Neloupané obiloviny
- nelúpané obilniny s vonkajšími vrstvami ponúkajú intenzívnu chuť do tradičného Varenia príloh a polievok, kombinujú sa skvele s inými druhmi z kategórie Obilniny do mixov a hodia sa aj na prípravu zdravého Maškrtenia ako pražené zrnká. Produkty v pôvodnej podobe s tmavšou farbou a výraznou orechovou arómou. TIP od MámeChuť: Kukurica BIO na popcorn.
Najpredávanejšie
Radenie produktov
Výpis produktov
Pohánka lámanka je tradičná surovina českej i východoeurópskej kuchyne, ktorá vzniká mechanickým nadrvením pohánkových krúpok. Vďaka svojej jemnejšej štruktúre sa rýchlo varí a...
Lúpaná pohánka vo forme krúpy je jemnejšia ako nelúpaná varianta, ale zachováva si svoju typickú chuť a rýchlu prípravu. Má príjemnú, ľahko orieškovú chuť a mäkkú štruktúru,...
Nelúpaná pohánka v bio kvalite má prirodzene zemitú chuť a pevnú štruktúru, vďaka ktorej je vhodná na varenie, pečenie aj klíčenie. Výborne sa hodí ako príloha, do kaší,...
Pohánka krúpa je tradičná a prirodzene bezlepková potravina, vhodná ako príloha, základ šalátov, polievok alebo kaší. Rýchlo sa pripravuje a má výraznú, ľahko orieškovú chuť. 🌱...
Objavte silu starobylej obilniny s výnimočne plnou chuťou. Ideálna voľba pre každého, kto hľadá nové kulinárske možnosti, alebo sa chce jednoducho vrátiť k pôvodnému obilnému...
Objav znova to, čo naši predkovia poznali dávno – bezpluchý jačmeň BIO je jedným z najstarších obilnín, ktoré človek pestoval, a napriek tomu je aj dnes neobyčajne aktuálne. 🌱...
Ovládacie prvky výpisu
Nelúpané obilniny predstavujú zrná v ich najprirodzenejšej podobe so zachovanými vonkajšími vrstvami obsahujúcimi výraznú chuť, tmavšiu farbu a robustnejšiu textúru ako lúpané varianty. Sortiment zahŕňa produkty vyžadujúce dlhšiu prípravu, ale odmeňujúce plnšie chuťou a charakteristickou žuvavou konzistenciou po uvarení.Nelúpané obilniny sa hodia pre tých, ktorí preferujú výrazné chute a rustikálne textúry v jedle. Ich robustný charakter vyniká v kombinácii so silnými koreniami, údením alebo fermentovanými ingredienciami. Môžete ich tiež pražiť na sucho do chrumkava a použiť ako zdravú desiatu alebo posyp na šaláty pre extra chrumkavosť.