Jačmenná múka, celozrnná, jemne mletá, BIO
![Dopravné](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/banners/3-1.png?662ea4ae)
![Darček pri nákupe nad 32 €](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/banners/1-1.png?662ea523)
![Garancia kvality](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/banners/2_(3).png?662ea586)
![Široký výber](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/banners/4_(4).png?662ea5c7)
Súvisiaci tovar
![kyprici-prasek-vinny-kamen-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/12828_kyprici-prasek-vinny-kamen-bio.jpg?662fcadb
)
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
![psenicna-bilkovina-lepek](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/17817-1_psenicna-bilkovina-lepek.jpg?662fcadb
)
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
![hraska-na-zahustovani-bezlepkova](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/18321-1_hraska-na-zahustovani-bezlepkova.jpg?662fcadb
)
Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český produkt. Hraška neobsahuje lepok, žiadne konzervanty ani farbivá. Zahustiť s ňou môžete polievky, omáčky, šťavy a ďalšie...
![kukuricny-skrob-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13833_kukuricny-skrob-bio.png?662fcadb
)
Kukuričný škrob v BIO kvalite na prípravu múčnikov a dezertov, k zahusteniu krémov, polievok, náplní, omáčok a polievok. Využijeme ho nielen pri varení, ale aj do múčnikov a...
![kyprici-prasek-z-vinneho-kamene](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/18965_kyprici-prasek-z-vinneho-kamene.jpg?662fcadb
)
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití potom dochádza k reakcii vínneho kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
![kyprici-prasek-do-peciva-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13845_kyprici-prasek-do-peciva-bio.png?662fcadb
)
Kypriaci prášok do pečiva bez obsahu lepku. Pri jeho výrobe boli použité suroviny najvyššej kvality. Od českého výrobcu s dlhoročnou tradíciou. Kypriaci prášok pridávame do...
![horka-cokolada-pecicky-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/12765_horka-cokolada-pecicky-bio.jpg?662fcadb
)
Čokoládové kúsky sú vynikajúce do sušienok, báboviek a korpusov aj na zdobenie torty a dezertov. Po upečení držia tvar a dodajú cestu božskú čokoládovú chuť. Sú jasnou voľbou...
![hraska-hrachova-smes-vanilka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/18504-1_hraska-hrachova-smes-vanilka.jpg?662fcadb
)
Hraška Vanilka je unikátny český výrobok z rýdzo prírodných surovín. Neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani farbivá. Táto lahodná hrachová zmes zvyšuje...
![agar-zahustovadlo-z-morske-rasy](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/17661-1_agar-zahustovadlo-z-morske-rasy.png?662fcadb
)
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
![tapiokovy-skrob-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/17688-1_tapiokovy-skrob-bio.jpg?662fcadb
)
Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiakov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény. Ocenia ho aj...
![vanilka-bourbon-mleta-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/11733_vanilka-bourbon-mleta-bio.jpg?662fcadb
)
Vanilka odrody Bourbon v BIO kvalite a navyše priamo z Madagaskaru sa radí medzi najluxusnejšie korenia. Využijete ju do krémov, pudingov a na pečenie čajového pečiva. Vanilka...
![kyprici-prasek-do-perniku-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16425-1_kyprici-prasek-do-perniku-bio.jpg?662fcadb
)
Sypká zmes na prípravu perníkov bez fosfátov a v BIO kvalite. Ešte lepšiu chuť Vašich medovníkov. Vyvážená kombinácia šetrných kypridiel s BIO perníkovým korením. Tento kypriaci...
![sojova-smetana-slehani-cresoy-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/14970-1_sojova-smetana-slehani-cresoy-bio.png?662fcadb
)
Táto sójová „smotana“ je ľahko stráviteľnou alternatívou kravského mlieka. Rastlinný krém slúžiaci ako skvelá náhrada smotany. Vyrobené z ekologicky pestovaných surovín....
![zitny-kvasek-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13086_zitny-kvasek-bio.jpg?662fcadb
)
Ak si radi pečiete vlastný chlieb, určite musíte vyskúšať BIO ražný kvások. Hlavnou výhodou je výborná chuť, ktorú vďaka tomuto kvásku bude Váš chlieb mať a tiež, že kvások...
Podrobný popis
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.
