Palmový cukor, BIO
Súvisiaci tovar
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
Ak si radi pečiete vlastný chlieb, určite musíte vyskúšať BIO ražný kvások. Hlavnou výhodou je výborná chuť, ktorú vďaka tomuto kvásku bude Váš chlieb mať a tiež, že kvások...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Kuzu je drevnatá liana. Má svoj pôvod v Japonských horách. Kuzu sa robí z koreňa. Je ľahko stráviteľné, črevá ho ľahko vstrebajú. Je vhodný pri prechladnutí, črevných...
Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná na potravinárske účely a pri výrobe neboli použité zlúčeniny hliníka. Používame ju na kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa...
Kypriaci prášok do pečiva bez obsahu lepku. Pri jeho výrobe boli použité suroviny najvyššej kvality. Od českého výrobcu s dlhoročnou tradíciou. Kypriaci prášok pridávame do...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití potom dochádza k reakcii vínneho kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Vanilka odrody Bourbon v BIO kvalite a navyše priamo z Madagaskaru sa radí medzi najluxusnejšie korenia. Využijete ju do krémov, pudingov a na pečenie čajového pečiva. Vanilka...
Čokoládové kúsky sú vynikajúce do sušienok, báboviek a korpusov aj na zdobenie torty a dezertov. Po upečení držia tvar a dodajú cestu božskú čokoládovú chuť. Sú jasnou voľbou...
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiakov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény. Ocenia ho aj...
Podrobný popis
CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ
Záruka - na obale. Nasledujúca garancia mesiacov neplatí. Pracujeme na oprave.: min 18 mesiacov od okamihu produkcie
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)
Palmový cukor je ideálny do studenej i teplej kuchyne, na sladenie nápojov a pečenie. Má oproti bežnému rafinovanému cukru bohatú chuť vďaka vyššiemu obsahu minerálov, napríklad draslíka, horčíka, vápnika, železa a ďalších stopových prvkov.
Nutričné hodnoty na 100g výrobku
ENERGIA [kJ / kcal] 1620/387
TUKY [g] 0,2, z toho nasýtené mastné kyseliny [g] 0,2
SACHARIDY [g] 93,4, z toho CUKRY [g] 93,1
VLÁKNINA [g] 1,1
BIELKOVINY [g] 1,2
SOĽ [g] 0,35
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100% palmový cukr BIO |
Krajina pôvodu: | Indonésie |
Značka: | Les fruits du Paradis |
Použitie: Sladivost ovocného cukru je o 30 % väčšia než u repného cukru. K priamej spotrebe. Zloženie: kryštalická fruktóza.
Výborný do kávy, čaju i na pečenie. Skrátka všade tam, kde ste zvyknutí používať klasický biely cukor. Má však omnoho lepšiu chuť. Typicky sladkú chuť rozširuje o jej ďalšie...
Prírodný trstinový cukor surový má príjemnú typickú chuť a vôňu, ktorá ľahko pripomína karamel či med. Výborne nahrádza rafinovaný biely cukor v akomkoľvek pokrme. Hodí sa do...
Erytritol je variant náhradného sladidla. Je sladký ako cukor, neobsahuje však takmer žiadne kalórie. Má nízky glykemický index a nemá vplyv na hladinu inzulínu, dopriať si ho...
Prírodný trstinový cukor melasový sa vyrába zahusťovaním trstinovej šťavy, z ktorej už bola odstránená časť cukru. Má jemné vlhké kryštáliky a typickú chuť a vôňu trstinovej...
Vyrobené prírodným spôsobom. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Jačmenný slad je zdravou náhradou klasického bieleho cukru, ktorý nestimuluje slinivku, teda šetrí...
Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a cukor je v našej strave hlavným zdrojom energie. Bio škoricový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného cukru. Jeho hlavnou...
Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou karamelovou chuť. Další z výhod kokosového...
Sušená trstinová šťava panela je vlastne prírodný trstinový cukor, získavaný pôvodným spôsobom bez odstránenia melasy. Šťava vytekajúca počas drvenia trstinových stvolov je...
Xylitol je druh prírodného cukru. Je vhodný na pečenie, varenie či osladenie nápojov. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, avšak jeho vplyv na...
Vanilka má relaxačné účinky, a preto bude mať vanilkový cukor podobný efekt aj vo vašom jedle – akonáhle ucítite tú neodolateľnú vôňu pravej vanilky, vaše zmysly budú ako v...
Jedná sa o zdravší variant sladenia. Ďatľový cukor môžete použiť všade tam, kde používate bežný cukor, jeho sladivosť je nižšia než u bežného cukru. Zloženie: 100 % Ďatľový...
Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a často je obľúbená hlavne u detí. BIO vanilkový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného cukru. Neobsahuje syntetické arómy...
Agávový inulín Bio je vysoko rozpustná probiotická vláknina extrahovaná z rastliny agáve. BIO Agáve inulín v prášku je lahodné prírodné sladidlo bez umelej chuti, ktorá by mohla...
BIO Cukor s levanduľou chodounskou chuťovo roztancuje nejeden koláč alebo koktail. Aj vaše vianočné cukrovinky môžu dostať úplne nový rozmer ... Pečte, varte a užívajte si...
Škorica má blahodarné účinky na naše zdravie (pri pravidelnej konzumácii) napomáha tráveniu, pomáha ženám pri silnej menštruácii, podporuje chuť do jedla, pomáha znižovať...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Značka pochádzajúca z Francúzska, ktorá ponúka široké spektrum BIO produktov veľmi vysokej kvality. Značka Les fruits du Paradis si oprávnene stojí za svojou cenou i kvalitou. Ponuka BIO produktov je naozaj pestrá... od vločiek cez sušené ovocie, strukoviny, zeleninové prášky, orechy, múky, kakao až po superpotraviny.