Koření a sůl
- korenie a soľ dodajú pokrmom šmrnc, jemne podčiarknu prirodzenú chuť a vnesú harmóniu. Bez nich by varenie bolo ako film bez hudby. Stačí malá štipka a aj jednoduchý recept sa premení na delikatesu, ktorá vyvolá úsmev a prinesie chuťový zážitok.
Najpredávanejšie
Výpis produktov
Táto koreniaca zmes kombinuje kvalitnú morskú soľ s dvanástimi druhmi byliniek a korenia v BIO kvalite. Vzniká tak univerzálne dochucovadlo, ktoré zvýrazní chuť pokrmov a...
Táto originálna koreniaca sada obsahuje 24 rôznych korenín, zmesí aj prípravkov v bio kvalite, rozdelených do praktických vrecúšok na každý deň adventu. Každé vrecko ponúka inú...
Jemne mletá ajurvédska soľ v BIO kvalite prináša špecifickú, ľahko sírovú chuť, ktorá je typická pre východnú kuchyňu. Hodí sa pre všetkých, ktorí radi experimentujú s novými...
Celý badián v BIO kvalite má výraznú korenistú arómu s tónmi sladkého drievka a sladkého korenia. Je typický svojim hviezdicovým tvarom, vďaka ktorému je nielen chutný, ale aj...
Bazalka v sušenej BIO kvalite je voňavá, ľahká a jemne sladkastá. V kuchyni aj v čajových zmesiach zohráva úlohu harmonizačné byliny, ktorá dokáže prepojiť ostatné chute do...
Borievka v celých sušených bobuliach v BIO kvalite je klasické korenie s nezameniteľnou lesnou arómou. V kuchyni sa používa pri príprave pečeného mäsa, marinád, kapusty alebo...
Intenzívna chuť cesnaku v praktickej granulovanej forme, ktorú stačí len štipkou posypať pokrm a dodať mu charakter. Vyrábaný z kvalitného cesnaku v BIO kvalite, bez prímesí,...
Sušené, jemne rezané listy medvedieho cesnaku v BIO kvalite prinášajú sviežu, cesnakovo-bylinnú arómu s jemnou pikantnosťou. Hodí sa ako korenie do nátierok, polievok, omáčok i...
Sušená cibuľa v bio kvalite je praktická ingrediencie s intenzívnou chuťou a širokým využitím v kuchyni. Je jemne nasekaná a zbavená vody, takže sa ľahko dávkuje a rýchlo zmäkne...
Citrónová tráva v rezanej forme je skvelým spôsobom, ako dodať nápojom aj pokrmom ľahkú, citrusovo osviežujúcu arómu. Vyniká svojou jemnou, trávovo citrónovou vôňou, ktorá...
Táto starostlivo vyvážená zmes korenia a citróna v BIO kvalite prináša kombináciu jemnej pálivosti s osviežujúcim citrusovým nádychom. Je ideálny na dochutenie rýb, hydiny,...
Táto aromatická zmes karí korenia v BIO kvalite v sebe spája zemitosť kurkumy, ostrú papriku a bohatstvo stredomorských i východných bylín. Je ideálny na prípravu ryžových...
Táto sladká karí zmes v BIO kvalite je ideálna pre tých, ktorí majú radi výraznú, ale nepálivú chuť. Kombinuje zemitosť rímskej rasce s jemnosťou sladkej papriky, kurkumy a...
Porciovaný feniklový čaj v bio kvalite je klasický jednodruhový bylinkový nálev s jemnou, ľahko sladkastou chuťou. Praktické dvojkomorové vrecká zaisťujú lepšie uvoľnenie chuti...
Listy estragónu majú jemne sladkastú, anízovo bylinnú chuť s ľahko pikantným dozvukom. V kuchyni sa skvele hodí na dochutenie zeleniny, omáčok, šalátov alebo marinád. Je...
Aromatický prášok zo sušeného koreňa galgánu má sviežu, ľahko pálivú chuť s tónmi zázvoru, korenia a citrusov. Používa sa v ázijskej i stredovekej európskej kuchyni ako korenie...
Biela himalájska soľ v hrubej kryštalickej podobe pochádza z pradávnych ložísk soli v oblasti podhorí Himaláje, kde vznikala milióny rokov usadzovaním morskej vody. Má...
Hrubozrnná himalájska soľ je prírodný produkt, ktorý sa ťaží z oblastí pod pohorím Himalájí. Je cenená pre svoju prirodzenú čistotu a jemne ružové sfarbenie, ktoré jej dodávajú...
Kala namak, známa tiež ako čierna soľ, je tradičná soľ pochádzajúca z oblasti Himaláje, ktorá sa vyznačuje špecifickou arómou a chuťou pripomínajúcou varené vajcia. Má sypkú...
Himalájska ružová soľ je prírodná kamenná soľ s typickým ružovkastým sfarbením. Je nerafinovaná a neobsahuje žiadne pridané látky - ide o čistý minerálny produkt. Vďaka svojmu...
Ružová himalájska soľ v hrubej podobe je prírodná nerafinovaná soľ, ktorá vznikla pred miliónmi rokov odparením pravekého mora a je ťažená ručne z hlbokých ložísk v oblasti...