Priemerné výživové údaje v 100 g
Energia: 1480 kJ / 350 kcal
Tuky 2,4 g z toho nasýtené nemastné kyseliny: 0,32 g
Sacharidy 69,4 g z toho cukry 11,5 g
Vláknina 8,2 g
Bielkoviny : 8,8 g
Soľ 0 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Mouky |
---|---|
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | PRO-BIO |
Balení: | 1 kg |
![spaldova-mouka-polohruba-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16857-1_spaldova-mouka-polohruba-bio.png?662fcadb
)
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná na...
![bananova-mouka-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/19180_bananova-mouka-bio.png?662fcadb
)
![cirokova-mouka-hladka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13137_cirokova-mouka-hladka.jpg?662fcadb
)
Čiroková múka má celkom neutrálnu chuť, ľahko sladkastú a mierne orieškovú, nie ale tak silno ako napríklad múka pohánková. Nebojte sa s čirokovou múkou experimentovať. Môžete s...
![teffova-mouka-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13911_teffova-mouka-bio.jpg?662fcadb
)
Múka z prirodzene bezlepkovej plodiny obsahujúca mnohé vitamíny a minerálne látky. Teffová múka sa vyrába rozomletím semienok miličky habešskej, ktorým sa hovorí teffové Svoje...
![psenicna-mouka-bila--polohruba--bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/19100-1_psenicna-mouka-bila--polohruba--bio.jpg?662fcadb
)
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Pšeničná múka plohrubá je vhodná na...
![lnena-mouka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/11571_lnena-mouka.jpg?662fcadb
)
Ľanová múka je bezlepková. Semienka sú spracované vysokou teplotou pri procese extrudácie. Výrobok je mletý na patričnú hrubosť a preto je ľanová múka lepšie stráviteľná....
![pohankova-mouka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16758-1_pohankova-mouka.jpg?662fcadb
)
Pohánková múka je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. V kuchyni má široké použitie. Je vhodná na pečenie...
![maniokova-mouka-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/19252_maniokova-mouka-bio.jpg?663047fc
)
Manioková mouka se získává z kořene rostliny manioku, který je také známý pod jmény cassava, yuca nebo tapioka. Pěstuje se již po dlouhá tisíciletí a to zejména v tropických...
![kokosova-mouka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/14421-1_kokosova-mouka.jpg?662fcadb
)
Kokosová múka má v kuchyni široké uplatnenie. Je skvelou náhradou klasickej pšeničnej múky, obsahuje málo tuku a sacharidov a je bohatá...
![bezlepkova-mouka-nomix](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/14892-1_bezlepkova-mouka-nomix.jpg?662fcadb
)
Bezlepková múka Nomix je určená na každodenné použitie v kuchyni. Bola vyvinutá tak, aby sa svojimi vlastnosťami čo najviac podobala múke pšeničnej. Pre svoju univerzálnosť ju...
![psenicna-mouka-polohruba-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16896-1_psenicna-mouka-polohruba-bio.png?662fcadb
)
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Pre bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Pšeničná múka plohrubá je vhodná na...
![sojova-mouka-hruba](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13224_sojova-mouka-hruba.jpg?662fcadb
)
Sójová múka je zdrojom cenných bielkovín. Sója má vysoký obsah vitamínov B1, B3, lecitínu, vápnika, horčíka. Sójová múka neobsahuje lepok, v receptoch na prípravu pečiva je...
![pohankova-mouka-celozrnna](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16761-1_pohankova-mouka-celozrnna.jpg?662fcadb
)
Pohánková múka celozrnná je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. Je vhodná na pečenie chleba, rožkov,...
![psenicna-mouka--chlebova](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/19103-1_psenicna-mouka--chlebova.jpg?662fcadb
)
Chlebová múka pšeničná - skvelý parťák na vaše domáce pečenie. Chlebová múka pšeničná vie dať vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a hŕbu živín. Nesklame vás...
![bananova-mouka-bio-ze-zlutych-bananu-mamechut](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/19107-1_bananova-mouka-bio-ze-zlutych-bananu-mamechut.png?662fcadb
)
Banánová múka bio, zo žltých banánov, je prirodzene bezlepková a vhodná pre celiakov. Vyrába sa zo sušených a pomletých sladkých banánov. Chuť je ľahko do sladka.Múka je bohatá...
![cizrnova-mouka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13080_cizrnova-mouka.jpg?662fcadb
)
Na výrobu tejto múky sa používa sušený cícer. Od bežnej múky ju na prvý pohľad rozoznáte vďaka nažltlej farbe. Múku využijete na pečenie, varenie alebo zahusťovanie omáčok....
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.