Morčacie sušené mäso s korením - 20 g
Podrobný popis
🌱 Ostatné ingrediencie sú napríklad:
- korenie: dodáva ľahkú ostrosť, ktorá zvýrazní jeho jemnosť, ale neprebije ju.
- morská soľ: sa pridáva k mäsu na zvýraznenie jeho chuti a zároveň prirodzene pomáha uchovať mäso počas sušenia – bez nutnosti ďalších konzervantov.
🌱 Zaujímavosti: sušené mäso z morky je obľúbené hlavne pre svoju jemnosť a nižší obsah tuku. V kombinácii s korením vzniká snack, ktorý chutí čisto, prirodzene a pritom má šmrnc.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Sušené mäso / Maškrtenie
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1332 kJ / 318 k Cal
Tuky: 10,60 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,90 g
Sacharidy: 0,00 g
- z toho cukry: 0,00 g
Bielkoviny: 55,00 g
Soľ: 3,90 g
Dodatočné parametre
| Kategória: | Sušené maso |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.023 kg |
| Balenie: | 20 g |
| Složení: | Krůtí maso, mořská sůl, pepř (na 100g výrobku bylo použito 235g syrového krůtího masa). |
| Krajina pôvodu: | Česká republika |
| Značka: | Jihočeské Jerky |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Česká značka špecializujúca sa na výrobu prémiového sušeného mäsa. Jedná sa o malú rodinnú firmu, ktorá vznikla v roku 2011 a sídli v Českých Budějoviciach. Výroba prebieha v Mostkách u Kaplice, kde sa celý proces – od výberu mäsa až po balenie – vykonáva ručne as dôrazom na kvalitu. V ponuke nájdete rôzne druhy sušeného mäsa: hovädzie, bravčové, morčacie, zverinové, rybie.
Výrobca: Jihočeské Jerky s.r.o., Mostky 4, 382 41 Kaplice, Česká Republika