Jemne mletá ružová himalájska soľ je prírodná nerafinovaná soľ, ktorá pochádza z prastarých soľných ložísk v oblasti Khewra pod Himálajom. Má charakteristickú ružovkastú farbu...
Sušené rezané hríby prinášajú plnú, zemitú chuť lesných húb priamo do tvojej kuchyne. Sú ideálne do polievok, omáčok, rizot alebo pod mäso. Po namočení sa ich aróma krásne...
Toto čisto mleté kayenské korenie v BIO kvalite patrí medzi ostré korenia, ktoré dodajú jedlu výraznú šmrnc a intenzitu. Stačí štipka a tvoje jedlo získa hĺbku aj poriadny...
BIO chilli vločky sú sušené kúsky papričiek Capsicum frutescens, ktoré vynikajú ostrou chuťou a sýto červenou farbou. Sú ideálne pre tých, ktorí chcú mať kontrolu nad intenzitou...
Celý kardamóm v BIO kvalite je voňavé a všestranné korenie, ktoré patrí medzi najcennejšie suroviny orientálnej kuchyne. Jeho aromatické kapsuly s drobnými semienkami vo vnútri...
Mletý kardamóm v BIO kvalite je intenzívne a voňavé korenie, ktoré dodá jedlu aj nápojom typický orientálny nádych. Je ideálny na dochutenie sladkých i slaných pokrmov – od...
Celý klinček patrí medzi najvoňavejšie korenie vôbec. Má výraznú, korenistú chuť s sladkastým podtónom a silnú arómu, ktorá okamžite prevonia kuchyňu. Využíva sa nielen do...
Mletý klinček má silnú, výraznú arómu s hrejivým, sladkastým a korenistým profilom. Je ideálny do pečenia, perníka, kompótov, ale aj do zmesí korenia, marinád alebo orientálnych...
Kôpor v BIO kvalite je obľúbené korenie s jemne sladkastou, anízovou vôňou a výraznou chuťou, ktorá osvieži polievky, omáčky, šaláty aj zeleninové pokrmy. V sušenej podobe si...
Celé ružové korenie je chuťovo aj vizuálne výnimočné. Je jemnejšie ako čierne alebo biele korenie, má sladkasté, ľahko ovocné tóny a zaujme aj svojou sýto ružovou farbou....
Celé čierne korenie je nepostrádateľným pomocníkom v kuchyni – či už ho použiješ do vývarov, marinád, omáčok alebo ho čerstvo nameleš do hotového jedla. Má ostrú, hrejivú chuť a...
Korenie na vajcia v bio kvalite je jemne vyvážená zmes sušenej zeleniny, byliniek a korenia s podielom morskej soli. Skvele sa hodí na miešané vajíčka, omelety, vaječné nátierky...
Zelené korenie v bio kvalite je jemnejším variantom klasického čierneho korenia. Vyniká sviežejšou, ľahko ovocnou chuťou a jemne pikantnou arómou. Je vhodný na dochutenie...
Je zemitá, teplá a ľahko horkastá – ideálna do orientálnych jedál, karí zmesí aj zdravých nápojov. Prirodzene farbí a dochucuje, dodáva pokrmom hĺbku a jemnú pikantnosť. 🌱...
Ligurček patrí medzi klasické kuchynské bylinky s nezameniteľnou arómou a silnou chuťou. Skvele dochutia polievky, strukovinové jedlá, omáčky aj domáce vývary. Stačí malé...
Celý muškátový oriešok má silnú, hrejivú arómu a výraznú, sladkastú korenistú chuť. Hodí sa do slaných i sladkých pokrmov, od omáčok a polievok po dezerty a pečivo. Strúhaný...
Mletý muškátový oriešok dodá jedlám hrejivú, aromatickú hĺbku. Má jemne sladkastú chuť s ľahko pikantným dozvukom, vďaka čomu sa výborne hodí do omáčok, polievok, zeleninových...
Nové korenie, známe aj ako piment, je výrazné a aromatické korenie, ktoré v sebe spája tóny škorice, klinčekov, muškátového orieška i korenia. Celé guličky uvoľňujú svoju chuť...
Oregano prináša do jedál intenzívnu, korenenú vôňu a ľahko horkastú chuť, ktorá je typická pre talianske i grécke jedlá. Je nenahraditeľné na pizzu, do paradajkových omáčok,...
Kategória korenia a soľ je srdcom zdravého varenia a každodennej kuchyne. Tieto ingrediencie tvoria základný kameň kulinárskeho umenia, pretože dodávajú receptom hĺbku, harmóniu a osobitý charakter. Soľ zvýrazňuje prirodzené tóny a prepája jednotlivé zložky, zatiaľ čo korenie vnáša arómu, pikantný šmrnc aj originalitu. Využitie siaha od polievok cez šaláty a omáčky až po marinády či pečenie. Prírodné korenie a kvalitná soľ premieňajú aj jednoduchý recept na inšpiratívny zážitok a otvárajú cestu k novým kombináciám. Kategórie e-shopu so zdravou výživou ponúka priestor pre kreativitu, prepája tradíciu s moderným štýlom a podporuje fantáziu každého kuchára. Vďaka správnemu dochuteniu sa zdravá výživa stáva pestrou, chutnou a originálnou, zatiaľ čo varenie sa mení na radostnú skúsenosť, ktorá dáva každému pokrmu jedinečný charakter a harmóniu.