem Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Mandľová múka  sa vyrába z jemných lúpaných mandlí. Je jednou z najobľúbenejších ingrediencií zdravého či úplne bezlepkového pečenia. Okrem toho si z nej môžete vyrobiť aj výborné domáce makrónky.

  • Mandľovú múku používame hlavne pri pečení - na torty, do cukroviniek, krémov a dezertov. Môžeme z nej vyrábať aj mandľové mlieko, domáci marcipán alebo obľúbené makrónky. Múka je vhodná na sladké pečenie a cukrársku výrobu, rovnako tak s ňou možno čiastočne nahradiť bežnú múku.

  • Zloženie: 100% mandle mleté (Španielsko)

Detailné informácie

Podrobný popis

Minimálna trvanlivosť: min 6 mesiacov od dátumu výroby
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (12 - 14 °C, 65 - 80 % vlhkosť vzduchu)

Mandľová múka je jedna z najobľúbenejších surovín bezlepkového pečenia. Vyrába sa z lúpaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle sú bohaté na bielkoviny a nenasýtené mastné kyseliny, a hlavne zdravé tuky, ktoré by mali tvoriť 2/3 celkového príjmu tukov. Navyše sú zdrojom množstva vitamínov a minerálnych látok, hlavne horčíka, fosforu, zinku, vápnika a vitamínu E. Vďaka svojim nutričným vlastnostiam sa skvele hodia aj pre low carb diétu.

Nutričné ​​hodnoty na 100 g výrobku: 
ENERGIA [kJ/kcal] 2491 / 596
TUKY [g] 50
SACHARIDY [g] 9
VLÁKNINA [g] 10
BIELKOVINY [g] 21

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť

Dodatočné parametre

Kategória: Mouky
Krajina pôvodu: Španělsko
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: